Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Poslední vývoj v případu – EA zatroubila k bezpodmínečnému ústupu. Zatroubil sám šéf zákaznické podpory EA, který poslal Arnovi omluvný dopis vysvětlující zablokované hraní jako politováníhodný omyl. Systém prý nešťastnou náhodou (!) zablokoval s přístupem do fóra i jeho účet. Po zjištění chyby byl účet okamžitě odblokován a Arno může zase vesele pařit. To je tedy obrat zvlášť poté, co mu nejdřív moderátor i zákaznická podpora opakovaně potvrdili rozsudek za jeho smrtelný přečin. O osudu moderátora se ve zprávě nemluví, ale vidím to na vis za koule v průvanu.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/11/ea-retracts-game-ban-for-forum-violation/ -
-
A to je taková pěkná tečka za tím naším případem.
-
-
No co staci Crack a muze hrat jak chce :)
-
-
To je pravda ale ide tu len o princip ...
-
-
A ty se nauč česky, blbý jsi akorát tak ty když napíšeš, "že byl tak blbí"... *12*
-
Arno je člověk který se na mnohoých diskuzích vulgárně vyjadřoval, několikrát byl upozorněn moderátory fora aby nespamoval a rád "trolloval" a ještě byl tak blbí že používal své legální accounty. co takovému člověku říct a ted všichni z něho dělají mučedníka ....nemám slov
-
-
Odkud máš tyhle informace? Já jen četl o výroku na adresu Bioware "To jste své duše zaprodali ďáblu EA?" a o tom, že naznačoval, že takovéhle jednání z jejich strany může vést k pirátství. Redaktor Rock Paper Shotgun píše, že měl možnost vidět jeho korespondenci s moderátory a i když se prý choval arogantně, tak nenadával a nebyl rozhodně sprostý. Ten "ďábelský" výrok ale může urazit snad jedině bigotního katolíka a v takovém případě bych navrhoval maximálně církevní exkomunikaci.
-
-
ja jsem na bioware foru aktivní ...takže jsem četl několik jeho topiců
-
mě ty příjmení těch dvou pánů co vedou Bioware připadají, jako by minimálně měli nějaký polský předky, tak třeba s těma bigotníma katolikama nebudeš tak daleko :D
-
Španělskou inkvizici na něj.
-
-
-
Bohuzial, EA proste manipuluje s BioWarom ktory sa fakt upisal diablovi D:
-
V prvé řadě to je prasárna od EA, když chci od někoho peníze mělo by prostě platit "Náš zákazník, náš pán" a "Zákazník má vždycky pravdu" to je u mě základ slušnosti. A ten člověk ať už psal kdesi cosi, jim ty peníze dal. Takže těch peněz mají zřejmě dost, když můžou srát lidem na hlavy. Jako mě je tady nějakej blbeček z bioware fóra ukradenej, mě prostě irituje ten dnešní přístup k zákazníkovi. Si každej představuje, že si udělá nějaký neprůstřelný licenční podmínky, kterým stejně nikdo nerozumí, schová se za bandu vylízanejch právníků, bude chtít po lidech peníze a pak s nima vyjebávat. Nějaká solidarita to už nikoho nezajímá, ale prachy jim voněj pořád stejně. Stejný jak SONY s plejstejšnem. Nejhorší na tom je, že nemají důvod na tom něco měnit, dokud jim to zákazníci žerou.
-
-
Takze zakaznik v hospode ma pravo ji roztriskat a vyhnat ostatni hosty? Ponekud se to zidovske uslovi precenuje, nebo spise nechape.
-
-
já bych spíš řekl že to je jako by někdo v hospodě nadával jak maj to pivo hnusný a obtěžoval s tím ostatní zákazníky :D jo asi by ho z té hospody vyhnali, ale měli by mu aspoň dovolit aby si to svoje pivo, co už si koupil, aspoň dopil, nebo přelil do petflašky a vypadl s nim : DD
-
-
dulezite je, ze by mu, narozdil od EA, nepumpovali z zaludku vypite pivo :)
-
spíš by ho vyrazili ven a to pivo poslali za nim.. :-) Může chytat kapky za letu ne? :-)
-
-
Já myslím že trošku př,eee,háníš... napsat někomu na fóru negativní názor není roztřiskání hospody... *3*
-
-
já myslím, že to trochu zveličuješ, tady přece nešlo o negativní názor ;)
-
-
-
-
Tohle by mohlo být zajímavé téma do příštího podcastu. Snad by přišel Farid a prozradil nám, jestli v EA dotyčného moderátora už vykleštili nebo mu zatím jen stáhli kalhoty a čeká se na odhady ztrát.
-
kravina jako to samo jakoby tady nekoho zabanovali za to ze nadava ze Bulletstorm se spravne rekne jinak
-
Jedna strana mince.
Tak zaklad je se chovat slusne, nenadavat nikomu a neurazet. Pokud s necim nesouhlasim muzu si to jako inteligentni clovek v klidu vyrikat.
Druha strana mince.
V dnesni dobe se na herni odvetvi nakumulovalo straslive kvantum "prizivniku" ktere je potreba platit. Od marketingovych ocasu, pres manazery na vsechno mozne az po akcionare vydavatelskych firem. Ti si kladou jako spravni podnikatele nizke nakladni naroky a rychle vraceni investic. To vse pak tlaci na programatory a ti casto delaji hry uplne mimo sve predstavy. Coz je podle me pripad DA. Dneska uz v podstate nevznika hra odspod ale zhora. Neni to rozvinuty napad nejakeho dobreho cloveka co to mysli s hrama dobre ale prikaz z vrchu: "Udelejte nakou klikacku, at to neni moc slozite, at se toho hodne proda a at je to rychle. Ani to nemusi byt naky extratrhak, marketingem, hypem a dobrym jmenem studia to protlacime vsude ;)".
Trochu mi to pripomina hudebni prumysl kdy umelci byli zatlacovani dozadu v celem procesu a prachy shrabovali uplne jini lide. Pak sel hudebni prumysl relativne do sracek. A kvalitni umelci si sve veci zase vydavaji sami. Tohle by se mohlo stat i ve hrach, bohuzel to nebude tak markantni. Hra je mnohem nakladnejsi na vyprodukovani. Nicmene, nektere indie projekty docela prekvapuji.
Myslim si ze DA2 bude hodne diskutovana hra. -
-
Třetí strana mince.
Existují nezávislá studia, která pracují na jiném principu.
Vše má své klady a zápory, tak je to se vším.
-
-
BAN je jen jiné slovo pro cenzuru
-
-
Cenzuru do toho netahej, je to blbost. Z hospody tě taky vyhodí když tam budeš sáňkovat. A nebude to omezování osobní svobody, ta hospoda je jeho, on si z ní může vyhazovat koho chce. Svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného, ten hospodský má taky svoji svobodu. A stejné je to tady, můžou si na svém foru mazat co chtějí, o nadávkách a spamu to platí dvojnásob. Cenzura by to byla, kdyby to začal kontrolovat a filtrovat stát
-
-
Ale tu je jeden veľký rozdiel.. krčma alebo bar je nato, aby si človek mohol niekde posedieť, dačo popiť, porozprávať sa s ľudmi, ale nie nato aby začal vyvádzať alebo vykrikovať nahlas svoj názor.. až potom ak služby poskytované nie sú dostatočné tak vtedy príde na rad diskusia.. ale na fórach ak dobre viem, ide hlavne a prvotne o to, aby človek mohol vyjadriť svoj názor, samozrejme slušne, ale samozrejme by mal byť poskytnutí aj priestor pre kritiku.. a tam EA zlyhali..áno, viem, že porovnávať krčmu s fórom je len tak narýchlo hodený príklad, ale nie príliš dobrý
-
To je zajímavý právně-politický problém. Pokud stát v určité oblasti vyklidí prostor a ten zaplní soukromoprávní korporace, potom její omezování svobody slova sice právně není cenzura, ale fakticky jo. Nemyslím si ale, že jsme zatím takhle daleko dospěli.
-
-
Není omezení svobody slova jako omezování svobody slova...nadávky, spam, rasismus - to všechno by mazala i státem zřizovaná stránka :) Ačkoliv rasismus je někde jinde, to už je proti trestnímu zákonu
-
smím se zeptat na jedno? proč za každou cenu obhajuješ neslušné chování? :)
-
-
Neobhajuju neslušné chování, obhajuju přiměřenost soukromoprávní represe.
-
-
Znemozneni hrani na 3 dny nejakemu sprostemu hovadku je velmi primereny trest. Ja svym detem zakazuji pocitac minimalne na tyden.
-
-
-
-
-