Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Ty sériový killy jsou fakt hrozný, s tim souhlasim. Počkat si na kombíčko, zmáčknout danej čudlík tolikrát, kolik je nepřátel a odejít od hromady mrtvol? Ač nejsem přívrženec toho, aby byla obtížnost ve hrách nějakej extrémní hardcore, tak tohle je zase opačnej extrém..
  • ať udělají klidně dalších 10 dílů, ale ať je to kvalitní přinejmenším jako AC2
  • Ty si čo za človeka? Porovnávaš neporovnateľné.
    Ty si očividne človek, ktorého ani dej nezaujíma iba to čo si popoludní zahráš. Áno je pravda, že kupovať to nemusím a ani nebudem ak to bude paskvil, ale je rozdiel ak som už prešiel prvé dve hry, ktoré na seba nadväzujú, ktoré ma obohatia o nejaký ten príbeh (ako kniha) a potom tieto dva super nabehnuté príbehy len dokur*** a budú to naťahovať v podobe 10 tisícoch dlc a aj tak skutočný koniec tomu neexistuje. To je set sakramentský rozdiel. Ale tomu asi nemôžeš rozumieť keď to berieš len z tohoto hľadiska ty a tvoje chleby. Príklad ktorý si akurát mohol dať, a to z dôb dávnych keď bol prince of persia naozaj trilógia a obohatil a nový príbeh ktorý som chcel vedieť ako skončí.
  • Nemaji jenom rok na vyvoj, precti si to poradne, vyviji se soubezne.
  • TheFeardemon
    Nevadí mi že to bude vycházet rok co rok,jsem za to i celkem rád jen je celkem nanic že mají "pouhý" rok na vývoj,takže si myslím že to bude 2-3 díly podobné s pár přidanými mechanismy a pak až větší technický skok jaký jsme viděli např. mezi AC a AC2.Ale uvidíme,možná se s omezeným časem Ubi poperou a zvládnou dělat hry dostatečně rozdílné aby to stálo za to si koupit každý díl...
  • ne nechcem
  • Taktéž si myslím... když k tomu člověk přistupuje ležérně a nijak to nehrotí, tak je to i ku prospěchu věci. Já se doposud nedokázal přinutit dohrát ani jedničku. Všechny další hry šly mimo mě. Kdyby však náhodou za rok naservírovali nějakej zajímavej exemplář, tak tomu třeba dám šanci... Když už teď třeba vím, že mi trojka přijde trapná (zejména díky hrdinovi) a tahle "čtyřka" vlastně taky.
  • at si vydavaj treba kazdej tejden hlavne aby to slo cracknout
  • Ja nevim, co tady zas komu vadi? Vycitate pekari, ze kazdy den pece chleba? Tezko a taky ho kazdy den nekupujete. Nic vam do toho neni, kdyz se vam to nelibi, príste to nekupujte. Ja si koupil AC2 a Brotherhood. AC2 se mi libil hodne, Brotherhood ceka v supliku az si na to najdu cas a chut. Dalsi dva dily preskocim a ac4 si asi zase koupim, jestli bude mit dobre recenze. Nebo ac5, pokud se ac4 nepovede. Zadny problem.
  • Vydávání každý rok by nevadilo kdyby se assasini nezměnili ze zabijáků co musí zjistit nějaké to info o cíli popř. v cut scéně probrat strategii s místním assassinem nebo spojencem potom se tiše dostat na místo a demonstrativně zabít cíl aby ostatní věděli co je čeká a potom zmizet, a ne že se promlati tam a pak ven, zkráceně z udeř a zmiz tu máme zabiják co můžeš. Pokud chcete nejlepší díle série zahrate si ACII a AC brotherhood, jednička uznávám je trochu stereotypní svým zpusobem tam jen 8x uděláte to samý ale když jsem to hrál poprvé tak mě ta atmosféra dostala i to že tam byl český dabing
  • ano, presne pro takove je ta hra urcena... gratuluji a preji ti, at si nove dobrodruzstvi s uzasnym hasasinem v pohodly uzijes *1*
  • je to hloupa hra pro hloupe, nenarocne hrace...
  • LuckyBaal
    Malý troling od malého trola...
  • Ja bych si AC hru pral co pul roku a CoD co tri mesice.
  • A preco nie pokial sa budu striedat oblasti/doba/engine nevidim natom nic zle ac je sranda pokial z toho nespravia cod kde sa uz ani nesnazia nic vylepsit..
  • LuckyBaal
    aj, promin myslel jsem serii zabití *3*
  • jan.pospisil.35
    mě absolutně nevadí když bude assassin každej rok jen mě znepokojuje kam ta serie míří protože hru kterou sem bezmyslenkovitě proběh držením dvou tlačítek a borec udělal všechno sám mě nejak moc neláká. Kde jsou strategický postupy z brotherhoodu? Kdy ste museli řešit kudy se do tabora dostat, a jak nejnenápadněji zlikvidovat stráže. Místo toho vběhnu dovnitř čekám až na mě někdo zautoci abych mohl použít countatak, vymlátim tábor a zase běžim přez 3 mapi za vykřičníkem. A to ani nemluvim o umělé dementnosti (inteligence se tomu říkat nedá) stráží kterejch je všude jak much a přitom si ani nevšimnou že jim chybí parták na stráži. Jestli to takhle pude dál tak k dohrání bude zapotřebí akorát držet šipku dopředu a čučet na nespočet načítacich obrazovek animu,
  • Hlavne ze serie vychazi i na Nintendu Wii U, to je skvele. Uz se na novy AC moc tesim.
  • Preed
    V jednotke bol counter kill hlavna featura.
  • michelangelo
    Ja zase nechci videt weby celorocne, bez prestavky plny informaci o tyhle serii. Ale to je asi tak vsechno co s tim muzu delat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit