Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To rozhodnutí vydávat to na epizody mi přijde nešťastné. Může to značně prodloužit a zkomplikovat vývoj. I když vydání první epizody bude dřív, celkově vše vyjde později. Na druhou stranu chápu, že kdyby to chtěli vydat v jednom kuse, museli by si požadované peníze dost zvýšit, což nešlo očekávat, jestli bude úspěch takto ohromný.
    • Vývoj to snad o moc neprodlouží, Act I dá nejvíc práce, optimalizace herních mechanik zabere určitě víc času, než tvorba světa a questů. Po prvním aktu už jim to půjde pěkně od ruky, budou mít maximum zkušenostím s vývojovým prostředím a budou se držet "starých známých" mechanik, myslím, že okno 6 měsíců/act dodrží.
  • Veskoslav
    Budeme se snažit. Je prostě opravdu divné, aby česká hra neměla český dabing, obzvlášť když je to z české historie. Představa, že by Vávrova husitská trilogie byla jen v angličtině je opravdu divná a pro hru by to mělo platit taky. Je hloupost aby se děti učili o našich dějinách v cizím jazyce

Dan Vávra
    • Mě osobně by anglickej dabing s českejma titulkama úplně vyhovoval. Českej dabing potěšil, ale jeho absence pro mě nepředstavuje žádnej zásadní problém. Co bych ale uvítal by byly staročeský titulky. Docela by mě totiž zajímalo, jestli jsem schopen porozumět mluvě 15. století.
    • Zase bych to s tou hrou tolik neprehanel a nebral ji jako alternativni zdroj pro uceni nasi historie. Cesky dabing by byl dobry, ale de facto s nim nepocitam. Budu rad za kvalitni anglicky doplneny o ceske titulky.
    • Nebylo by to o nic divnější jako český dabing v Mafii, odehrávající se v USA.
      • Lawliet
        Srovnáváš jablka a hrušky. My jsme si předtím vzali americký koncept a narvali do něj češtinu. Tady si bereme český koncept a chcem do něj rvát angličtinu. Vidíš ten rozdíl? Jestli ne, tak ti není pomoci.
    • Lawliet
      Jak říkáš. Pro mě je vlastně nemyslitelné, aby hra byla v angličtině. Viděl bych to na anglické titulky.
    • Miserius
      Páni, nakonec je možná backne i BoB *15*
  • Veskoslav
    Tak po skromném zjištění máme v okolí (včetně komunity Hofylandu): 15 baronů (včetně mě, hold na co jiného použít stipendium:-D), 4 krále, 25 rytířů a dva hraběte. Není to špatný výsledek:)
    • Já osobně jsem se tam zatím dal jen jako "rolník" abych mohl diskutovat...mám v plánu přispět tak 500Ł ale až koncem kampaně...teď šetřím každou korunu na OH 2014 v Soči ( sázky )
  • Veskoslav
    Je to mezi námi papež, iluminát nebo dokonce Svatý? *1*
    • Co je potom Bakala ? *1*
      • Magister_Peditum
        Bůh?
        • bakala je iluminat :)
  • Veskoslav
    Warhorse Studios 1 minute ago
    @Refractory - our stance on DRM-free is "would love to but cannot confirm yet"
    @Patrik Hoschl - I am unable to comment on more mid-tiers. Will see. We have put many options in the arena and are watching them fight to death :-)
    @Helena - on voice acting - this part of our video is from our ~8 month old demo we used to show to publishers where only some systems and one short quest are implemented. So it is more of a placeholder voice a quick one-time job for non-public presentation purposes. We will start recording the voices way far in the future. Yes, we plan to do full voicing of the game.
  • Hoši dokoknce mají 200 000$ kapesné *2*
  • já bych vzal na ty vydavatelé bejčák a sašlehal bych je jak svinně a muj způsob jednání by byl atraktivní a zajímavý až až.
  • A pak že tenhle svět není pro snílky...Kickstarter je krycím jménem pro "Kick in your face you dumb assholes from distribution companies!" a jsem moc rád, že nakonec pochodili takhle na výbornou.
    Ještě radši budu, až se jim hra rozlítne po světě a začnou inkasovat aniž by z toho ty distribuční společnosti měli jakoukoli marži (ok, řekněme, že třeba Valve dostane něco Parního prodeje atp. ) a všecko (většina) poletí rovnou do kapci onomu investorovi a především Bojovému koni. Ze získaných peněz (pokud jich bude kotel) můžou natočit film o tom, jak se jim povedlo nas*at kapitalismu rovnou do držky! *3*
    PS: Původně jsem chtěl připsat co si myslím o Skyrim-haterech a jeho neúnavných obráncích, ale jak vidím tu diskuzi, tak si říkám, že slovo Skyrim slouží jako vypínač mozku *1*
    • Kdyby distribucni spolecnosti byly plny pitomcu, nemaji vic penez jak ty smrade. Pubertalni idealisty mam nejradsi.
      • Já a pubertální idealista? Tak tos teda uhádl...ani jedno ani druhé ty frajere. Já zas naopak nemám rád lidi, co hned nadávají a to ani netuší komu a proč. Chováš se jak špatně cvičená opička. Nedokážeš ovládat ani svoje emoce a mě tu nazýváš smradem? Pobavil... *1*

EDIT: Distribuční společnosti mají tolik peněz, protože PRODÁVAJÍ pitomcům...
        • *1* Trefné.
          Jenom bych to rozšířil - Distribuční společnosti mají tolik peněz, protože jim pitomci platí za generické hry, zatímcoi ti největší pitomci jim dělají poskoky a fanboye úplně zadarmo. *2*
  • ženská postava v roce 1403 je asi nerealistická nicméně tak úplně ujetý to neni jen o pár let později už je to naprosto normální. husité byly hodně rovnostářští, ženy mohli dělat mše jako kněží, mohly být válečnice po boku můžů a vůbec mohli dělat skoro všechno jako muži. takže je tu určitá možnost že se takové ženy oběvily i dřív.
    • Veskoslav
      Co takhle i přečíst, co o té ženské napsali;) Jinak nechci být hnidopich, ale oběvit není od slova oběv, které neexistuje, ale od slova jev(it) (se), tudíž objevit.
      • no co tam psali...pokud si pamatuju, tak z toho vyplyvala takova mlada zlodejka. Jenze v te dobe poddanstvi si to moc nedovedu predstavit.

Kazdy byl registrovany, nehrozilo, ze by se nekdo bez povoleni mohl treba odstehovat, vsichni robotovali a platili ruzne desatky. O to nepravdepodobnejsi je to u zeny, ktera byla nucena poslouchat bud otce nebo manzela prakticky ve vsem - podobnost s islamem neni uplne od veci.

Do zacatku Husitstvi proste zeny mely minimalni moznost svobody, pokud stastne neovdovely a nezustal jim dostatecny majetek.
        • To neznamená, že když se o nich nepsalo, že žádné takové ženské nebyly. Informace o té době pochází jen z toho, co je psáno, takže když něco uděláš tajně, tak to nikdo nezjistí a nikdo o tom nic nenapíše, asi tak.
        • Veskoslav
          To sice byla většina, ale i mezi nimi se našly zlodějky, vražedkyně a jiné podobné srandy:) Ale myslím si, že to bude spíše takové drobné dobrodružství, kdy umlčí ty tupouny, co nutně potřebují vidět ženské melouny na své postavě.
        • a lit stredoveky spagety na hlavu vojaka
        • tak mohlo by to vypadat tak, ze ta zenska vari stredoveky spagety, tu kolem probehne typek, mlady kovar , ze ho honi vojaci, ona ho zavre do kredence ( to je ta zminena pomoc v mladi'). No a za tu zenskou budeme prave otevirat tu kredenc.
      • oběvil sem zajýmafou zkutežnost dýkající se Veskoslavova sájmu o žčšešký jazik, doposut jsem nefěřil, že může sástubce cherní komunyty sastáfat postoj, jenč by jej předurčžoval k tak velgému sájmu o fylologyi
    • vic bych privital moznost hry za ozraleho Vavru, ktery svou hlaskou "Gimme your money!" bude sundavat cele vojenske pluky, a jestli chteji hraci zenske postavy, at udela Warhorse radeji nevestince, ty jsou velmi oblibene a v te dobe jich existovala spousta
  • Vypadá to naprosto strašně.
    • Nj, tak nesmíš po páteční kalbě v sobotu odpoledne koukat do zrcadla.
      • Počkej, odkdy se říká párty plný autistů popíjejících rychlý špunty páteční kalba ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit