Přejít na výpis diskuzí
Ukázka grafických efektů z PC verze Assassin's Creed IV
29.10.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Po dlouhé době koukám na nějaké video z AC. Nejvíc to podělali tim, že dali pryč ta krásná velká města. Ze začátku, jak tam stál u nějakého kostela, tak jsem si řikala "Sakra, proč já se na to netěšim, vždyť je to AC!"...pak tam byla džungle a došlo mi to.
-
Ja si totiz nikdy nevrzl! *15*
-
aha, tak ne, to já mam tvůj..
-
osvetlenie je stále velmi ploché, shader kože nechutný ako v každom asscreede a flóra ako vystrihnutá z farebného papiera ... ale inak to nevyzerá zle, tiene už sú vcelku ok.
-
Sorry jsem uplně vylízanej, dneska jsem si zase nevrz.. *7*
-
Proc mas muj nick? *9*
-
Víte co já nechápu, proč všichni říkají, že to jde s touhle sérií do háje a, že ji nebudou hrát
Nové nápady jsou změna, přece nebude každý Assassins creed v Itálii nebo na východě
Taky nechápu proč hráči hodnotí titul jako nejhorší, když ho nehráli
Chápu, že když Ubisoft udělá Asasína kovboje tak se už hodně hráčů naštve a Ubisoft to ví, vždyť naslouchá komunitě. A to je na tom nejlepší, protože Ubisoft nekašle na hráče.
Sami napište kam chcete dalšího Asasína ! ;)
Já chci carské Rusko za vlády Ivana IV Hrozného nebo Prahu za KArla IV -
Ja newim
-
co? co to meles?
-
Když hold melu tak melu.. no.. Zapomeň na to prostě jen blábolím..
-
kdo co nevi ?
-
To je dobrý.. Vydávat se za jiný NICK a doplňovat stromeček.. *15* To taky zkusím... jo a (8 tisic bych za kartu nedal)
-
V originalnom videu to je aj v 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=-6YUVwGQvzM
-
Tady se clovek fakt nenudi, jednou nekdo nezna podruhe zas nevi vubec nic. *15* Muzu si pustit komedii ale tady proste je vice zabavy nez v kdejake jine . *3* Jen tak dal.
-
co to meles ?
-
Wool ?
-
Aha chápu, asi jsi jen chtěl mít první příspěvek.
-
A já říkám, kdo pirátí, ten je vool...
-
Jsem pirát a nestydím se za to. Assassin Creed říká, že je to cool...
-
To nic hochu bez mackat citrony! *6*