Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
A nieco take ako sloboda slova.To znaci,ze ked budem na nieco picovat tak pridu a mi to zoberu i ked som si za to cvakol prachy.Blbost
-
-
STRAŠNĚ mě rozesmívá, když se někdo chová jak nevychované prase, sprostě nadává a trolluje a když mu teče do bot, začne se odvolávat na svobodu slova. Fakt, že s tím svoboda projevu nemá nic společného je věc druhá. :) Jinak doporučuji ten článek prvně přečíst, hned první věta značí, že si kupuješ jen licenci na používání
-
když se nebudeš slušně chovat, dostaneš ban na každém webu. i tady bys dostal počítám ban (i když v minulosti zde byly bany mám dojem trochu zaujaté), kdybys porušoval pravidla slušného chování... to už nemá se svobodou slova nic společného :)
-
-
predstav si ze si koupis Oktavku, v hospodepotkas se synem reditele skodovky nepohodnete se a posles ho z nejakeho duvodu do prdele .. druhy den chces jit do prace a zjistis ze mas na aute boticku a za steracem listek s oznamenim, ze na 2 dny mate zakaz pouzivat auto ktere jste si ve skodovce zakoupil .. je to taky oka ? :) at mu daji ban na fora, treba dozivotni, cimz mu zamezi v pokracovani cinosti kterou jse prohresil ..
-
-
Pokud je to auto firemní, tak proč ne. To taky není tvoje, jako sowftware.
-
hmotná věc vs licence, uvědomuješ si rozdíl? :) možná zkus jiný příklad, třeba s půjčovnou aut a když budeš na majitele půjčovny hrubý a sprostý a budeš porušovat podmínky půjčení (třeba auto nevrátíš včas), schválně jestli tě bude vítat s otevřenou náručí ;)
-
-
ucho: Já vím, nemusíš mi to říkat, nechal jsem ve hrách desítky tisíc. Jde pouze o to, že je vcelku úsměvné, že máme doma krabičky a vše kolem toho a v podstatě s tim nesmíme nic dělat... Ale největší problém je, že mnoho lidí si kupuje krabičky, právě proto, aby nad tím mělo kontrolu, aby si oni mohli rozhodovat, co s ní budou dělat - narozdíl od Digitální distribuce, kde Ti v podstatě kdykoli mohou zamezit si hru stáhnout...
-
Jenže těmito příklady dokazujete, že stažení hry není krádež, protože hru narozdíl od auta vlastnit nemůžeme.
-
-
Ten mě zajímal u pár her, které byly na tom MP postavené, ale jinak stejně hraji SP. Další problém, že mnoho her má problémy se servery či se samotným spojením s hráči - například Splinter Cell Chaos Theory. Zahrát si v něm coop je občas o nervy, protože je bez aktivní IP téměř nemožné se připojit...
-
T.L.Blade: a? o tom přeci ten zábavní průmysl je ne? platíš za pobavení. když jde někdo do bordelu a zaplatí si prostitutku, taky má jen licenci na hraní (a to ještě časově omezenou a znovuhratelnost je mizivá). a kolik tam nechají lidi peněz. a nadává na to někdo, že to nemůže využívat pořád? prostě u her platíme za to, že očekáváme několik hodin zábavy, to je vše. na nás je pak se rozhodnout, jestli do toho půjdeme nebo ne, to je celé...
-
Noh, alespoň můžeme hrát multiplayer. :D Tedy, jinak než přes LAN *4*
-
No to je hnedle lepší. A teď si vezměte, kolik jsme každý z nás vyhodili z okna za nákup licencí, abychom si zahráli...
-
Máš pravdu, stažení hry není krádež. Je to porušení autorských práv. :)
-
ano, stažení hry není krádež. na porušení licence a autorských práv jsou jiné právní termíny. "krádež" je zjednodušení, aby to pochopil každý...
-
-
-
Další trapné přirovnání. Auto si kupuješ jako celek, hru kupuješ pouze licenci na její používání, s čímž i souhlasíš při instalaci produktu.
-
-
To co se zde dříve provozovalo se točilo kolem Doskočila - ten je nyní ovšem na Eurogameru, kde jsem samozřejmě po první kritice vůči jeho osobě (navíc díky jeho neschopnosti oprávněné) dostal okamžitě ban...
-
-
-
A takhle se rozšiřují pirátské řady.
-
-
a takhle se rozšiřují výmluvy na pirátění :) když někdo nesouhlasí s postupem firmy, jediné správné řešení bojkotu je jejich hry NEHRÁT. když někdo hraje něco, co nezaplatil, už to je něco zcela jiného...
-
-
Absolutně jsi nepochopil co jsem napsal.
-
-
Ten nechapavy jsi ty :-).
-
-
Když myslíš.
-
-
-
-
-
Takze v pripade hry, kde je EULA v EN je to na zalobu, protoze pokud neni EULA v cestine, je neplatna. Mozna by pomohlo, kdyby EA zaclo delat poradne hry a ne shity typu DAO2.
-
-
Pokud je EULA neplatna, tak nemas platne opravneni takovy software pouzivat. Vaz sva slova :-).
-
-
Nedivim se EA, ty komentáře nemaj úroveň, pokud to povede ke zlepšení chování herní komunity vidim časově omezenou BAN jako přijatelnej výchovnej prostředek. Měli bysme si konečně uvědomit, že i to co se napíše někde na fóru, má dnes logicky váhu, nemluvě o tom že ty bezmyšlenkovitý komentáře jen rozčilujou ostatní hráče.
-
-
Problém je o jaké komentáře jde. Nedivil bych se kdyby EA dávala bany i za negativní komentáře proti nim které jsou navíc pravdivé.
-
-
bany se foru nedávají za neg. kometáře jen za urážky opakované spamování a trollování.
EA v tomhle ohledu není špatna jediné co mě na ní sere je taktika dlc.(osekám původní hru a pak v průběhu roku vydám "DLC") tahle dopadl ME2 i DA2 jeden z vývojářu to potvrdil na foru že ME2 se všemi DLC+to ješte nevyšlo mělo být v základní hře *10* -
to ale nebyl tenhle případ, tebou popsaný případ doposud neexistuje, tedy už to trochu zavání mystifikací z tvé strany...
-
-
Co neni může být.
-
-
To je pravda, z tebe muze byt slintajici troska nebo bezohledny a chladnoktrevny masovy vrah. Pokud bychom meli lidi nebo firmy soudit podle toho co mohou udelat, kam bychom asi dospeli?
-
-
No ty jsi nedospěl nikam.
-
-
-
-
-
-
EA rules :) ... ved ani poriadne hry nemaju ... a este takto drsno zasahuju ...
nadruhej strane nechapem ludi co pomahaju EA tym ze si ich hry kupuju/hraju ! ved sami sebe robia zle ...
vid Blizzard :) to je uplny opacny pol k EA :) -
-
blizzard taky banuje a ruší účty, neboj :)
-
-
To ano, ale nikdo to tak nerozmazává jako u EA ;)
A i přesto mám stále raději Blizzard než EA.
A úplně nejraději mám Mojang (Kolik z vás použije google?), od kterých ještě nikdo ban nedostal ;) -
-
mno pan "notch" by si predevsim zaslouzil ban sam za to ze nedodela jednu hru a uz zacina vesele druhou ;)... i kdyz zazrak ze se s tema prachama nespakoval a nadobro nezmizel, aspon ze tak
-
-
Proč by nemohl? :)
Je jich teď v týmu tuším 7 a z toho co jsem četl si myslím, že minimálně jeden neměl co na práci. Tak vymysleli novou hru. Teď dělají na obou a myslím, že pokud budou Minecraft updatovat alespoň jednou měsíčně, nikdo si moc stěžovat nebude ;)
EA taky dělá na několika hrách naráz a nikdo jim za to nenadává :P
-
-
-
-
a ja bych zrovna rekl ,ze blizzard je stejny ne-li horsi,od te doby co maji prasatko Wow
-
-
Pravda. Do pekel s WoW. Takovejch peněz vydělává...*11*
[/sarcasm]
-
-
-
pěkně se to vybarvuje
takže hra za 1600 vlastně ani není moje a musím držet hubu a krok jinak přijdu o možnost si zahrát hru kterou jsem si poctivě /koupil/
když k tomu přičtu všelijaké pruzení od ochran ............
pak se nedivím lidem co pirátí -
-
za chvíli budou z hráčů rukojmí a dojné krávy
dokážu si představit že za nekoupení DLC pro EA hru tě odstřihnou na 2 dny hraní v týdnu -
tak to sis asi ještě žádnou hru v životě nekoupil, protože u her si kupuješ licenci na hraní... :)
-
-
Tak to už je silný kafe, chápal bych ban na fóru, kde došlo k údajným přestupkům, ale zakázat mu hrát za trest hry, které si zakoupil, no to už je fakt moc. EA si pomalu buduje opravdu "slušnou" pověst *9* Má chuť kupovat cokoli od EA se vytrácí... V době kdy je všechno na netu zadarmo a koupě hry se stává spíš dobrovolným příspěvkem vývojářum, nechápu tohle arogantní chování k platícím zákazníkům, to se týká i těch super ochran.
-
-
no první byl arogantní někdo jiný, na to netřeba zapomínat :) i když je ban kruté řešení, je jen na nějakou dobu, tedy prostředek jak zchladit někomu hlavu je to pravděpodobně slušný. a mezi lidmi se najde vždy spousta blbců, co se neumí chovat, proč by měli znepříjemňovat život těm slušným lidem?
-
-
ty si to tady tak krasne a vysostne vysvetlujes jako pan MORALKA co je pripraven trestat kacire vsemi prostredky lol ale zapomel jsi ze lidi EA ani jejich hry nepotrebuji zato EA potrebuje nas ;)
Muj nazor je ten ze ban z fora chapu ale ban na hrani hry v tomto konkretnim pripade beru jako prasarnu... nejhorsi je ze narozdil od materialnich vyrobku software nema zadne zaruky a jakmile uz prachy maji neni moznost je dostat zpet (pokud se jim nechce)
-
-
-
Jeste existuje treti moznost ;), navic kdo Vam prokaze, ze jste to byli zrovna Vy kdo odkliknul tu nesmyslnou hlasku pri instalaci
-
-
Neni treba nic dokazovat. DAO2 ma EULU v EN, takze je v CR neplatna!
-
-
i kdyby byla česky, tak je neplatná
-
-
Kdyby byla neplatna, tak tu hru nemuzes legalne hrat :-).
-
-
Omyl. Platí pak licence dle Autorského zákona.
-
-
a i když je v ČR neplatná, ban, který dostaneš, platný bude :)
-
-
-
-
Co dodat, taktiez som chcel napisat na ich forum ze DA2 je velmi slaba hra a ze sa to ani trochu nepodoba na DA1, a ze si len kupuju recenzie, ale potom ma napadlo ze naco aj tak sa pochovaju sami. Smutny pribeh.
-
-
A máš ban *1*
-
-
ehm ehm pane manazer prave jste zabanoval pane ray Muzyku *1* *1* (ZNALCI POCHOPI)
-
-