Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen je škoda, že neudělali stretch goaly už od začátku, takhle postupně přicházejí o důležitý čas pro vybrání dalších finančních prostředků.
    • 300 000 jim pokryje 10 procent rozpoctu...... No chyba je, ze uz je skoro vykolektorovano. To je chyba- momentalne. A nekde je uplne vykolektorovano- a to je prus..
      • Veskoslav
        We were surprised how fast the Emperor tier sold out. Is seems that some people really wanted to own some sword. Many people also wanted to contribute more and used the Pope tier – that was a pleasant surprise. For these reasons we added three new tiers:

The Wenzel der Faule backers will get a sword. However, we want the first backers to have something unique, so while the Emperor tier swords will carry unique inscriptions, the Wenzel swords will be all alike. And because we don’t have unlimited supply of churches, the Wenzel tier backers will get their conciliatory cross instead of a church portrait. The conciliatory cross is a medieval artefact, especially in Central Europe, whereby a criminal could reconcile with his victim by paying a compensation and erecting a cross. Finding conciliatory crosses is going to be an achievement in our game and they will carry names of the Wenzel der Faule tier backers.
        The Illuminatus and Saint tiers are intended for the people with lot of money and no better way of spending them. The swords for these tiers are going to be hand-and-a-half, i.e. so called Bastard swords. They will be of the highest quality, hand-made, individually forged beautiful weapons with personalized inscription. Beside the sword you will also get a hand-painted shield decorated with the coat-of-arms of a noble family related to the game story. You will also get billing in the game credits.
        The Saint tier backers will moreover get their own statues in the in-game churches, with their name on it. And they will get an amazing two day tour through the real-world locations where our game takes place. There will be a professional historian/archaeologist to point out the historical connections and you will be able to visit places that are normally off limits to tourists.

Tady jsou důvody, proč je to tak omezené.
  • Zatím se k celkovému projektu stavím trochu s odstupem, už jen z titulu, že Mafie 2 měla taky původně být best game ever (a nakonec prd). V jednu chvíli jsem se dokonce nabudil tak, že jsem chtěl přeci jenom projekt podpořit, ale Kickstarter to zabil svojí demencí - není možné platit pomocí Paypal.
    • cituji ... "Ale pořád stál za příběhem a ztvárněním celé Mafie 2 Dan Vávra.Který v roce 2010 z 2K kvůli velkým neshodám o výsledné vydané verzi Mafie 2 odešel."

jinak ten paypal me taky vadil, pak jsem zkusil kartu a dobry... paypal tam neni proto ze se z neho nedaji strhavat penize posleze, kdyz kickstart skonci, ale nekde jsem cetl ze to bude umozneno...
      • Minimalne na pulce hry se podilel, videl kam hra smeruje a jako skoncil? To se dela? Divne proste. Ocividne s tim nechtel mit nic spolecneho.
  • Jsem fakt statnej, ze Kickstarter se ukazal jako fukcni nastroj podporujici kreativni a schopne lidi a umozbujici inovaci.
    • To se teprve uvidí, až hru dokončí.
      • Nejde konkretne o tuhle hru, ale ty co uz vysli/vychazej
    • Keyz
      Hlavně aby to velké hry co mají dorazit to nepodělali. Pak by to mohlo být fatální.

Super, že lidí stále přispějí přímo na nějakou myšlenku. Nemají nic jistého a o to víc bude záležet na výsledku vlny, velkých her který se čekají.
  • Llour
    Tak oznámí už ty nové cíle? *4*
  • tak co bude to lepsi nez Skyrim ?
  • Redakce,
    nechcete všechny diskuze týkající se téhle hry + Dana Vávry uzavřít jen pro registrované? Já bych řekl, že pak odpadne pár těch dementních ubohých magorů, co tu spamujou naprostý výkaly. Vím, že sem chodí trollové a že se tu často objeví nemocní lidé, ale všechno má své meze a co tu čtu u této hry, to už je za hranicí ne jen slušnosti. Musím říct, že je mi z toho zle, že může být někdo taková ubohá nula. Nečekám v diskuzi jen relevantní hodnotné příspěvky a drobný trolling mi moc nevadí, ale všechno má své meze.
    • Ja jsem pro, aspon by nikdo nemusel cist ty hype vyblitky. *3*
    • Kdepak, nechme si sami sobě nastavené zrcadlo… Proč zavírat diskuze? Aby jsme po tajnu doufali, že jsme lepší než ve skutečnosti? Nicméně držím moc palce Danovi...
      • tohle není žádné "zrcadlo". tady to kazí jen pár jednotlivců, řekl bych snad méně jak 5 "lidí".

A všem za mínuska děkuji. Je to pocta.
  • Dan Vávra a jeho : "100 důvodů proč mám rád Kingdom come" ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD: aneb udělali jsme latrínu v roce 2012 a prezentujeme ji také na kickstarteru v roce 2014 :D:D:D:D:D:D:D:D:D jednavesnička hýbe světem jak tak vidím, ale ono to bude KOMPLEXNÍ NEJKOMPLEXNĚJŠÍ!!! bacha na to
    • Blue.Shark
      Tvůj výblitek nedává smysl a je z něho cítit buď závist, nebo hysterická snaha o zesměšnění...nejsem si jistý, co z toho. Jelikož tě nedokážu jakýmkoliv způsobem vypudit, budiž mi útěchou to, že Kingdom Come vypadá bezvadně a že Dan Vávra dělá něco, co ty nezvládneš ani kdyby ses rozkrájel. Měj se hezky, nauč se česky. A dospěj.
      • S milionama od Bakaly by to mozna i zvladl :D
    • Ale no tak redakce, smažte ho a dejte mu ban, tohle už není ani vtipný ani k pláči, jenom tu dokola spamuje svoje dementní názory pořád dokola.
      • Museli by smazat i tebe za to jmeno
        • Co máš proti jeho jménu? Neznáš vzdáleného bratrance Froda? *7*
        • Obě slova v mém nicku se normálně veřejně používají, navíc to druhé je zkomolenina ženského pohlavního orgánu. Your point ?
          • I like Lord of the rings and I find this offensive. Redakce prosím dejte mu ban.
            • Pokračuj dál a možná trumfneš i samotného Jacka co se týká dementních komentářů a spamu.
  • Veskoslav
    Jinak pro zajímavost, ženy a dívky, které se významně zapsaly do historie středověku.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_in_warfare_in_the_Postclassical_Era
    • mirekdusinojc
      WTF 41 mínusů? R U MAD PPL?!
      • To mínusuje Bot. Někdo nemá Veskoslava rád... ;)
    • A snad všechny členky aristokracie od narození, v těhle pozicích se stačí dožít dospělosti a jsi v historických knihách. Spíše by byl zajímavý seznam žen, které se vypracovaly z pole a od plotny do nějakých vyšších pozic, ne se do nich narodily.
      • Spades
        Johanka z Arku, ale ta je prostě jen hodně známá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit