Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Tím dokoupením si zase tolik jistý nejsem, někde jsem to možná zahlídl. Každopádně se nechytej zase každého slovíčka. Prostě jsi to nevěděl, to se stane každému, život jde dál...
  • Kdyz se podivas na XBox One, navic s externim zdrojem, tak to zas az tak jednoduche, pri zachovani tichosti, asi nebude. Pomijim nesmyslnost porovnani raw vykonu.
  • ucho
    ha, při dokoupení stojánku? takže defaultně je jen jedna poloha? to je celkem důležitá informace...
  • ucho
    myslel jsem, že jsi inteligentnější. nevím, čemu se na tomhle nedá rozumět. o stavění na výšku jsem logicky nevěděl, proto jsem napsal to, co jsem napsal. nemusíš tedy zbytečně rýpat a stačilo to napsat normálně... se pak divíš, jak se tady k tobě lidi chovají, když máš ke všemu takový přístup...
  • hlavne se k PC nevracej prosim :)
  • zrovna u toho se blyska na lepsi casy
  • Jojo ty hry nekdo programovat na joysticku u automatu :D Co tu jeste deti napisou aby si ospravedlnili koupi konzole za 14k ? :D
    Jinak mam PC v obyvaku ho ovladam pres mobil ( touchpad ) v pripade ze chci prepnout jednoduse pres wifi prepnu monitorna TV vemu gamepad a hraju na PC hry s gamepadem :o)
    A uzivam si sveho 5 let stareho PC a AA na full :D Protoze ps3 sem vracel po par dnech kdyz mi prislo ze vsechno je kostrbaty jak minecraft
  • x_ander
    Nechci rýpat (možná se i pletu), ale PS4 jde položit i nastojato (při dokoupení stojánku).
    http://www.gametarget.cz/fotky38612/fotos/_vyrn_124sony-playstation-4-500-gb-3351-6139.jpg
  • Nerozumim, ps4 je designovane pro postaveni na placato i na vysku.
  • Vyrobcom hier je uriti tato diskusia im ide o zisk,Je to presne ako Iphone a Samsung,PS3 vs Xbox360,Nvidia vs AMD,Intel vs AMD kazdi haji to svoje,Mna od PC odtrhli taky ludia ako si ty myslim toho trtka homo Warrior,ze koli tebe co si stahujes hry do PC,ze davaju vselijake ochrany na PC ako bolo DRM od ubisoftu co clovek na to nemal nervy ani chut hrat hry co to maju,a vela PC dobrych PC titulov preslo na konzolu a preco asi ako Crysis v tej dobe,ked vysiel neexistoval domace PC ktore by to dalo na ultra a na 1 kupenu kopiu bolo 10piratskych a hlavne,ze to vyslo len na PC koli PC hracom.A ty si povedali naco radsej to stiahnem a preco to teraz vychadza uz aj na konzoli
  • Ty hry nebyly komercni a ani ty pocitace nebyly to co dnes. Asi prvni hra jako takova byla hra OXO a bezela na pocitaci EDSAC, obrazovkou byl osciloskop, rok 1952. Dalsi zajimavou (rekl bych prvni skutecnou) hrou byla spacewar na minipocitaci PDP-1 s vektorovym displejem, rok 1962. Tato hra byla vydana v roce 1972 komercne jako hraci automat s rastrovym displejem a s diskretni i cipy 7400. Tehdejsi mikroprocesor intel 4004 nebyl dostacujici. Prvni domaci konzole magnavox odyssey je z roku 1972, slavna atari 2600 js pak z roku 1977. Doplnme, ze apple se datuje az od roku 1976 (uspesne apple II od roku 1977) a ibm pc (prapredek dnesnich pc s architekturou x86) az od roku 1981 (s naprosto prisernymi grafickymi i zvukovymi schopnostmi). Prvni cenove dostupny domaci pocitac ZX80 je z roku 1980. To jen abychom si ujasnili koreny herniho prumyslu.
  • Neviem ako vy,ale existuje 24palcova lcd TV xbox das do tasky a navrch TV za 2min to mam vsetko odpojene a zabalene v taske.A porovnavat k herny notebook k xboxu je rozdiel uz len v cene herny notebook stoji okolo 1000eur co xbox s hrou kupis za 200eur.Ja som to porovnaval v medzii PC a Xbox360 proti tomu je PC monstrum
  • ucho
    to sice záleží, ale PS4 se staví jen na jeden způsob, takže ta připomínka je věcná.
  • Mas pravdu nas to tu neucia ,ale vidno,ze ani teba nenaucili slusne chovanie,ale beriem take psycho sypmtomi ako mas ty tak by som sa bal byt tvojim susedom :D,ale mas nabite lowend nove pc tak si frajer lebo ma vacsi vykon ako stare konzoly.A typujem,ze hry kupujes torent new pc game download crack,
  • Nojo. :) Spíš se hodí bokorys.
  • no ono zalezi jak ji postavis takze ma
  • Ono udělat obdobně výkonné PC které by bylo objemově obdobné jako PS4 není problém.
  • Big_Pete
    virtualni Crème brûlée
  • Upřímě v IDLE se spotřebou PS4 moc chlubit nemůže. Moje i7-3770+HD7950ka papká v "IDLE"(práce v ploše windows/web/emaily/youtube) nějakých cca 45W a pokud náhodou odejdu od PC a zhasne monitor tak jsem až na 28W. Nevím co znamená IDLE u PS4, to je ten režim kdy je "jakoby" zapnutá a tahá data a aktualizace, nebo když je vypnutá a jenom šoupnutá do zásuvky?
  • zajímavá "úvaha" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší