Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon za troling, já tomu vůbec nerozumím. Nevím, co jsem koupil.
  • Jack1947
    Nepiju, a o koupi jsem nic nepsal a ani ze to budu zkouset (slovo do pranice). *15* *3*
  • Koupil jsem 7990 *12*
  • Zapomněl jsem zmínit. Naivkové jako Surikata. Děs, běs.
  • Co jsi koupil? Vždyť nVčka teď vychází dost blbě výkon/cena a ani hra to nespasí.
  • Záleží asi na vkusu mě zase bylo nablití z tý Itálie...
  • Minulý týden jsem si koupil G-force kartu, abych dostal zdarma Batman.. a dnes mi řeknou, že kdybych týden počkal mohl jsem dostat zdarma ještě Assassina a Splinter cella.. Já se z toho po5eru.. *13*
  • Radioaktivni_surikata
    Tak ještě jednou. Na zvracení je kýbl, případně záchodový mísa. Ne online diskuze.
  • Ina k teme, to TXAA uz nejak poladili? Pretoze co si pamatam tak v hrach to robilo mazanicu ako FXAA, az na to ze FXAA ma mensi dopad na vykon.
  • Na co to rozpatlavas omackou okolo, konzole su proste dotovany HW. Ale aj PC moze byt, ak ho kupia rodicia alebo ina blizka osoba :D
  • Tak není se co divit. Pc komunita je ze všech herních komunit ta nejzkaženější. Zlodějíčkové, mudrlanti, přechytralí Veskoslavové, zamindrákovaní Joeové nebo jedinci jako Predator a toho nevím jak nazvat :D
  • Radioaktivni_surikata
    Na to taky žádný čísla bohužel nejsou a zas tolik bych tomu nevěřil. Lidi jsou svině, většinou za co nemusej, nezaplatěj. Jak jsem tu posledně chtěl měnit kupon na Batmana, tak jsem se domluvil s nějakým maníkem přes Steam. Výměna za Borderlands 2 GOTY. Jenže já neměl Steam klíč. Tucet pozitivních recenzí měl ten člověk jak na svým profilu, tak v profilu na fóru, že je to férovej obchodník. No a svůj kód na Borderlands jsem nikdy neviděl a Batman je samozřejmě už aktivovanej :)
  • Na konzole jsou hry dražší, protože část z toho jde Sony/MS. To jen k tomu, když konzolista řekne, že ho ta škatule vyšla na 10k, ale kolik peněz dá časem navíc, to už nevidí.
  • Radioaktivni_surikata
    AC3 jsem nehrál, ale tady to vidím docela dost už z videa. A to je co říct, vzhledem k jeho kvalitě.
  • Zdroj je někde na konci jeho mozku. Navíc dost PCčkářů si hru sosne, aby zkusili jestli to stojí za koupi a jestli jim to třeba pojede jak chtějí, když už se nedělají ani ty blbé dema.
  • Teď neobhajuji Ubisoft, ale neznám moc TPS, která by se lépe ovládala na myši...
  • Radioaktivni_surikata
    Prosím o zdroj, ze kterýho čerpáš, že konzolisti kradou víc než PCčkáři. A prosím o konkrétní čísla, ne slohovou práci na téma "úvaha".
  • Zatím vede s obrovským náskokem, není důvod si dělat starosti o naše prvenství.
  • cista konzolovka ale urcite sa hra lepsie na mysi este ked ubi odflakol ako vzdy ovladanie:D to je ako ked niekto zadre ze fps sa hra lepsie na gamepade...
  • Já navrhuju stahovat, stahovat a stahovat, co to dá. Jinak prvenství ztratíme. Kdyby se takto choval každej pirát, byla by naše komunita bez čeho? No byla by bez pirátů. Tím by se ovšem oslabila naše výjimečnost. Musíme si uvědomit, že za konzolema číhají páčkovači, kteří očekávají naše zakolísání, a každej pcčkář, kterej si nic nestáhne, jim žene vodu na mlejn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit