Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft potvrzuje pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag
27.2.2013 | Petr Poláček
167 příspěvků
-
No, zatím mi to příjde jako fail. Už trojka se odklonila od klasickýho Assassina a tohle vypadá na odklon ještě vetší. Myslím že Ubisoft zkouší co fanoušci série ještě vydrží. Měli by to raději vydat jako samostatnou hru, která by s názvem Assassin's Creed neměla nic společnýho. Jenom doufám, že se pletu a že se Ubisoft předvede, ale moc tomu nevěřím.
-
-
Nejsem ani náhodou zastáncem AC 3,ale v čem se odklonila od "klasickýho Asssassina"? Já největší odklon vidím možná v nudném hlavním protagonistovi a celkově slabším scénáři,jinak mi přijde ta série konzistentní jak klady,tak zápory.
-
-
Hodne se zmenil celkovy postup hrou-uzavrene mesta s pamatkami a prilehle lokace-nahradily rozlehle lesy a male mesta/pevnosti.Zmena stylu,mnohem vice souboje x mnohem mene stealth misi.Pathfinding nekdy vylozene kolaboval coz se predtim rozhodne nedelo.Minimum zajimavych vedlejsich misi.Co si drzi furt nejvyssi kvalitu je filmove zpracovani,dabing,optimalizace tohle Ubisoft vzdycky umel..nerikam ze to byla spatna hra ale horsi nez predtim a odklon od serie to je .)
-
-
až na tu optimalizaci souhlas *1*
-
-
-
Kdyby to nemělo v názvu AC, ale přesto by šlo o tu samou hru, tak by se to tolik neprodávalo. A nízký prodeje si přece Ubisoft nemůže dovolit.
-
-
Piráti v karibiku? No shit:D
-
Ezio musí rotovat v hrobě chudák... Jako datadisk pro trojku to beru ale vzledem k tomu že Desmond je po smrti tak to jako čtvrtej díl nedává smysl, leda že by do animu zapojili jeho otce. V tom ale taky nevidím smysl, proč se vracet do minulosti a hrát za dalšího Kenwaye když pravděpodobně největší problém teď představuje nejspíš šílenej mimozemskej polobůh, utrženej ze řetězu... Mnohem raději bych si zahrál za Johna de la Tour ještě než připlul do kolonií...
-
-
Desmond je mrtvej asi tak jako Commander Sheppard.
-
-
asi tak :D
-
-
Dobře tu spoiluješ *3*
Sice jsem AC nehrál a nikdy to nemám v plánu, ale někoho si mohl nassrat -
-
já chci hrát ACIII
dík
-
-
-
A jak tohle souvisí s tématikou asásinů? Jo, já zapomněl, že od toho se série odklonila už dávno. *15* *7*
PS: Vzhledem k tomu, že se posuneme oproti poslednímu dílu do minulosti, tak to slušně nabourává teorii některých, že děj série může jít jen kupředu. Takže se přecejen do středověku nebo i starověku budeme moci vrátit... i když, jak tak sleduju poslední "nápady" Ubisofťáků, tak bych se výsledku i docela obával. *4* -
-
Zajímalo by me kdo to vymyslel že se děj série může posouvat jen dopředu. Vždiť je to absolutní nesmysl. V tom přece spočívá celá krása animu, můžete se po tom co hledáte dívat v kterémkoli období. Bylo by zajímavé kdyby udělali díl ve kterém by jste hráli za přímého potomka Adama nebo Evy a vracely by jste se do dob první civilizace...
-
-
Přesně tak, nevyužít toho potenciálu, že se lze vracet do různých historických období i na přeskáčku, by byla hrozná chyba. Já bych se třeba hrozně rád podíval do Říma například za Nerona. Taková ta ponurost rozmařilý aristokracie včetně všelijakejch intrikářskejch pokusů patricijů dostat se do přízně Caesara, na druhý straně pronásledovaný a zatracovaný křesťani a do toho Řím v plamenech, to by bylo imo skvělý místo pro vytvoření epickýho příběhu, včetně všelijakejch referencí na historický fakta. Mohli by tam vystupovat i sv. Petr a Pavel z Tarsu (pokud by se teda dnešní křesťanstvo nepo*ralo).
Ale každej by si určitě našel z historie to svý, co by mu sedlo nejlíp.. Každopádně je škoda, že se série ubírá tím směrem, kterým se ubírá.
-
-
-
Cekal sem stredovek v Arabii nebo znova renezanci treba v recku doufam ze to bude aspon o 50 procent lepsi nez 3 a pribeh bude doufam luxusni ale nechapu jednu vec:Haytham je prece templar ne?
-
-
Haytham Kenway bol templar, ale mal hidden blade s Assassinskym znakom. Bud teda zradil bratstvo a pridal sa k Templarom, alebo to zdedil po svojom otcovi a potom sa pridal k Templarom ... alebo nieco medzi tym :) Inak aj ja som zvedavy ako to bude s dejom a postavou v tomto AC, a tiez som zvedavy ci sa bude cast deju odohravat v pritomnosti, a za koho tam budeme moct hrat.
-
-
Akorat mi vadi ze od 3 dilu neni brneni a ten oblek nic moc a malo zbrani mi prijde
-
-
-
Toto by dávalo dokonalý zmysel ako "datadisk" typu Brotherhood - dotiahnutie jednotlivých prvkov , čiastočná zmena prostredia atd. ale ako plnohodnotný diel je to obrovské sklamanie , to by chcelo ovela radikálnejšiu zmenu , aká boli medzi AC1 a AC2 , úplne iná epocha , úplne prepracovaná hratelnosť úplne nový hrdina...
-
Call of Creed?
-
-
Assassin's Duty
-
-
Prvý krát čo sa vraciame o krok späť :D Aký význam malo pozrieť sa na príbeh Connora a jeho otca keď teraz príde jeho dedko nemá to ani hlavu ani pätu + pirátov fakt nemusím ako osobne ma to ani nezaujíma. Bral by som skôr niečo s Ázie, Afriky, Indie, Nepálu alebo Európy kedže AC3 nasadil cliffhanger ending ale bohužiaľ moja najobľúbenejšia séria sa mení na niečo úplne hlúpe aspoň konceptom. AC3 som nekupoval ale ešte sa to dalo ako som to sledoval na Youtube ale toto už nebudí ani záujem si to pozrieť len škoda že Ezio a Altair už to majú za sebou keby toto videli museli by sa v hrobe obracať *15* Fakt je to nezaujímavé už len z názvu držím tomu palce nech je to aspoň kvalitná hra pre tých ktorý si to kúpia a toto obdobie ich zaujíma.
-
Nehrál jsem z téhle série ani díl, ale celkem se dalo očekávat, že by to mohla být jedna z cest... Vzhledem k tomu, že si vývojáři v posledním dílu otestovali námořní bitvy a víceméně se všem dost líbily...
-
Kdyby to byl stejnej frajer jako Haytham, tak možná, ale tohle přímo anti-atraktivní... Se jim asi zalíbily ty nudný boje na moři...achjo *9* Ale zdá se to trochu jako kec...