Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=Of4bPNnGed0
  • pekny stretch goaly, nejvic lidi asi namotivuje ta zenska tam, otazka je ale, jak je realny mit tam nejakou catwoman lupicku. Kolik se takovych v 15.stoleti po cesku prohanelo?..NEchat si zafinancovat poradnou hudbu to je super rozhodnuti..
    • Nekde uz bylo psane nebo recene, ze v tehle hre nebudes zadny "Chosen One",ale obycejny clovek. Ale zlodejek bylo zcela urcite dost i tehdy. Me by spise zajimalo jak se ve hre vyporadaji se sexem *2*
  • Keyz
    "Today (in few minutes) we are going to be on Czech TV CT24. Tomorrow, there is a interview with Dan at our studio... http://fb.me/2O7i8VngU "
    • promitac
      Akorat som to pozeral, trvalo to par minut, nic extra. Nemohli chybat zabery z Mafie II jak vrazdi nevinnych obcanov na ulici. *15*
      • Paul_cz
        Jo to bylo na facepalm, jako kdyby to dělali schválně. V tý hře je tuna momentů kdy nikdo nikoho nezabíjí, a oni tam samozřejmě musí dát tohle.
        • Magister_Peditum
          Hele, co čekáš od zastydlých českých médií, kteří ještě ke hrám přistupují, jako kdyby to hráli jen uhrovatí obrýlovaní nerdi, kteří si na nich léčí své sadistické komplexy. *15*
          • promitac
            No nahodou nevidel by som to tak zle. Pozeram to zive visielanie na pozadi dalej a teraz tam je debata Štěcha a Faltýnka na tema Babišovho namestka, a bolo to velmi dobre zdravo agresivne, moderator sa nebal do nich rejpat, a aj som sa par krat pri tom zasmial.

Nieco takeho by sa u nas nikdy nestalo, nemohlo stat, a keby sa to aj stalo tak by vybuchla kamera. A ked pozeram nasich papalasov v tv tak miesto zaujimu a obcas usmevu si mam chut strelit do hlavy.

Takze mozno su vase media naprd, ale nase su v ho*nech az po usi.
        • Veskoslav
          No já si pamatuji zahraniční rezence. Blood and 175 fuck words:-D
        • Keyz
          Zase + že to je v TV. To taky není často.
      • Keyz
        Jn :D
  • Keyz
    Zajímavý, že to bude jedna z mála her, kde hrdina nebude vše řešit anebo všechny zahraňovat aby na konci byl ten jediný, co vše udělal.

To je dobrý.
    • Magister_Peditum
      Záchrana krále ti přijde málo? *3*
      • Keyz
        Jestliže výš podle historie co a jak dopadne pak to není ta klasika jako bývá. Kdy vše změníš jako superman na dobro / zlo.
  • Keyz
    Poslouchám Interview ČT24 a v čase kolem 8:45, jsem zaslechl "..Ono to pak vypadalo, jako kdyby to bylo nějaké retro z Vávrovi husitské trilogie.."

WTF? *15*
    • Já už se lekl, že si pozvali Dana Vávru do Interview ČT24 a ono ne. Málem jsem si myslel, že ČT přestala zcela ignorovat hry a hráče.

Pamatuju si, když byl Dan v ČT naposledy. Jedna imitace redaktorky ho neustále přerušovala a celkově byla velmi neprofesionální - obdivuju Dana, že jí neposlal do řitě. To bylo v době, kdy byli ty čeští vývojáři uvězněni rozvojovým státem Řecko.

Jako koukat na gay akce a romské národní písně je fakt super a určitě o to má zájem spousta lidí z ČR, takže to musí samozřejmě být v ČT, ale o vzniku významné české hry se nezmíní nikde. *7*
      • wenceslaus
        Ne, ale CT 24 s poradem ekonomika prijela za Danem Vavrou do Warhorse :-)
        • No akorát má ten rozhovor pár sekund. Větší prostor dávají i frajerovi, co háže výkaly po sousedech. *7*
        • To mě dost překvapilo.
    • 1956 Proti všem
      1955 Jan Žižka
      1954 Jan Hus
      • Pilgrim66
        Filmy dobry kdyz clovek ignoruje dobovou agitku...
        • Což jde opravdu jen velmi těžko:D Snad když si člověk vypne zvuk a pustí si k tomu radši nějakou epickou hudbu:)
    • http://www.csfd.cz/tvurce/3319-otakar-vavra/
      • Keyz
        Dík. Ale ve sledu událostí to skoro vypadalo jinak :)
  • Držím palce, ať z toho není propadák. Zatím jste na dobrý cestě, aby se do světa dostal docela solidní trhák. RPG nehraju, ale tohle moc rád vyzkouším.
    • RPG je úplně normální hra, jen obohacená o rozvíjení charakteru. Assassin's Creed je třeba taky RPG podle mého názoru.
      • AC neni RPG, ale akcni hra v otevrenem svete.
        • Magister_Peditum
          Tak poslední AC rpg v podstatě bylo díky vylepšování lodi, jinak bych to označil spíš za akční adventuru.
        • Pokud deš přímo na kost tomu významu: Role Playing Game, tak to RPG je... I když v tomhle významu je RPG i Godus, kde hraješ za boha *1*
  • Skvěle, jsem rád. Taky jsem přispěl svojí troškou do mlýna. Z traileru to zatím vypadá opravdu hodně dobře ale tak jako spousta lidí mám strach, že si ukousli moc velké sousto, na základě informací co všechno má být ve hře obsaženo. Doufám, že to mají opravdu promyšlené, že je v jejich silách to vše do hry zakomponovat a nedopadnou jak Molyneux, který se už pravidelně všem omlouval, když se mu nepodařilo dostát slibů.
  • Super. Jsem rád, že jsem mohl přispět na "DOBROU" věc:-)
  • Gratulace válečnému horsovi. Ale teď se to asi zpomalí. Lidi uvidí plnou vybranou částku, takže už to tam asi tak hrnout nebudou. Ale času je kotel, takže by tam něco natéct mohlo. Ať je to co nejvíc.
    • Tak castecne to muzou nakopnout Stretch goals. A i kdyby se to zpomalilo na 10% soucasne rychlosti narustu (i kdyz to zatim moc nevypada), tak to porad muze byt 700-800 tis. liber, coz je moc hezka castka.
  • vy nezbedníci, že vás šťouchnu svým měčíkem a udělám šššmudliky budliky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší