Přejít na výpis diskuzí
Týden života s PlayStation 4: obecné klady a zápory nové konzole
10.12.2013 | Jan Olejník
349 příspěvků
-
Ty jsi fakt ucho *1*
Takhle vystartovat po větě: "Nerozumim, ps4 je designovane pro postaveni na placato i na vysku." *15* Jako nevim, jak už normálněji to měl Jejdasek napsat, aby bylo jemnostucho spokojeno *1* -
Jejdasek: pokial chceš zmazať rozdiel medzi konzolou a počítačom tým, že všetko sú to vpodstate počítače tak prvé komerčné hry boli na počítačoch a v tom prípade tvoje komenty sú zbytočné.
mimochodom s tými mínuskami si už príliš priehladný, trochu sa kroť aby to nebolo tak nápadné. -
Až na to, že PC platforma je multifunkční, kolik toho ze všech těch věcí, které jdou dělat na PC, uděláš na konzoli? Takže ano, je to přesně, jak tvrdíš. Způsob a efektivita využití se zásadně liší, všichni víme, kterým směrem.
-
Pravdepodobne jsi jediny chytry clovek na svete, kdo se zajima o hry, pohybuje se na hernich webech, vi co je to ps4, zapojuje se oni do diskuzi, opravuje ostatni a nevi, ze se da postavit i na vysku. Ano, jsem hloupy, ze nerozumi tvemu tvrzeni, ze se ps4 stavi jen jednim zpusobem a upozornuji te, ze se da postavit i na vysku. Dekuji za vysvetleni.
-
Tim se meni hodne. Protoze vetsina lidi si predstavuje pocitac jako PC. A pokud myslis pocitac obecne a spadaji do toho pojmu i salove terminalove pocitace, pak je pocitacem i ten herni automat a konzole. Tim padem nema smysl resit otazku, kde byly hry driv. Respektive lze to resit na urovni, ze deskove hry tady byly o nekolik tisic let driv nez na pocitacich. Poud tu ale resime herni prumysl a zajima nas historicky puvod videoher, pak proste plati, ze pocatek herniho prumyslu a komercnich videoher lezi v hernich automatech a do domacnosti se dostali na konzolich. Uloha domacich pc a zvlaste dnesnich pc ibm kompatibilnich prisla az mnohem pozdeji.
-
všechny propagační materiály ohledně PS4 mě minuly, na PS4 jsem se díval jen na stránkách sony a nezaregistroval jsem tam o té možnosti konzoli postavit nic a všechny fotky tam mají naležato (v té sekci technických specifikací, kterou jsem si prohlížel). pokud větu začneš "nerozumím", buď je to pošťouchnutí a nebo jsi hloupý.
to divení bylo spíš takové řečnické. ne že se vyloženě divíš... -
Uz te vidim jak si treba v pendolinu na ceste z Praglu do Ostravy instalujes na sklopny stolek xbox s tv. Je to nahovno stejne jako u klasickeho PC. Proste je to zarizeni domu. Jedina vyhoda je, ze konzoli preneses ke kamaradovi pohodlneji. Co se tyce multimedialni zabavy na cesty bez omezeni, neni nic lepsiho nez ntb. Ono celkove je toto vlakno zbytecne, ty veci se proste nedaji srovnavat. Vsecko ma sve pro a proti.
-
Ja nerypam, jen se slusne ptam. Vzhledem k tomu, ze na vetsine propagacnich materialech stoji ps4 na vysku mi neprijde logicke, ze jsi to nevedel a ocekaval jsem jine vysvetleni.
Jak jsi prisel na to, ze se divim, jak se ke me lide chovaji? -
Pokud se nepletu, tak tohle podporoval už i playstation 2 *3*
-
Jiste. To uz i ps3. Ale kdyby jen to. PS4 obsahuje dokonce AMD TrueAudio DSP. Kdo neumi docenit tuto informaci, necht se podiva na http://diit.cz/clanek/amd-trueaudio prectete si predevsim diskusi.
-
Sypu si popel na hlavu, můj bývalý profesor na technické kreslení by mě pravděpodobně probodl kružítkem. Ano, pokud je PS4 položená naležato, jedná se samozřejmě o bokorys :)
-
PS4 podporuje specifikaci DTS-HD Master Audio, tudíž nejen 5.1 ale i 7.1 zvuk.
-
x_ander: takže ten kosodélníkový půdorys v článku popisující PS4 vyndanou z krabice je nešikovný popis tak jako tak a defaultně se konzole pokládá naležato. a jejdásek tedy jen hloupě rýpe. no alespoň vím, na čem jsem.
to nepřibalení toho stojanu je hloupý, ale tak není levnej, tak by to zbytečně vše prodražovalo a asi většina lidí to bude mít stejně klasicky naplacato... -
a čo keď neboli komerčné ? *7* ako to mení fakt, že prvé hry boli na počítačoch ? to je snáď jasné, že hry za cielom zisku boli ako prvé na automatoch, to skutočne písať nemusíš, ty génius.
-
http://www.scenter-online.cz/sony-vertikalni-stojan-pro-playstation-4-predobjednavka-3372.html
Ale hloupé to je, to souhlasím. Tohle by mělo být standartně v balení. -
nevěděl, však jsem to psal. a teď nevím, jestli se dá PS4 postavit na stojato hned nebo člověk musí ještě něco dokoupit (což mi přijde hloupý). a čeho se mám chytit, když mě ta informace zajímá?
-
Crysis+warhead sa predalo toľko aby nielenže na seba zarobil ale i zaplatil vývoj Crysis 2, ktorým crytek podľa mňa túto značku pochoval, keďže hra bola degradovaná zacielením na masové publikum.
To že nebol počítač ktorý to rozbehol na ultra nikomu príliš nevadilo, hra sa tým stala nadčasovou ľudia ju mali motiváciu kupovať aj hrať niekolko rokov po vydaní kedže stále nemala technologického konkurenta. -
Podporuje PS4 prostorový zvuk 5.1.?
-
IDLE je, kdyz konzole bezi naplno, ale neni spustena zadna hra.
-
Ono je to tezke ....... Nikdo si nechce v teto dobe koupit titul za 1500 , ja to delam tak ze danou hru stahnu otestuju a pote koupim podle toho jak moc se mi libila nebo co mi mohla nabidnout .
Bohuzel jako hrac musim rict ze sem velky fanousek strategii nedokazu si predstavit 90% strategii co hraju ze bych je hral na gamepadu :D
PRide mi divne ze nikoho netrapi ze nemuzou hrat lidi na xone s lidma na ps4 pride mi to tak absurdni ze to neni mozny ....... a jeste mam platit za jejich sluzbu abych vubec mohl hrat po siti . Ja proste nevidim jedine + u konzoli , jestli se pletu budu rad kdyz mi to nekdo vyvrati . Jeste jedna vec kdyz mam pripojenou mys k ps3jce tak mam pocit ze ukazatel nelita plynule ( coz u gamepadu vubec neni poznat )