Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc? Me to funguje dobre.
  • U televizoru se normalne pouziva domaci kino. Ty repraky, to bude neco pro pc asi, ne? Kolik maji vstupu, treba kdybys k nim chtel pripojit dve konzole, nejaky bluray prehravac ci jinou chytrou krabicku?
  • To je i muj pripad. Zvlast u fps jsem tomu nemohl dlouho uverit.
  • Ted to trvatak 30 az 40 sekund.
  • Ronox
    Já si jich pamatuju docela dost. Stahování updatu, instalace updatu. Někdy to hodilo i error. Vím, že u PS3 jsem si uvědomil, jak už opustily konzole tu základní věc a to: strč cd a hraj. Podle mě i tahle doba může za velkou řadu bugů ve hrách, protože dřív ty hry musely být úplně odladěné před lisem, protože instalace nějakého patche na PSX/PS2 nebylo možné.
  • Jak chces na klavesnici vyrobit analogove zataceni, plyn a brzdu?
  • Ja teda nevim, ale krome Gran Turisma 5 si nepamatuju na neco, co by se instalovalo vice nez par minut. Naprosto drtiva vetsina her (tak 95%) se naopak neinstalovala vubec.
  • Tak pokud nemas na oboji, tak urcite momentalne PS3. Je tam opravdu mraky exkluzivnich titulu a budes mit rok co hrat. PS4 je sice urcite super, ale nabidka launch titulu je opravdu chaba. Ja to kupuju ciste z povinnosti, vyzkousim Kilzone a AC4 a budu hrat dal na PS3 nez na PS4 vyjde neco zajimaveho.
  • Tak zrovna u AC neni gamepad zadny problem, spis naopak. Ostatne jako u drtive vetsiny her.
  • Ronox
    Buď hraješ hned a nebo proběhne rychlá instalace nějakého základu a poté se instaluje na pozadí, když už hraješ.
  • mondzi
    Ako je to s "okamzitym" hranim hier po vlozeni disku? Na PS3 sa niektore velke hry instalovali aj 30-40 min, je to lepsie?
  • C-BEAM
    on je skutočne zvláštny prípad, v 90% prípadoch iba opakuje pravdivé informácie ktoré každý pozná - v podstate píše logicky a pravdu. Žial v tých 10% je schopný napísať toľko demagógie, poloprávd a nezmyslov, že som to ešte u nikoho nezažil.

Rovnaká polopravda je že hw konzol nebrzdí vývoj na PC. Dnes je trh tak previazaný, že všetko so všetkým súvisý, pokial máme prevažne hry ktoré nepotrebujú dodatočný výkonový potenciál tak majitelov PC nič nemotivuje k nákupu lepšieho HW, firmy tak majú menej peňazí ako na vývoj tak na produkciu, marketing, konkurenčné boje čím sa vývoj spomaluje ... na druhej strane toto spomalovanie nie je veľké a s nástupom novej generácie konzol sa z veľkej časti dobehne. Jednoducho napísať, že hw konzol má dopad len na konzole je ak nie lož tak minimálne polopravda.
  • jeste to neni pc, porad je to jen na pul cesty, ale treba uz pristi generace to konecne prizna a taky vam tam prida vsechny bezny funkce i tu kompatibilitu... *5*
  • lofasek je vrchni demagog (nebo chcete-li sofistikovanejsi verze trolla) *5*
  • smejki
    tož, je přeci obyčejný
  • Co tady kecáš ? Konzoli si přeci nebudu kupovat kvůli tomu abych na něm dělal účetnictví. Logika konzole je úplně někde jinde než PC. Na to tvoje multifunkční "dělání" mám notebook, nebo stolní PC. Navíc cena PS3 nebo Xboxu 360 je dnes už mizivá.
  • Asi takhle. Na PS3 vyšly naprosto skvělé hry(Heavy rain, Last of us,Beyond two souls, Killzone3), kvůli kterým váhám, jestli ještě nekoupit PS3 a ps4 až za rok či dva, až na něj vyjde víc titulů. Na druhou stranu se na PS4 můžeme těšit na mnohem rozlehlejší hry a MMO. Safra, když by mi někdo zaručil, že mi na PS4 časem poběží výše zmíněné tituly, neváhal bych ani minutu...
  • Asi tak. Ono se rekne ze to sou necely dve stovky mesicne ale doprknka takhle to zacina bejt se vsim ze si neco clovek koupi a aby to moh pouzivat tak musi jeste pravidelne odvadet nakej poplatek a za to dostanu neco co treba ani nechci. To si clovek koupi televizi plati mesicne koncesionarsky poplatky at CT chce nebo ne, koupi si konzoli a musi platit at ty hry a online chce nebo ne. Za chvilku budou do vseho cpat internet kterej budu muset platit aby to vubec fungovalo. Tahle svazanost systemem mi fakt vadi. Proste si neco chci koupit pouzivat to na urcitou vec a nenutte mi neco za co musim dal platit a co nechci
  • C-BEAM
    Jejdasek: ja v tom mám narozdiel od teba jasno, komerčné hry si sem začal pliesť ty, ja som o nich nič nepísal. Počiatok herného priemyslu začal v počítačoch nie herných automatoch, Spacewar sa hral na univerzitách ešte pred jeho komerčným využitím.
  • C-BEAM
    čiže na h***o.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit