Přejít na výpis diskuzí
Valve připravuje několik modelů Steam hardwaru, 300 prototypů rozešle testerům už letos
25.9.2013 | Petr Poláček
256 příspěvků
-
Kdo proboha čeká Half-Life ? Bylo předem řečeno, že tohle je prostě o Steamu a obýváku a lidi co pořád hypujou HL3, nechť jsou zklamaní, svou vlastní chybou. Tohle prostě zatim neni o hrách... Taky se nemůžu dočkat, HL je moje nejoblíbenější serie, ale už mě trochu vytáčí, že to všichni očekávaj za každym prdem od Valve, pak přijde zklamání a k tomu nadávky na Valve, že jsou neschopný a že už kvůli Steamu nedělaji hry (i když jich za poslední dobu vydali víc, než kdy dřív ve své historii...)
-
já bych se nedivil kdyby třetím novinkou byl steam gamepad
-
ne, pokud se dušuje optimalizací chodu her
-
Pravděpodobně Source 2.0
-
Apple má narozdíl od ostatní výrobců (Samsungu apod.) naprosto minimální náklady na marketing. Mají pár reklam v USA v televizi, jinak jim jen stačí keynote a o všechno ostatní se postarají všechny stránky a noviny. Zdarma. Geniální.
-
A co si cekal? Dalsi krabici s unifikovanzm HW a linux OS? Kdo potrebuje dalsi konzoli na trhu?
-
Takze misto SteamBoxu jen nekolik certifikovanych PC. Pro vyvojare neni zatim ani jedno oznameni zadna slava.
-
A je ta konverze nutná? Nebude ten SteamOS schopný nějak emulovat?
-
Pletes jabka s hruskama.
-
taky bych rád, kdyby to třetí oznámení bylo v souvislosti s Half-Life, ale po těch letech už pomalu ztrácím naději *13*
-
V pohodě. Já jsem v Dotě v menšině. Na to tam mám 6 lidí jenom na Dotu:)
-
To není pravda. Zaprvé LG i Microsoft měli dotykové telefony dávno předtím než Apple tušil, že něco jako mobil existuje, ale nebyly to hračky, spíše pracovní nástroje+stylus:) A mimoto bez masivní reklamy by dopadli stejně jako v oblasti pc. Zanedbatelný podíl:) Neříkám, že Apple nezměnil trh s telefony. Ale tehdy byly ty telefony alespoň zajímavé a dali se rozlišit. Dneska je to placka, iPhone vypadá furt stejně a člověk mnohdy nepozná rozdíl atd. Já sice mám už 4. rokem 2. generaci LG dotykáče, ale i tak občas vzpomínám, jak Nokie či Siemens představovaly zajímavé telefony. Taková Nokia N92 je podle mě jeden z nejhezčích telefonů.
-
Aha takže oni PC platformu, která konečně začala v prodejích konkurovat konzolím zase rozbijou na dvě navzájem nekompatibilní platformy? Genialní.
-
pred iphonem taky nebyl trh pro dotykace..
-
haha
-
Neprekvapilo by me, kdyby to posledni oznameni by se tykalo nejakeho toho biometric input zarizeni o kterem se v minulosti zminovali, ze zkousi.
Davalo by to i smysl, kdyz chteji protlacit novou platformu. -
Luxus, díky pánové :) Oplatím spoluprácí v nějaké pařbě, jen mně proboha netahejte do Doty, tolik času zase nemám :o)
-
Zajimalo by me, jak chce Valve presvedcit vyvojare, aby delali konverze svych her na OS s mene nez 5% podilem trhu.
Mohli by jim ty konverze sami financovat, to by pro ne az takova palka nebyla. I tak si ale myslim, ze bez poradnych exkluzivit se nova platforma nastartovat neda a tady uz je Microsoft a Sony v klidu preplati. -
Tak už jenom za "zůčastnit se" nic nedám ;o) Dokonce mně to teď stálo ještě méně času, než se účastnit nějaké soutěže a utrácet za SMSku :o)
-
Bohužel neuvedlo nic, co by mě přesvědčilo o alespoň vyzkoušení.