Přejít na výpis diskuzí
Ukázka grafických efektů z PC verze Assassin's Creed IV
29.10.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Celkově ta hra je dost škaredá a pokračuje v trendu AC3, kde mi bylo nabliti z americké divočiny.
-
Přečti si tu větu víckrát a pořádně. Ta věta vůbec neznamená, že si představuje jak hra vypadá na kartě za spoustu peněz. Ale že si dokáže představit to, že když dá někdo takový peníze za grafiku, tak chce taky něco pořádnýho vidět. Já tam nevidim nic o tom, že si o pořádný grafice může nechat zdát.
-
Chytrý člověk si koupí pc verzi samozřejmě. Je levnější a má lepší grafiku a ovládání.
-
Utrácet za PC verzi jen kvůli pár sotva znatelným efektům? Pche. To si raději zajdi s kámošema na pivo. *3*
-
asi som slepy ale ja tam nevidim ziaden rozdiel namiesto tychto blbosti tam mohli pridat nake physx efekty ked uz nic
-
Jsem asi slepý, ale žádný zásadní rozdíl mezi verzí ON a OFF nevidím.
OK, ještě zkusím mikroskop. *2* -
"Dokážu si ale představit, že když člověk utratí spoustu tisíc peněz za nejnovější grafickou kartu, tak chce mít všechno zapnuté, plynulé a nejhezčí, jak to jenom jde."
Jak představit? Redaktor herního webu snad tyhle věci zná ne?
Vážně by mě zajímalo na jakých šmejdech tam v redakci hrajete, nevidil bych se kdyby na těch sociálních ntb co máte ve fight clubu. -
Doparim na Xboxu, jenze bych uz kvuli tem efektum tu PC verzi proste zkusit mel abych videl o co vsechno jsem byl ochuzen... pockat a jak mi to pojede a pojede vubec ? *15* *7*