Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
"•The Illuminatus and Saint tiers are intended for the people with lot of money and no better way of spending them."
*1* -
Klukum gratulace a ted pekne sup sup do prace. *1*
Pripad nam ukazkove odhalil jak to funguje u velkych spolecnosti. Bohuzel i mimo herni prumysl, o politice ani nemluve. Cim slozitejsi hierarchie, tim vic hrajou roli osobni zajmy, karierni postup atd. Rozhodovani prechazi pres lidi, kteri vemaji sajn o problematice a vysledek casto odpovida momentalnimu stavu osobnich vztahu. Ta hierarchicka pyramida si zije svuj zivot. K tomu si pripoctete vysoke procento korporatnich psychopatu, kterim jde predevsim o to jakou pozici maji napsanou pred jmenem, ve kterem patre maji kancelar, jakou maji asistentku, jestli maji dost nobl vizitky... -
Tipuju mezi 3-4M, přál bych jim aspoň 5.
-
-
Tak vysoko to (asi, protože peckové stretch goaly by to mohly hodně nakopnout) bohužel nepůjde, ale i tak to bude hezké přilepšení - věřím, že pan Vávra dokáže každou tisícovku využít mnohem efektivněji, než velká společnost desetinásobek.
-
-
Stretch goals
http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/728375
Hraní za ženu? To může lidi přilákat i když je tam asi konflikt s realitou.
Snad to vyberou na Motion Capture herců. To by pak vypadalo supr.
"One million mark: Erotic Skill-based mini-games :D" *4* -
-
Tak ve warbandu to šlo, jen byly možnosti "karierního" postupu na krále zakázány. Jen už nevím jestli už v základu nebo až s mody (základ. už jsem samotnou nehrál ani napamatuji)
-
Konflik tam být nemusí... ženy měly horší postavení ve společnosti ale, bezmocné zase nebyly! .-)
-
-
Ale do válečnických povolání se zrovna nehrnuly. Tedy pokud tam nebudeme hrát za markytánku, co se s vařečkou v jedné a s kastrolem ve druhé ruce požene zachránit svýho kunčafta do bitevní vřavy. *15*
-
-
To by to musel celé předělat. Hovadina to tam cpát přes vše. I boj by byl jiný vzhledem menší výdrži a svalové hmotě apod.
Ale kdyby měl prachů kolik chtěl, tak proč ne. -
Co Johanka z Arku? Ta žila v podstatě ve stejný době.
-
-
Ta dostane do ruky zástavu. A meč mít pořád nebude.
-
Dobře, jedna zfanatizovaná holka, který navlíkli zbroj a svým nadšením pro věc přiměla zevlující Francouze párkrát nakopat Anglánům zadek. A další?
-
-
Eraser: nojo, ale to enbyly žádný válečnice, ty ženský v drtivý většině velely nějakýmu vojsku, nebo shodou okolností byly zavřený ve svym obleženým hradě. Počítám, že se žádná z nich osobně žádný bitvy nezúčastnila, protože v době, kdy boj byly záležitost síly a bojové zkušenosti byla její životnost pár minut
-
Eraser: Hmm a teď to porovnej jen s počtem konfliktů 15. století. Bohužel jsem je nenašel všechny najednou, tak budeš muset rozklikávat. *3*
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:15th-century_conflicts -
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Women_in_Medieval_warfare
-
Johanka posílala husitům dopisy, že jestli s tím nepřestanou tak přijede udělat pořádek osobně :) Ale to v tý době posílal asi kde kdo
-
-
-
-
-
Tak jestli to bude pár questů typu něco ukrást nebo vyslechnout něčí rozhovor, tak by to nemělo moc vadit. Podle všeho to bude jen taková bokovka, kdy hlavním hrdinou příběhu bude pořád ten kovář.
-
-
Takové kulišácké řešení :)
-
-
Akorát nechápu, proč tam jsou všichni tak vypleskaní z hratelnýho ženskýho charakteru. Neřeší se tam skoro nic jinýho. *1* Já hlavně doufám, že se Vávra nenechá přemluvit do nějaký krávoviny, třeba že by z ni udělal další hlavní postavu, co bude bojovat proti rytířům a tak... Tím by ty svoje snahy o realismus dost zazdil.
-
-
Tak potom co jsme se dozvěděli, že "je tam" tak všichni chcou i ženskou.
-
-
Useknutí nějaké části těla v boji byly velmi, velmi vzácné v té době...
-
Tak to doufám ne ... já očekávám reálnou fyziku a případné useknutí v bitvě.
-
Jen je otázka, jak dlouho "tam" vydrží. Až se na to vrhnou ratingový hošani. *15*
-
-
Snad ne, ale jako delší vedlejší quest by to mohlo být. Klidně by mohla mít vlastní menší dějovou linku a kde byt to šlo během hry případně nějak přepnout.
-
-
Nejaka aristokratka spionka, zadne nasili, ale obtizne stealth mise.
-
-
-
-
-
-
Doufám, že vyberou aspoň těch 700 000 na ten motion capture. V příběhové hře je extrémně důležitý.
-
-
Motion capture tam bude určitě. Za těch 700k je ten fajnový mocap, kdy s pohybem snímají přímo aj dialogy a nedělá se to odděleně.
-
Já myslím, že nějaký bude tak jako tak.
Ty stretch goals jsou tam jen tak, přece jenom ten rozpočet mají nějakých $7-8M, tam rozhodně nebude rozhodovat, jestli jim chybí 50k na nějaký stretch goal.
Jinak ten stretch goal s dobovou hudbou rozhodně nebude stát těch extra £100k. To je tak £5-10k a budou mít nahraný celý sborník s folklórním souborem v super studiu. -
-
ja hraju na vekej buben. Mam paradni palicku. Kde se muzu hlasit?
-
-
to je otazka nazoru, podle me je nedulezity . V planescape taky chybel, nebo v ultime a ze by mi to kazilo dojem z pribehu?
-
-
nekteri lide nepoznaji troling ani kdyz jim vypichne oci :D
why? moc to zerou! :D -
Na co by byl motion capture v Planescape? Kromě toho, že má úplně jinou grafiku, tak Planescape byl založen na textech. Kingdom Come bude, pokud chápu dobře, založen na filmových cutscénách. A tam by se ten obličejový motion capture fakt hodil.
-
-
No na co... ty čtyři pixely, co měla postava místo tváře, by se realisticky měnily podle jejího výrazu. *1*
-
tak jiste bylo by skoda kdyby tam nebyl, jen se mi nezdal az tak extremne dulezity
-
-
V 18. stoleti taky stacilo aby auto jezdilo 10km/hodinu a dalo se jakz takz ridit a lidi byli nadseni.
Na motion capture nemuze stat zadna hra souhlasim ze to neni nutnost. Jenom jsem chtel poukazat na to, jak hloupe tvoje prirovnani zni -
-
Moderni knihy rovnez nemaji mc a nebrani jim to podavat pribeh, spise naopak.
-
-
To je trochu jiny soudek. Knihy jsou o fantazii. Rad ctu a muzu klidne rict,ze vsechny moje knihy maji nejdokonalejsi MC co existuje:) A meli ho uz pred 15 lety
-
Bože, co to je za argument. Knihy jsou vstupem do vlastní fantazii, hry jsou fantazií někoho jiného, kdy přistupuješ na jeho vizi.
-
-
-
-
-
Pokud tedy chtějí zakomponovat původní písně, ať osloví k jejich interpretaci tohoto človíčka
http://www.youtube.com/watch?v=Mpe8YQVkdYE -
-
Výborný!
-
-
"Warhorse Studios @WarhorseStudios 36m
Stretch goals are coming soon." -
Nemůžu se dočkat, až budu zabíjet lidi kuší na latríně!
-
-
Co by dělala kuše na latríně?
-
-
tady nekdo nečetl hru o truny :D
-
-
Ve hře o trůny můžeš číst tak maximálně titulky *1*
-
-
a nebo tu původní knížku, která je součástí knižní série :P měl bys někdy vypnout tv a pc a jít se podívat do knihkupectví :D možná tě bude čekat šok z toho, že všechno nezačíná Hollywoodem :D
-
-
Nebylo to náhodou až v Bouři mečů?
-
-
jo myslel jsem tu sagu kterou jsem označil serialovym nazvem namisto puvodní písní ledu a ohne, doufam ze se ti bude lepe spat
-
Možná myslel nesleduje. Tam se to všechno jmenuje stejně.
-
-
Ne, je Hra o trůny sezóna 1, Hra o trůny sezóna 2... *3* *15*
-
-
-
-
-
-
nektery moznosti s bonusama, ktery jsou omezeny uz jsou vyprodany nebo k tomu maji blizko, coz mi hlava nebere. Uz vcera jsem si rikal, ze zitra tedy dnes museji neco vymyslet, nebo ti co chteji dat 600 a vic liber proste nemaji ted za co. Toto je fakt skoda a myslim, ze se o dost tisic pripravili. Doufam, ze rano uz tam budou dalsi zmeny co se tyce tohoto. Jestli ne tak tipuju konecnou castku na 900 000 liber a jestli porad budou motivovat dobryma bonusama tak 1 250 000 coz je totalni mazec. Ted Dan ma myslim prijemne myslenky typu: Jak moc toho investora po teto kampani budu potrebovat. Jedno je jisty, tohle bude mega trhak typu Mafia. Proste ti kdo hraji hry, tak tu hru budou znat. Je tu obrovska sance a tak to i citim, ze se z Kingdom come stane neco jako Elder scrolls. Tohle ma potencial na 10 dilu. Ten prvni bude nejdulezitejsi a asi vsichni citime spoilu s tim, jakej ma Dan vkus a co rika o hrach jako Skyrim, ze to proste dopadne a Rpg silencum spadnou brady. Ja fantasy nemam vubec rad, nemuzu se s nim ztotoznit, takze pro mne je postapo nebo neco co se stalo, mohlo stat, neco cemu muzu nejak uverit, stotoznit se s tim, tak to je mym vysnenym pranim. Mimochodem otazecka: Kdo kreslil ty umelecky navrhy- typek s mecem atd.... šupa, to je jak z knizky o stredovekych bitvach za 1500 kc na titulni stranu. A to vsechno prodava. Jestli mimochodem nechcete davat moc obrazku atd ze hry, kvuli konkurenci a dalsim vecem, tak krmte lidi timhle. Ja to miluju. Protoze furt vas budou otravovat a zadonit a je mi jasny, ze proste nejde si vystrilet naboje. Jenze lidi si zaplatili a zacnou skemrat. Me budou stacit vesele historky z nataceni + sem tam obrazek. Radsi si pockam co na me vybafne, az to budete mit hotovy komplet a otestovany. Tak jo. Tak at jednicka dopadne a nam preju at se to stihne fakt 2015 s tim, ze se tym rozrostl a paralelne se bude casem delat na druhym dilu, nemuzete lidi zas nechat moc vychladnout. Cekat dalsi 3 roky bych nechtel.......
-
-
Maximálně 18 měsíců se počítá na celou trilogii:-D Což je defacto rychleji než Hobit nebo LOTR *1*
-
-
tak to je pohoda
-
-
ACT I Q4/2015 > cca 9 měsíců > ACT II > cca 9 měsíců > ACT III
-
-
jo tak
-
-
-
-
-
Konečně stretch goals *4*
-
-
Tak hned ten za 400 tisíc bych jim doporučil skupinu Krless https://www.youtube.com/watch?v=pPAgkfuPDco
Jinak za tu prsatici budeme moc hrát jen u pár questů, takový cameo, jestli jsem to dobře pochopil. -
-
V čase 1:55 mě dostal nějaký rytíř s kulichem *1*
-
Skoda, ze uz není Dubia Fortuna
-
Mě hlavně láká motion capture *14*
-
-
Tvl napíšeme hromadně Jágrovy na FB on tam pošle nějaký drobný a bude to hned :)
-
-
Jarda by zafinancoval tak možná pravoslavnou expanzi.
-
Tak mohl by něco pustit, už dlouho nemá žádnou babu tak má snad naspoříno *3*
-
-
-
Někdo tam v diskuzi psal, že by to mohlo být uděláno formou prologu, což by nemuselo být špatné a nenarušovalo by to hlavní příběh.
-
-
Jo, to by nemuselo být špatný řešení.
-
-
To bude hned zafinancováno jestli, že tu prsatici budeš moci svléknout.
-
-