Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
KONEČNĚ.. první ťaman..
http://www.youtube.com/watch?v=kBZrwnp426Q *1* *1* *1* -
-
ten je paradni. Jeste s tou mikinkou
-
-
mam asi takuto radost :D
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1012408_795120997168324_2098550695_n.jpg -
-
Úžasná fotka :D
-
-
Vydavatelé sou pěkný kur*y. Pokud tam nelítají Firebally a Draci, tak je to nezajímá. Hru podpořím až za měsíc... momentálně nejsou love. *9* Jinak to vypadá dost dobře. PS4 se na to klepe. *1*
-
hlavne by mohli udelat poradnej multiplayer, na single se kdyžtak mužou uplne vybodnout. preci jen warband už je ponekud dated
-
-
jedn tam psal, ze chce chodit v tom svete s pritelkyni- prej aspon s pritelkyni ve dvojku, ze by mu to stacilo :)
-
No jo... Někdo dělá geniální hry a někdo jen ze sebe dělá debila. Běž už dělat něco užitečného blbečku
-
Pro nás co chtěj multiplayer tu budem mít Bannerlord.
-
Tak to snad nech na autorech MaB, ať si udělají nový díl, a nechtěj to po Warhorse. Já chci primárně singleplayer!
-
Snaž se trošku, už to není co to bývalo *9*
-
http://images.wikia.com/random-ness/images/3/3f/Joker_slow_clap.gif
-
-
Ale klidně by mohli udělat něco s MP ... Třeba Act IV: DayH
-
-
Hlavně až dodělají uspesne toto a potom jako bylo v Mafii I by tady mohli dat rytirsky turnaj, kde by proti sobe stali dva hraci a volili by si kone, druh drevce atd...
-
Jo, ale až mi vydají celou trilogii. Do té doby ať na to ani nemyslí *1*
-
Call of Hus: Chalice operations
-
-
-
-
Precetl jsem ty stretch goals. Koukam ze Vavra presedlal na taktiku "slibem nezarmoutis". *1*
O to vic si preji aby Kickstarter naplnil maximalni castku. Tedy ne ze bych chtel byt skodolibej. Ale rysuje se nam tady zasadni rozpor. Fandove si zacinaji predstavovat stredoveky svet neomezenych moznosti, pricemz Vavra je pribehar. Da se ocekavat ze hru postavi na pribehu a tomu podridi vsechno. K tomu si prihodte technologicky mantinel a vyjde vam z toho tvrde naskriptovany pribeh, jestli bude cas i penize i rozvetveny, v malem svete s par minihrami. Toto vidim jako realne. Vidi to tak ale vsichni? Obavam se ze ne. Mozna tomu euforickemu poblouzneni zatim podlehaji i samotni vyvojari.
Tak se budu tesit na ty diskuze, az ta hra vyjde. Budu moc drzet palce aby vysla. *3* -
-
Ano, tvrdě naskriptovaný příběh jako Mafie 1, Ano...
-
-
Pokud ten příběh bude naskriptovaný, ale nebude lineární, sem s ním ..
-
Tak Mafii 1 sem dohrál asi 14x, takže by mě to ani tak nevadilo. Ale trocha víc volnosti neuškodí. Taky ten crafting by mohl přidat herního času a pokud udělají sidequesty. Ale pokud bude ten hlavní příběh dost dobrý a poutavý, tak se nebojím, že by mě to nestačilo.
-
-
hlavne mafia nebyla dost sandbox. trosicku to tam chybelo. Ale zas nechtel bych aby to kazilo pribeh.
-
-
Je třeba si uvědomit, v jakém roce Mafie 1 vznikla a spolu s GTAIII byly tehdy skutečnou revolucí. Ale od toho uběhlo už pomalu 10 let, počítače jsou 100x rychlejší tak bych očekával nějaký osun vpřed.
-
-
Da sa robit v M2 viac veci ako v M1? Da sa robit v Skyrime viac veci ako v Morrowinde? Zbytocne su pocitace rychlejsie ked vacsinu usilia a penazi pri vyvoji zhltne realisticka grafika ci dabing
-
-
-
-
V pohode, ja to beru, nic vic od toho ani necekam. Jenom jestli to takto berou vsichni co ted rvou nadsenim. *3*
-
-
Osobne si myslim ze momentalne su tahakom 3 veci - je to realisticky spracovany stredovek, je to RPG bez fantasy prvkov ziadna magia,dracti etc. a dobre to vyzera. Ostatne veci ludia budu nasavat postupne z tych informacii si kazdy vybera to co sa mu najviac pozdava a vidi.
-
-
No, realisticky ... spíš jakžtakž středověce vypadající svět s fantastickým příběhem.
-
-
To je fakt, dost lidí od toho čeká středověký Elder Srcrolls, ti budou asi zklamaní.
-
Tak Vávra snad v Kickstarter videu říká, že ta hra bude mít stejnou volnost jako Skyrim, čili mělo by být pouze na hráči, jak moc volnosti si dopřeje. Samotné questy samozřejmě musí hru nějak posunovat dopředu... Hrál jsi vůbec někdy nějaké RPG?
-
-
to jo, ale podle některých komentářů od toho někteří čekají trochu i ten mount and blade, kde bys mohl mít vlastní hrat a dobýval další hrady... ehm...
-
-
jj uz jsem cet jakoze by bylo fajn mit vlastni hrad a tam poradat rytirsky turnaje, zkratka fantazie a prani se vytaci do maximalnich obratek, zacina se formovat parta fanboys s nadmernymi ocekavanimi, ktere jim ted s pochopitelnych duvodu nikdo nevyvraci a nikdo ani nebude. Ocekavani tak budou bobtnat a bobtnat... *15*
-
myslim, že to pak muze bejt jedno jak tu hru udělají, člověk má nějaký informace o hře a to se tam měnit nebude. Pokud se něco nebude líbit par lidem, až ta hra vyjde ,tak to je jen jejich problém.
-
To už je bohužel debilita lidí. S tou nic neuděláš.
-
Od toho budou mit Mount and Blade 2 - pokud někdo má přehnaná očekávání a bude poté naštvaný, není to chyba Warhorse. Myslím si, že fakta na Kickstarteru mají zpracováná dobře - což se o jiných projektech říct nedá. Bude hodně záležet na pravidelnosti updatů. Osobně mi vyhovuje méně toho vědět dopředu. Chci být překvapen, co se týče mechanismů o kterých víme, tak ty se mi líbí.
-
-
-
me svoboda v otevrenych svetech prijde vzdycky omezena a nikdy jsem si z ni nesedal na zadek. Mam nabrano 2- 5 ukolu a rozhoduju se kterej z nich vyresim jako prvni- ten kterej je vetsinou nejbliz. a to je cely. Proste checkpointy. Musim tama projit, takze jsem v pohode.
-
-
Ja s tim problem nemam. Vim co muzu od Vavry cekat, budu spokojeny i se stylem reseni jaky mela Mafia1. Jenom se mi zda, podle te euforie v diskuzich, ze hodne hracu od toho ceka simulator stredoveku. Budu si tam zit jako loupeznik, obcas oberu nakej panskej kocar a pak si pudu uzivat s devkama do hospody a pod. *3*
-
To je tím, že svoboda v RPG není svobodou, ale prefabrikátem. Můžeš se volně pohybovat, ale questy, skilly a možnosti vedou vždy do slepé uličky a jsou značně schematické a povrchní. Dynamické světy a události, NPC s opravdovou AI, které reagují na hráče a i na další NPC.. pak to bude svobodné :)
-
-
-
Lidi chtějí magie, fantasy, MMORPG, mikrotransakce, teplouše, lesbičky, velké dilda, ufouny z toalet... kriste... k čemu jsou všechny ty "vymoženosti", když vám vyjde hra jako Might and Magic a je totálně nehratelná? Vypadá jak kdyby ji někdo splácal na starém id Tech3 enginu a v nastavení "Ultra" co vypadá jako hra z PlayStation1, se sesype HardcorePC? Ksakru já jen doufám, že ty hry z KickStarteru budou za něco stát, protože odpadu a zmarněného potenciálu vychází rok co rok více!
-
-
Koneckonců doufám, že D. Vávra chytne všechny vydavatele pěkně za koule, a nedovolí jim si zahrávat s jeho ambicemi a jeho týmu! Přeji to české herní scéně, přeji to celé EU scéně! Witcher, Metro, FlashPoint, jsou důkazem Evropské kvality a potenciálu.
No jakmile se dostane něco do ruk Amíkům a jejich investorům, tak to dostane absurdní Hype, nebo to zničí skrz na skrz. -
To nechtějí lidé, ale velcí producenti monopolistických struktur herního průmyslu, kteří rádi sázejí na jistotu a berou herní průmysl za odnož toho filmového, když se potom inspirují trendem z Hollywoodu, lidem nezbývá nic jiného, než zabojovat formou crowdfundingu. Pro investora je totiž nejlepší cesta vydělávat na konceptu dlouhodobě bez nutností dodatečné investice, či vývoje, nejlépe na stejné technologii a myšlence, co nejjednodušší, náklady jsou minimální a poptávka vysoká, protože vzhledem k monopolnímu přesahu marketingové části se nezávislé studio nedokáže pomalu ani ukázat na veřejnosti, recyklace stejného konceptu pořád dokola s klesajícími náklady při stejné, či vyšší prodejnosti je sen každého investora a nepřítel každého hráče, dobře že se hráči umí ozvat a Kingdom Come: Deliverance ukazuje producentům vztyčený prostředníček.
-
-
Přesně s tebou souhlasím.
No stejně mě udivuje jedno... hrabou Milióny, Miliardy, (někdy pro nás Biliony) ale nemají těch pár "doláčů" na nový Engin? Přitom se jich nabízí spousta a člověk by byl částečně ušetřen BetaTestování "hotového" produktu. Já už sem pár let zanevřel na Hry... nekupuji je, nebaví mě. To, co bych očekával jako dobrou a kvalitní reinkarnaci (přece jen se nedá zdrbat to, co je [bylo] funkční) ala M&M, tak mi spadla doslova čelist... nevěřil sem doslova vlastním očím! A už vůbec nechápu, jak může kompetentní regulační úřad schválit prodej takového nedodělku! Až mam strach to přiřadit k Duke Nukem Forever, nebo Alien Colonial Marines, protože chci dát ještě M&M čas a šanci. No BetaTestovaní není na mě už... -
-
Tam se hlavně přemýšlí o ziskovosti. Jaký větší zisk přinese, když do nového CoD nacpeme navíc prachy za nový engine a čas navíc, který si přechod na nový engine vyžádá. To pak hned naběhnou rozčilení akcionáři s otázkou proč se utratilo xy melounů navíc, když prodej zůstal stejnej.
-
-
-
Mě hlavně dostávají týpci, co by si přáli mít vlastní hrad. Zcela běžná věc pro kováře v té době *15*
-
-
problem je, ze zcela bezna vec pro kovare v te dobe, by bylo pracovat v kovarne az do smrti a zadne toulky za dobrodruzstvim :)
-
-
Možno práve preto je hra zasadená do obdobia husitských vojen, nie? Pretože presne to sa vtedy dialo. Sedliaci zobrali do rúk vidly alebo cepy a z tých svojich políčok proste odišli.
-
-
Jenže tohle se má odehrávat ještě před husitskými válkami. Tedy minimálně první akt.
-
-
Na začátku mu mají kovárnou i s přilehlou vesnicí zpopelnit, takže jaksi geroj nebude mít kde pracovat. V tomto směru to mají podchyceno *1*.
-
-
njn, problem je, ze ikdyz ti zrusili vesnici, tak to neznamena, ze se z tebe stal svobodny clovek...porad jsi mel zavazky ke svemu panovi
-
-
Ale taky nebyly občanky s elektronickýma čipama, takže se blbě dokazovalo kdo si :D Přišels do vesnice, třeba na Plzeňsku, že ti v daleké zemi zabili pána nebo něco takového (přitom seš loupežník třeba z Moravy) a neměli vesničani důvod ti nevěřit... To byly časy *1*
-
Však poté, co mu pomůže ta kozatice se hrdina vydá za svým pánem, bo nemá do čeho píchnout (hehe).
-
-
-
Jak kdy. V době válek nikoliv. A pokud jsi byl zručný kovář, tak tím tuplem:)
-
-
V te dobe jsi nemel pravo se jen tak sebrat a nekam odejit...byl jsi majetek.
-
-
Ano. A také jak kde;) Feudalismus nebyl všude.
-
-
-
-
-
-
mimochodem v čase 20:10 je tu na ČT 24, v pořadu ekonomika opravdu krátký rozhovor s Vávrou (z dneška)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095417821-ekonomika-ct24/ -
-
"nepodařilo se jim zatím najít investora a tak poprosili fanoušky..."
ehm, no prostě zprávy :)
-
-
Moc jim to přeju, doufám, že vyberou co nejvíc :))
-
PayPal by měli přidat později. Napsali to na FB
Někdo napsal "Já bych ocenil hraní za ženu, princeznu" *15* (ten neví vůbec o co ve hře jde)
A další by chtěl namísto hudby CZ dabing. OMG. Nechápu, že ty cíle nejsou jen pro čechy... I když bych tam taky rád viděl dabing, tak se z toho nepodělám, když tam nebude. Zajímalo by mě, jak dobrý by byl. -
-
K tomu prostřednímu... Na tomhle je názorně vidět, jak moc potřeba je tahle hra. Lidi ani nevědí, jak vypadal reálný středověk. Snad se hře podaří je v tomhle směru trochu vzdělat. *3*
-
-
Tak už jsem taky podpořil ( Baron - special edition ). Konečně RPG jak má být. Už se nemůžu dočkat na alphu. Přeju Danovi a Warhorse hodně štěstí ať to vyjde.