Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Super, piráti jsou perfektní nápad, kdo by si nechtěl postavit loď, naverbovat posádku a pak jen přepadat a znásilňovat a vražďit. Todle je prostě sen každýho malýho kluka.
-
Jednicka mne nebavila v pulce jsem to odinstaloval, 2ku jsem ani nezkousel a trojka uz mne uplne minula jesteze ma ten ubisoft mainstremovy hrace
-
Rok 2015:
Ubisoft: "Hraci nechteji kazdorocni Assassins Creed, chteji pouze kazdorocne odevzdavat 1000 Kc" -
ja si kazdy tyden stiahnem nejaku novu mapu do CSGO a zadara. a uprimne, niekedy je to lepsie ako kupit nejake DLC k inej hre.
-
Dnešní hry potvrzují nepsané pravidlo " Nejde o kvalitu, ale o kvantitu". Dokud bude poptávka a dopyt jim ponese, hry budou stále na stejné úrovni.
-
Vzhledem k tomu, že nestíhám hrát a dohrát několik her za týden jako většina přispěvovatelů tady, jsem za tohle naopak rád :)
-
Novej Sly na PS3 dopadl celkem dobre s CZ dabingem
-
tak u Mafie 1 mi přišel naopak otřesný dabing anglický... Ten český byl naprosto dokonalý (snad jen na trošku přestřeleného Rychlého a lehce mdlou Rybovou *3*)
-
Hráči Ubisoftu: "Hráči si chtějí od série Assassins Creed odpočinout."
-
I v Mafii 1?
-
Ubisoft: Chceme každoroční peníze za nový Assassins Creed ... a DLC, spousty a spousty DLC.
-
Lidi kupujou AC, protože to byla dobrá série s celkem stálým rytmem vycházení nových her...
Když to zrychlí, lidi to přestanou kupovat v takovém velkém množství... fakt ty c*raky nechapu... -
Jen jedna věc, český dabing byl otřesný, stejně jako ve všech dabovaných hrách.
-
Všeho se časem přejí. Noví Assasin byl kontroverzní, můžeme to dávat třeba za vinu novému týmu atd. Další Assasin asi bude dotvořen dle ohlasů takže by měl mít úspěch (snad). Ale hned na to vydat dalšího Assasina? A pak dalšího? Mám pocit že hlavní dějová zápletka bude už opravdu jen na ozdobu a spíše půjde jen o další dějství tipu " Jsem zabiják a popravím co nejvíce Templářu a k tomu pár civilů a nějakého toho strážného a dodaáme tomu další nové prostředí" Nevím, mě osobně když pominu tu volnost ( která byla super ) s kterou Assasin přišel tak bavil příběh celkem a to ne jen hlavní zápletka v reálném světě ale i to co probíhalo v minulosti. A nedokážu si představit že někdo kdo každý rok vydá stejně velkou hru jako být teď noví Assasin dokáže tne příběh vůbec udržet...Proto ten přídavek raději třeba tři roky počkat a vydat hru s velkou pompou než každý rok jak na běžícím pase. (snad jsem to napsal pochopitelně, mám v práci slušný zápřah) .
-
Už se těším, až bude nějaký nový Assassin lítat po galaxiích v X-Wingu... asi taky nepatřím mezi hráče *13*
-
Souhlas, ohledně těch mínusů, teď je na Games patrně v módě AC nesnášet, takže jsi je dostal nejspíš proto *3*
-
Kvalita je naprosto relativní kateogorie. Možná ne o sobě, o tom neluvím, ale napříč lidmi ano. Možná jsi natolik komplexní osobnost, že vidíš mezi Zaklínačem a AC rozdíl v kvalitě. Pak jsou ale lidé, pro které je AC, CoD atd. zhmotněním mokrých snů, zatímco Zaklínač pro ně může být meh, případně je nezajímá. Co se snažím říct je, že věci, které jsou pro někoho ztělesněním dokonalosti, mohou být pro jiné nedotaženou, nelogickou a povrchní slátaninou.
Závěr? Možná to tak smejki nade mnou nemyslel, ale jeho otázka: "Co každý rok titul kvalit alá Witcher?", je pro někoho v rámci AC skutečností. Pokud přeložíme tento fakt do řeči peněz, pak tu máme velkou skupinu lidí ochotných investovat peníze nejen jednou za tři roky, ale každý rok... Smiř se s tím, že možná nejsi cílovka, ať už to znamená cokoliv.
V obecnějším měřítku tahle skutečnost přesně vystihuje povahu naší doby. Tak si např. Bill Gates stěžoval nad tím, že do výzkumu proti plešatění se vráží mnohem více prostředků než proti malárii... Takže buď tohle, nebo nějaká forma elitářství... -
Mínusy mam jako za co?
Kvalitní AC hra by klidně každej rok vycházet mohla. Chce to stealth a žádný to poskakování mezi nepřáteli, zatimco hráč ležérně counteruje veškerý útoky.
On je rozdíl, když hru jen tak prolítneš a radši bys na ní hned zapomněl, než když se člověk dopracovává ke konci v náročnym, ale skvěle navrženym prostředí, který podporuje hlavní styl tý hry, což je stealth. Takovej Assassin by mi každej rok nevadil. -
Sice se ještě nestalo, že by toho někdo byl schopen, ale jak se říká, všechno je jednou poprvé. *3* *1*
-
"Lidé čekají víc a víc toho samého" - za tohle bych tomu pánovi dal nejraději facku, jenže on má bohužel pravdu. Pár hráčů na fórech sice může nadávat, že jde o dojení série a že celá značka tak půjde do hajz*u (jakože půjde), jenže v celém objemu prodaných kopií jsou to jen výkřiky do tmy. Prachy jsou prachy a dokud lidi opravdu budou Ubisoftu cpát prachy rok co rok za upadající sérii, tak se nic nezmění. Je už jen otázka času, kdy se délka herní doby smrskne na pár hodin.
A pro lidi, kteří od hry čekají něco víc a větší hloubku (mezi které se řadím i já) to je smutná zpráva. A to ACII, potažmo celou renesanční trilogii, považuju za jednu z nej her, co jsem hrál. Trojka mě ale zatím vůbec nenalákala a půjdu do ní až bude tak za 2 stovky. ACIV se mi zatím jeví úplně stejně. Ale tak neházejme flintu do žita, třeba se i z dojení domrtě vydojené krávy dočkáme kvalitní a zapamatovatelné hry.