Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vás to všechny tak neskutečně se*re, tak se na ty videa nedívejte, hru nekupujte a ne*serte se prostě do toho když vás to absolutně nezajímá m,kay?
  • Tiez nechapem preco vypustaju taketo stare videa s nizkym fps, rozlisenim, zlymi shadermi etc. Ale videa z bety vyzeraju omnoho lepsie. Viac ako tu na diskusii by si sa mal stazovat u EA.
  • To mi povidej!! ted jsme to hrali asi tejden s kamaradama po lance a byla to tak hrozna p*del!!!! Jsem si kvuli tomu znovu rozehral tu SP kampan... hrozne by se mi libil nejakej navrat k Jedi Knihgtum..
  • Cahir
    YES MAN! Ne, tak samozřejmě nebudem to přehánět. Ale vážně vypadaj podstatně líp.
  • ja si rad pockam ale vsak vis jak, je to oficialni video primo od tvurcu hry, ne nejaky amatersky fanouskovsky paskvil , jak si tu prezentaci udelaji takovou ji maji, ale pokud ukazuji na oficialnich videich mesic pred vydanim (kdy by meli nejvic naboostovat zajem o hru marketigem) ukazky z nejake prastare alfa verze (navic kdyz uz maji hru hotovou), jsou to s odpustenim blbci
  • Graficka stylizacia hry ktora podporuje tvoju fantaziu, fotorealizmus sa v MMO zatial neosvedcil.
  • Tym chce povedat ze nemozes sudit hru podla grafiky v alfa stage *10* Dajte si tu pracu a skuste si najst nejake video z early bety, tam ta hra vyzera uplne inak, aj ked je vytvarny styl rovnaky. Alebo pockajte mesiac a uvidite plnu pr*el frapsovanych videii z closed bety, potom sa ozyvajte.
  • Tim chces rict ze nastavenim grafiky na vyssi stupen se z hnusnych nenavazujicich prkennych animaci na urovni tak pred 10 lety stane krasne plynuly motion capture kde budou jediove metat salta a sermovat lightsabery jako ve filmech? :)
  • Cahir
    Já nereagoval přímo na tebe, ale na (ne)argumenty.
  • skaven123
    ked to ma byt pre ludi ktorym nieje 12, preco to vyzera ako omalovanky?
  • Cahir
    Hele myslím, že to napadlo kluky z Bioware, Rocco Siffredi to určitě nebyl. Cílené to bude na RPG hráče, kteří rádi dobrou story - Mass Effect, Dragon Age atd. + hráčů od MMóček, kterým není dvanáct (věkem/intelektem). Velká část úvahy je relativně o ničem, když na klíčové otázky, jež si pokládáš, neznáš ani přibližnou odpověď, nemyslíš? O kvalitě questů, raidů a end game contentu ti tady asi nikdo neporeferuje, stejně jako pravděpodobně nikdo neví, jaké je přesné procento hráčů majících zájem o příběhové RPG.
  • Zayl
    Cahire arogance je koncept který není cizí ani tobě, takže si můžeme podat ruku.

    Zbytek nemá cenu komentovat, nevím proč jsi vůbec reagoval, my dva už si řekli co bylo potřeba. Pozor na to auto.
  • Cahir
    Tvůj názor není světonázor, RockShite. Podívej se na videa z gameplaye s AA, dobrým snímkováním a vysokými detaily - hra je krásně plynulá, animace povedené. Spoustě lidem se líbí, takže si nech ty kydy typu "prostě nemůže fungovat/ prostě NE". Na co si hraješ? Na nějakýho proroka? Prezentuješ se tady kategorickými prohlášeními jak nějakej mistr světa omeleta. Mě už tyhlety komentáře, z nichž přímo čiší arogance, vážně ser.ou. Špatně dopadneš leda ty, pokud se nepřestaneš vyjadřovat jako duchovní vůdce nějaký primitivní sekty. By mě zajímalo, kolik infa sis o tý hře zjistil, kolik videí jsi viděl. To se asi Bioware mělo zeptat tebe než se do toho pustilo viď? Ty bys jim to vysvětlil. Takovýhle potraty mám fakt nejradši *16*
  • taky se radim nezi fandy sw. taky sw na 100% vyzkousim. kotor byla jedna z nej her jake sem kdy hral, ale nemuzu si pomoct z tech videi co sem videl to je scifi wowko. byl bych opravdu rad a moc si preju, aby sw byla uzasna a perfektni hra, ale z toho co sem videl mi opravdu pripada, ze autori si rekli wow je uspesne a tak se snazi zopakovat jeho uspech.
  • Já jsem konečně rád, že došlo na má slova. Kritizuji look téhle hry už několik měsíců pro každého jsem byl blbec a horší věci. Milionkrát jsem říkal, že s tou hrou je něco v nepořádku. Od divných animací po ranged tanka!! což je podle mě největší kravina. Model MMO který zavedl EQ a zdatně zkopíroval WoW prostě na svět SW nemůže fungovat prostě NE. Měli si dát práci a vymyslet něco jiného. Tenhle paskvil se nějakou dobu udrží jenom proto, že to je Star Wars stejně jako Fallout3 kterej prodávalo jenom jméno.

    Njn škoda mohlo to dopadnout krásně. Dopadne to špatně.
  • No to, v kombinacii s tym ze to bolo MMORPG s (na tu dobu) skvelou grafikou a vlastne v tej dobe na trhu moc inych MMORPG nebolo - pokial sa dobre pametam, tak akurat spraseny Asheron's Call 2, dosluhujuca Ultima Online a Everquest 2, ktoreho kopirkou vlastne WoWko je. Takisto si nemyslim, ze WoW malo "miliony hracov" niekolko mesiaci po release. Naberat na popularite zacalo az neskor, najviac asi s prichodom TBC...?
  • Čili bylo to jen o tom, že lidi ohromě zaujala hra WarCraft 3 a chtěli víc ?
  • Ja jednoducho NECHAPEM ktory blbec v Bioware/Lucas Arts/EA/whatever vymyslel, ze "pokracovanie" KotOR-u ma byt MMO. Cim viac z tej hry vidim, tym menej si myslim ze bude mat nejaky vyrazny uspech. Pretoze z toho co som zatial videl mi to pripomina "dumbed down" KotOR s WoW-like subojmi (ktore imho nepasuju do SW universa) a to je tak vsetko. Na koho je toto vlastne cielene?

    Samozrejme, SW fanusikovia - to je jasne. Ale tych (podla mna) nie je dost na to, aby SW: ToR udrzali dlhodobo ekonomicky rentabilne. Samozrejme, SW fanusikov ako takych je urcite dost, ale treba z nich vybrat tych, ktori maju zaujem hrat pocitacove hry + tych ktori maju aspon trochu kladny vztah k RPG a tych ktori su ochotni platit mesacne poplatky a to uz sa ta zakladna dost zuzuje (nehovoriac o tom, ze sam som SW fanusik, ale zatial ma nic nepresvedcilo, ze by som chcel hrat tuto hru - a urcite nie som jediny).

    KotOR fanusikovia - vlastne to iste co pri SW fanusikoch, podla mna ich nie je dost na to, aby udrzali hru pri zivote dlhodobo. O prvotne predaje a zaplatenie vyvoja sa neobavam, to urcite pojde v pohode. A s levelovanim budu KotOR fanusikovia asi spokojni, lenze co potom? Samozrejme este nevieme dost o end-game contente, ale takmer na 100% sa da predpokladat, ze nebudu pridavat novy content napr. kazdy mesiac, aby clovek stale mohol hrat nieco nove. A bude typicky hrac KotOR mat zaujem o rutinu v podobe progressu nejakeho raidu? Mozno na prvy raz aj hej, kvoli lore a pribehu. Ale bude mat zaujem o farmu equipu v case cakania na dalsi content? Nemyslim si...

    No a MMORPG hraci, ktori hladaju nieco nove a lepsie, nez napr. WoW, War ci Rift. Maju tito hraci zaujem o pribehove RPG? Niektori urcite ano, ale tych je male percento. Vlastne su to ti, co hravaju vyssie spomenute hry na roleplay serveroch. Lenze kolko je takych? 1%? 5%? Kazdopadne, urcite nie dost na to, aby udrzali pri zivote celu jednu velku hru. Nehovoriac o tom, ze vela z nich zrejme nebude chciet odist z hry, ktoru uz hravaju. No a ti co nebudu mat zaujem o pribeh? Je vlastne nieco nove v tejto hre pre tych, co nebudu mat zaujem o pribeh? Zatial to tak nevypada, jedine co som zatial videl prezentovane z hry je prave ten pribeh a subojovy system. Lenze o pribeh zaujem nemaju a co sa subojoveho systemu tyka, ten je takmer taky isty aj v ostatnych hrach (a mne osobne napr. viac imponuje (podla toho co som zatial z hry videl) v Guild Wars 2 nez v SW: ToR).

    Idealny stav by bol hrac MMORPG, fanusik SW vseobecne a KotOR-u konkretne. Teda som asi idealna cielovka, kedze splnam vsetky tri tieto body. Ale ako som uz viackrat hore pisal, zatial mna osobne nic nepresvedcilo, ze za tuto hru chcem dat svoje peniaze... Takze este raz sa pytam, pre koho je tato hra vobec urcena? A ktory blbec vymyslel ze pokracovanie KotOR-u bude MMO?
  • Pretoze to bolo tuzobne dlhoocakavane pokracovanie Warcraftu 3 :) Vysoka majorita ludi, ktori hrali WoW v roku 2004 ho ale znechutene prestali hrat niekedy na zaciatku WotLK. Lenze behom tej doby ziskla Blizzard obrovske mnozstvo hracov, ktori zacali na private serveroch (tzv. freeckach) a po case odisli hrat na oficialny server, ci uz z dovodu noveho datadisku, ktoreho funkcnost na freeckach bola v nedohladne, alebo jednoducho aby si "uzili" plne funkcnu hru bez bugov ktorymi su freecka povestne.
  • OT: Čím vlastně v roce 2004 WoW tak zaujalo lidi, že během pár měsíců dosáhlo několika miliomů předplatitelů ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit