Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bcyh to řekl takhle: Kde PS4 končí, tam PC začíná.

podstatné je tam to "oproti PS3", s těmi parametry na papíře by člověk čekal větší žrádlo, třeba časem, ale to opět PC budou o míli jinde. A to již velmi brzy, příští rok má přijít Gsync na monitory a nová generace GPU. Má vůbec PS4 SSD disk třeba? Kdyby zrušili všechny ty smart nesmysly a sociální nesmysly a soustředili se na hry, udělali by líp. Krabice by byla rychlejší a levnější.
  • C-BEAM
    Jejdasek: tým čo som napísal som sa ti snažil ukázať ako sa ľahko zapletáš do vlastných logických konštrukcií. Ale ako obvykle sa to minulo účinku.
  • mac a herni, tak pana nema odted smysl ani cist, natoz na nej reagovat *5*
  • A co by jako mela nova konzole prinest jineho nez lepsi grafiku? Kdyz upgraduju PC tak mi to snad prinese neco jineho nez lepsi grafiku?
  • Zatim nikdo nevymyslel zarizeni, na kterem by se perfektne hralo i delalo vse ostatni. Popravde si takove zarizeni nedovedu predstavit. PC opravdu timto zarizenim neni ani nahodou. Lepsi vykon to z nej opravdu neudela. Jinak kvuli romanum, netu a dalsim nehernim vecem mam Macbook, ktery tu kombinaci herniho a pracovniho zarizeni splnuje alespon jakz takz, rozhodne lepe nez PC, ale k univerzalnosti stale daleko.
  • já jen že v článku nikde není zmíněn výstup na 5.1 aktivní reprosoustavu koaxiální či digitální. Pouze SPIDIF.
  • i to bozske sony poresi, ke kazdym takovym bruelim bude dodan i kyblik na tycky *1*
  • takze kvuli romanum mas pc, a kvuli hram konzoli, misto abys na to mel jedno zarizeni, coz v roce 2013 neni problem... *6*
  • vlastik.plaminek
    A port z konzole (většina dnešní AAA produkce) je co? Hra vyvíjená na pro PC? Neřekl bych. Odpověď tedy je, že to za to vývojářům nestojí, nechce se jim nebo mají jiný důvod a tak hra pak vyjde vícemíně stejná jako na konzole.
  • uz tu mas gabepad, tak na co bys potreboval m+k na ovladani pc?
  • takze v souctu plati za stejny sluzby dohromady zbytecne navic za konzoli, tak gratuluji, jsi dukaz, ze i konzolista umi logicky uvazovat, prestoze se tak nechova *5*
  • Da, ale k cemu by to bylo? Kdysi jsem si koupil origo klavesnici pro PS3, je to uz rada let, a pouzil jsem ji pouze jednou abych ji vyzkousel. Od te doby lezi zcela zapomenuta ve skrini. Neni proste na nic potreba. Na PS3 se nepisou romany. Co bych tam delal s mysi, kterou to take podporuje, to uz teda vubec netusim.
  • Známý (obyč člověk) si PS4 koupil a lituje, kromě lepší (oproti PS3) grafiky mu to nic nepřineslo, teda kromě toho, že na tom nemá co hrát. Když jsem mu doma ukázal Assassina 4ku v 1440p s MSAA, spadla mu čelist. Naopak když jsem u něj viděl ty neherní věci co se všude cpou, mno, nebudu to raději rozvádět, ať mě tu nějací jedinci nenapadnou za hate.
    Každopádně bleskař si může připsat do další novinky PS4 ČR +1 až bude psát kolik se jich prodalo *1*
  • frag.ment
    To je snad samozřejmost..
  • PC hry se sice prodávají za menší cenu, ale vývojářům jde stejně jako z konzolových. Respektive dle smlouvy. Jde pouze o to, že na konzolích se přiživuje MS a Sony. Proto si taky třeba Sony mohlo dovolit prodávat PS3 bez marže. Na PC se na tom nikdo jiný, než je vydavatel+distributor+prodejce nepřiživuje. Proto ceny můžou být nižší.
  • vlastik.plaminek
    To nejsou hráči, jenom internetoví pejsci z obou táborů, kteří sice umí štěkat pěkně nahlas, ale nemají zuby ke kousání. Prostě vzájemná závist, že jeden má to a druhý zas tamto. U PC článku se pro změnu objeví German Goo Girls (UTFG, nechci dostat ban *1* ) a jeho parta podržtašek. Nevybereš si.
  • Až na to, že multifunkčnost herního pc je konzolistům jedno. Na tu multifunkčnost má stejně každý notebook nebo alespoň starší pc.
  • frag.ment
    Nejde nějak zamezit, aby sem psali ti maďaři? Tento pán (DanoSvk) už je fakt moc..
  • Ted jsi presne zopakoval to, co jsem ti napsal. Chapu ze mi chces z principu odporovat, ale aspon si precti, na co reagujes.

Minuska ti davaji jini.
  • Tady nekdo psal, ze se hry programovaly na joysticku? Co si ty deti nevymysli, aby si mohly plivnout. Tehdy ze pouzivaly derne stitky. Ovladac OXO byl telefonni kruhovy volic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší