Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Ehm ... k nhl by ti stacilo vydat (zadarmo) aktualizaci soupisky ... jenze proc neco takovyho delat, kdyz se kazdej rok najde par milionu mamlasu, ktery si koupej totez co loni jen se zmenou toho jednoho par kB velkyho souboru?
A podobny je to se vsim. Vem si ze mas hru, engine ... a vetsinou nejakej ten ingame editor ... namastit dalsi "hru" je casto otazka par tydnu. -
Mno jelikoz se spousta soudobych her da dohrat za odpoledne ... a to se ani nemusis moc snazit ... kde sou casy, kdy se JEDNA hra probirala trebas pul roku a resilo se, kde kdo zrovna je.
-
Jop, a nocni mura kazdyho managora ... vydat hru kterou omarkujou 18+ si troufne malo kdo.
-
Zvasty, hraci chtej zajimavy hry ... managori chtej prodavat a tak se snazej naroubovat na vsechno "znacku" a ocekavaj (celkem opravnene, bohuzel) ze si to kazdej mamlas koupi uz jen proto, ze se to nejak jmenuje.
Co se piratu tejce, zkousel sem spoustu her na tohle tema, zadna ale bohuzej nevyhovovala tomu, co bych si predstavoval. V tomhle pripade - mam JEDNU lod, o kterou se staram ... vazne nechci resit ze mam v pozdejsich fazich 150 lodicek, ktere samy jezdej odnekud nekam ... -
A víte že mně to ani nevadí ? *3* Rád si každý podzim zahraju nové AC s pohodlý domova. *4*
-
Á pán je gurmán. Uplně nejlepší by bylo, kdyby se nemluvilo, že? A k těm méně zdatným spoluobčanům - ano hlavně pro ty se hry překládají, ale i já ocením když je hra v češtině, i když nemám s angličtinou nějaký velký problém, ale když dostanu český dabing tak jsem nadšený a hlavně jsou to hry ne filmy. A je mi jedno jestli je to občas robotické naopak vždy mě to potěší.
-
Každopádne ak bude ďalší diel neúspešný bude to tento raz naozaj kvôli "pirátom".
-
Já jsem sice AC nehrála ani jeden díl a nemám ráda když končí hry, ale podle mě to asi ztratí tu "šťávu". Já bych si také moc přála mít další díl Mass Effectu se stejným příběhem, ale teď už bude zase jiné pokračování a "staré" Mass Effect už prostě skončilo. *9* Musím to přiznat. *3*
-
*1* nevnucuju ti to, ale jde o to, čím má být Assassin, vysrat se na counter killy, ztížit to atd.
-
Hrál jsem jedničku a pak trojku ze zvědavosti a jednička nebyla teda o moc lepší :)
-
co to meleš? Upřímně mi řekni kolik fandů AC série tu hru pochválilo? CHválili jí jen ty, pro které to byl první assassin.
-
I v první Mafii je český dabing hrozný. Před deseti lety mi to možná nepřišlo, ale když se na něj podívám teď... Takhle namluvené postavy mi přijdou děsně "out of place" a kolikrát mám pocit, že to vykládaj jak v divadle či co. Viděl jsem (resp. slyšel) pár minut z nějakého Stalkera i toho assassina - to jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. U prvního far cry jsem se hooodně nasmál, hlavně tomu, jak jsou ty hlášky vojclů v češtině trapný.
Nesnáším Vašuta.
A vůbec nesnáším soudobý český dabing. Už dlouho neplatí, že by to byla nějaká kvalita (výjimka se možná najde).
Ale aby si někdo nemyslel, že originál považuji za úplně nejlepší, tak spoooooouuusta her je příšerně namluvená i v angličtině nebo v tramtarijštině...
Naštěstí nepotřebuji, abych měl všechno přeložený. Vadí mi i české titulky, u her obzvlášť - jde vidět, že to kolikrát překládaj bez jakéhokoli kontextu. I když chápu, že jazykově méně zdatným spoluobčanům můžou přijít české verze vhod. A samozřejmě dětem. -
Jo a zajímalo by mě, kolik OPRAVDOVÝCH fandů chce každoročního assassin, podle mě ho chtěj ty ,,super Assassini'' co začali trojkou a nevědi jak to začalo, ani jak to vypadalo...
-
Mám jen pár oblíbených serií a her takže proč ne ?
Ten rok je pro mne dostačující. -
Protože tu hru bude prodávat značka a to to Ubi jde. Prodat co nejvíc. :/
-
A proto chceš aby AC vycházel častěji?
-
No pozor, to je nic oproti tomu, že na sobě budeš mít Assassinskej oblek! No není to ještě lepší pocit? :P
Jinak je to určitěsnaha vymýtit pirátství(nebo teda spíš snaha posunout piráty na jinou úrověň) , protože když pirát ukradne něco pirátského... *15* -
Jo přesně ... proč neudělají něco co bude zaměřené jen na pirátskou tématiku ... assassíny můžou klidně jednou vynechat. Klidně to mohlo být nové IP ... imho by se nic nestalo. Takhle budou roubovat piráty na assassíny a nebude z toho ani pořádný assassins creed, ani pořádná pirátská hra.
-
mne by stacilo prepadvanie znasilnovanie a vrazdenue aj bez lode a posadky
-
jak říkám už od oznámení. Hra to špatná nebude, ale s Assassinem už to taky nebude mít nic společnýho... *7*