Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha.. podívej se na Bioshock:Infinite na poměr pc a xbox verze. Ty stažená čísla pc verze jsou neskutečná a to nemáme staty z Warez, kde se jede 90% jen na PC.
  • Ale to nie je chyba PC ze sa to lepsie hraje s gamepadom ako s mysku ale to je chyba ubisoftu ze si dal na tomto "zalezat" *2* . Ale u AC je to jedno tam staci furt drzat tlacitko a on sam to uz nejak odskaka...
  • A proč bych to jako měl dělat, to je snad jejich problém, už tak se tu snaží tahat z lidí peníze, protože jsou sami neschopni je získat.
  • Jestli to myslíš vážně, tak je mi tě líto. Musíš mít opravdu smutný život
  • walltar
    Tak jim pát takových herních PC pošli jako sponzorský dar ... oni určitě neodmítnou. *7*
  • No jo, konzolisti jsou sice mnohem větší piráti než my, PCčkári, ale oni se tváří jak svatí a jsou často hrozně agresivní, když je na to někdo upozorní... *9*

My z nich už máme trochu strach, je to jak když jde kapsář proti Krejčířovi...
  • ty si dobra ocas covece. bez grcat do hajzlu.
  • s TXAA máš naprostou pravdu .. ale zrovna u AC což byla trojka to až tak strašně nerozmazávalo jako třeba u crysis 3. Přinde mě že záleží na enginu a na tvůrcích jak to implentujou.
  • Hele tak o games se povídá, že hry hrají na nějakých zgarbech, těch indicií už tu bylo víc a samozřejmě to ovlivňuje výsledný dojem ze hry apod.

Tohle je herní web, chodí sem hráči, co doma mají herní pc, tak bych čekal adekvátní odezvu v této věci.
  • Generalmagor
    UŽ TO VYDEJTE! Mě tyhle videa ohledně toho, co a jak a jak je úúúúžasný a blabla už fakt lezou na nervy!! Poznáme sami, až si to zahrajeme přece! Když je nový AC tak ÚŽASNÝ, jak říkáte Ubisoft, tak proč tolik videí okolo toho? Si nepotřebujete nic dokazovat ne? *15*
  • ?? Vsetky AC mam odohrane na mysli, gamepad som skusil - vygrcal sa a vratil sa na mys.
  • V pohodicke :), Cakanie na GTA V si skratime cakanim na AC :), aspon ze vysiel Batman
  • A verze z páčkovačů ne? Třeba BF4 bylo o 2 dny dřív než na pc. A takový GTA5 je tam dřív o cca půl roku :)
  • Eště že je PC verze ke stažení zadarmo...
  • Lawliet
    You son of a Jack *15*
  • Inquisitor
    Já tu větu teda chápu úplně jinak, ale to je jedno nebudu se o to hádat.
  • slovy* už píšu jak nějaký Jack
  • Radioaktivni_surikata
    To mě zaráží, jak vždycky ukazujou grafický rozdíly na snímcích s miniaturním rozlišením, případně 720p videu komprimovaným jako sviňa. Nemluvě o nemožným výběru scén, viz HBAO. Jediný, co opravdu praštilo do očí, byly ty stíny.

Jinak TXAA je totální blbost. MSAA sice sem tam nějakej ten zubatej okraj textury zapomene vyhladit, ale TXAA "vyhladí" celej obraz. FXAA to člověk odpustil. Sice to trochu mázlo obraz, ale kdo nemá rád zubatý okraje dostal vyhlazenej obraz výměnou za pár fps. TXAA rozmaže obraz totálně, že se doslova vytrácej detaily ze scény, a navíc žere výkon jako blázen.
  • Cože? Jak, že si představuje, že hra vypadá nebo že si o pořádný grafice může nechat zdát? O tom se nikdo nebaví.

Pořádně si to přečti ty :) ten kontext je naprosto jasný, kdyby nebyl, nezačíná to slovi "dokážu si představit".
  • Myslíš ovládaní, když si k pc verzi připojíš xbox gamepad? Jelikož hrát to na myši je očistec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit