Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkráceně: Modifikace by měly být vždy zdarma a poplatek by měl být vždy jen dobrovolný. Vytváření modifikací by se nikdy nemělo stát čímsi jako prací. Měl by to být jen koníček, pro zábavu. I v tom je krása modifikací - dělá to komunita pro komunitu a odměnou je dobrý pocit.

PS Do TES her jsem rovněž vytvořil několik modifikací. Některé jsem též sdílel. Bylo v nich stovky hodin práce. Nikdy bych za ně nic nechtěl. Odměnou mi byl dobrý pocit a hlavně mě to prostě bavilo.
  • jiste, proto si jejich hry v den vydani kupuje statisice lidi, protože nejsou dodelane:) všichni jsou blbci a masochisti a mají to tak radi. *7*
  • To provedení bylo naprosto zhoubné. Nemohl jsem uvěřit, že něco takového vůbec vypustili. Jakoby snad Valve vůbec nepřemýšleli. Kdo se v modderské komunitě trochu orientuje, dobře ví, že problémy s autorskými právy prostě nastanou. Valve poslední dobou přešlapuje až moc.

Nejhorší byl poměr přerozdělení zisku. Dát modderům ubohých 25 % je prostě špatně.

Cituji:"Tím spíš, že možnost prodávat modifikace podpořili renomovaní moddeři a tvůrci uživatelského obsahu jako jsou Garry Newman, Dean Hall nebo FMPONE." Tito ve Skyrim modderské komunitě neznamenají vůbec nic. Takže žádní renomovaní moddeři...

Dělat z vytváření módů práci mi ale celkově přijde jako chybná myšlenka. Je to koníček pro moddery a nikdy by to nemělo být jinak. Vždyť moddeři se tímto nejen baví, ale zároveň se učí nové věci a učí se, jak hry vůbec fungují. Nakonec se řada modderů stávají herními vývojáři, takže svou práci na modifikacích plně zúročují. Současný systém funguje dobře a nevidím důvod, proč to měnit. Uměl bych si představit soutěže, ve kterých by se vyhlašovaly nejlepší modifikace přičemž cenou by mohla být vyšší fin. odměna, kterou by měla platit Bethesda, protože je to Bethesda, kdo ve skutečnosti na modifikacíh vydělává. Jejich hry jsou totiž bez modifikací jen průměrné, sám bych řekl podprůměrné a rozbité.
  • Keyz
    Tak Bethesdu určitě láká vydělávat na svém stylu vydávání her.

Vydá vždy nedodělanou hru a moddeři to dodělají. Takto by z toho ještě měla prachy :D
    Protože ty nejvíce stahované módy jsou většinou ty, které měli být již v základní hře: Ui,textury, vybrané zbraně a některé drobnosti

Hnus velebnosti *11*
  • A hele, Gaben instinktivne zacuchal,a doslo mu ze by tim mohl dosrat cely svůj kseft..skoda..ja se uz tesil ze padne..je chytrej..zmetek:)
  • super, Valve myslí na hráče
  • He7he
    Vůbec nevíš o čem mluvíš, tohle mělo projít. Mohla bejt taková sranda...
  • Když se hodně řve, tak to jde. A jsem rád, že řvání zabírá jen u dobrých věcí, jako jsou placené mody, nebo uplna změna koncepce Xbone.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit