Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano ale kolik my zaplatíme za PC a kolik vy za Konzoli vy rozjedete ještě x her po tom co PCčkaři budou muset svůj PC upgradovat... takže si myslím že je to vyrovnané!
  • vy ve hrach o proti konzolistum,nemate directx 11?vy nenate lepsi atializing ve hrach?vy nemate hry v1080p?a 60 fps?vy nemate u 90% her ceske titulky a cesky dabing?vy nemate potazmo v btf3 a 4 vetsi mutiplayerove mapy?tomuhle rikas osekane pc verze?tohle je padny duvod proc vy byste meli platit vic za hry nez mi konzolisti!!!a to nepocitam jeste dedigovane servy,extra pro pc ckare!a ze vase prodeje her nejsou nic extra si myslim,ze toho mate az az.a pro me padny duvod si tyto hry jako assasin a dalsi nekupovat dukud se to cenove neobrati. *16*
  • To slyším poprvé, že konzolová verze bude mít oproti PC osekanou verzi. Bývá to právě naopak... :) Nicméně ano to s konzolistama soucítím dávat takové pálky za hry které a i po delší době neopadnou. Nicméně pořád jste na tom líp nemusíte mít posraný Uplay....
  • chtel bych vzkazat ubisoftu,ze uz nebudu kupovat jejich hry ani od jinych vydavatelu,ponevadz nesnesu tu nespravedlnost,ze za orezanou verzi budu platit vic jak pcsickar,melo by to byt prave naopak,a take by me zajmalo kde berou ty penize udelat vz
    dy pc verzi hezci,kdyz pc ckari nikdy nedosahli prodeju konzolovich verzi.radsi zustanu u ps4 a ps3 exluzivek jako tomu bylo doposud,tam je to za ty prachy aspon videt.za osekanou verzi nebudu platit 1400.kc.to ad si plati pcckari,aby si taky na ty extraefekty vydelali!
  • To vis, zapnout jednu volbu v konfiguraci dx nic nestoji, pridat fyziku = neco udelat. Navic tyhle vsemozny kravoviny jsou v 99% zcela nanic, a velmi casto gameska vypada daleko lip bez nich.
  • Me nezajima grafickej kabat az tak moc. Spis bych chtel kvalitne predelane ovladani a slusnou optimalizaci.
  • Ano Stevie, na konzolich se to hemzi samymi svatousky, zatimco na PC je jen ta luza, zlodeji, idioti, maji lepru, schizu, jsou plesati, skaredi a smrdi vid?
    Ach ta dmnc tady na tiscali obcas nezna meze. *1*
  • C-BEAM
    tu ani nejde o farby (pravdupovediac vo väčšine hier sú farbny zbytočne potláčané) ale o kvalitu shaderov a modelov.
  • No, vlna. No a co? *15*
  • Ale ono není zelená jako zelená (ne chlast omg, fuj *2*). Džungle a pláže barevný být můžou (a jakože jsou), ale na každého bude jimi zvolená barevná paleta působit jinak.

Nehledě na to, že můj, tvůj a jeho monitor zobrazuje barvy možná kapánek jinak a nakonec všichni nejspíše vnímáme barvičky trošičku jinak. *3*
  • bol si ty volakedy vobec v dzungli? vyzera tot am tiez dost farebne, prestan si mysliet,z cely svet je sedy *15*
  • Aspon odkaz na youtube tu nechajte ked uz neviete spravit tie videa.
  • Dřív jsem si říkal, že to nebudu ani zkoušet, ale přece jen si to asi nakonec stáhnu.
  • Nelíbí se ti to ? Tak se jdi kochat ven ! :D
  • Shut up and take my money !
  • No vidíš a pro mě je to naopak po dlouhé době díl (vlastním a hrál jsem jen úplně ten první), který si chci koupit.
  • Jazz
    Absolutní souhlas.
  • Asi mám jeho??:/(!" *11* *14*
  • kuk
  • Ja mam tvuj nebo ty muj? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit