Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
400 000 ouyeah
-
-
A je to tam *3*
-
-
Držím všechny prsty a snad to vyšplhá k pěkné a potěšující části. :)
-
Tak kdo si zaplati sochu ve hre se svym jmenem :D
-
-
už se těším na sochu se jménem Killerz-no-mersy nebo D34DLY-MOTHAFUCKA :)
-
kašlu na sochu, já chci ručně kovaný meč!! :D
-
J.D.
-
-
hilarious
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=SNMFMNeM_KI#t=31
-
Budu hodně divnej když napíšu, že bych si raději počkal rok a půl a měl celou hru, s nerušeným a kompletním příběhem který mě vtáhne jako celek a především již hotové všechny herní mechaniky a featury?
-
-
Ty bys počkal, ale oni si něco takového dovolit nemůžou.
-
-
Bohužel, když jsem četl co měl v plánu hned mě hlavou proběhlo, konečně pořádná hra co bude mít 100 hodin hratelnosti a ne jak tomu je teď, když můžeme být rádi za 24 h +
-
-
Tam nejde o čekání, ale o financování. Zaprvý epizodický podání dovolí financovat vývoj druhý a třetí části z tržeb, zadruhý studio získá slušnej feedback a představu o prodejích už v průběhu vývoje, a taky jim to dovolí prodávat celek za vyšší cenu, než kdyby to bylo v rámci jedný hry.
-
-
klobouk dole pred takovým trpelivým investorem, ale mám radost. i když mam na hru vlastni nazor, preju jim to, protože je fajn když nekdo dela co ho baví a navíc to bude pozitivni signal pro vyvojaskou scenu v nasich zemich a snad i cerstvy vitr v zatuchlych vodach rpg žanru
-
-
investor nemá co ztratit, teda minimálně pokud je řeč o kapitálu :)
-
-
investor už ztratil 1,5 milionu dolaru a čeka ho dalsi mnohem vetsi investice na dokončení hry. obvykle když nekdo nekomu prodela tolik penez tak ho nechaji zmizet a nekdy za 20 let nekdo nahodou najde ostatky
-
-
-
Ego over 9000000
-
Warhorse Studios sice deklarovalo, že veškeré finance nad limit pro fundování si může nechat na vývoj hry (na základě dohody s investorem), ale z toho tvrzení není jasně patrné, jestli bude investor o daný přesah financovat menším množství svých volných finančních prostředků (tak aby se vešli do limitu nutného pro dokončení hry), zároveň by mě zajímalo, zdali při spolufinancování z jeho strany dojde ke zvýšení podílů ve firmě z aktuálních 70%, tedy zdali mu bude Dan s Martinem nabízet část svého podílu, má-li být také zároveň podílem na zisku z prodeje, což se podaří, neboť publisher v tuto chvíli již není nutný a předpokládám, že hru zvládnou vydat sami. Nevíte někdo víc?
Ne, že by mě zajímalo, kolik na tom kdo vydělá, jde mi samozřejmě o hru, pokud by platilo, že se s Bakalou dohodli na určitě konečné částce nutné k dokončení hry a zároveň se dohodli, že to co vyberou na Kickstarteru použijí také na její vývoj, automaticky by to mohlo znamenat, že pokud nevyberou na Kickstarteru víc, než kolik jim maximálně nabízel Bakala při vybrání alespoň 300 000 GBP, nebudou mít dostatečné prostředky na vylepšení hry/strech goals. Nevíte někdo jak to tedy je? Jedná se o dost zásadní věc, to by si pak strech goals neměli čím zaplatit, pokud při daném scénaři s Bakalou uvažovali pouze o vydání hry v chystané podobě (tedy ne té aktuální obsahující strech goals). -
-
moc si to prekombinoval
-
-
to mysli tak, ze kdyz ted po splneni hranice zacnou davat 500 000- kun s turbomotorem a 600 000 kun s turbomotorem a volantem, tak to hru zdrazuje a oni prece nemaji prachy, protoze 300 000 je jen tech 10 procent. Cili oni nemuzou slibovat fičury, ktery by jim hru prodrazili, pac jsou porad v minusu a museji si pujcovat. O to vic co by vybrali by si kvuli tomu co naslibovali museli pujcit :) Jakoze je to proste jedno. Ale da se s tim vydrbat- proste nechat si ten slib, ty ficuru dobre zaplatit, ale zas to furt musi lidi motivovat, aby hazeli dal. Je ted asi vsem jasny, ale kdo to mohl vedet, ze meli dat takovych 750 000. Ale to je kdyby.
-
-
taky mne to napadlo, ale co je nam potom, ze jo. Bych to videl, ze cim min si pujci, tim vic penez budou mit ze samotneho prodeje. Kazda pujcka je draha a zvlast pokud z toho bude a ja verim, ze jo- svetovej trhak.
-
-
Je tu nekdo s mečem??? Navrhuju dal stribrnej a pozlacenej mec. Zlato slo dolu, takze pohoda :)
-
-
Robinuv ALBION jak ze staryho Magionu. Ted jsem videl 2 dily na youtube a zatahl jsem slzu.
-
-
Stejně zajímavé jak hodně her na KS mělo stretch goals takové, že přidávali herní náplň a to i takovou, kterou by tam člověk čekal ihned. Historie postav, lepší systém výroby věcí apod.
Zde to mají již ve hře a přidali logické věci a někomu se to zdá jako málo. -
-
Takym len odkazat, ze ked sa im nepaci nech nedaju peniaze a odtiahnu doprec.
-
Tak on Bakala peníze má, KS to neměl zaplatit. Na druhou stranu je určitě fakt, že by si dost lidí zasloužilo pořádně nasekat a žádnou hru *1*
-