Přejít na výpis diskuzí
Valve připravuje několik modelů Steam hardwaru, 300 prototypů rozešle testerům už letos
25.9.2013 | Petr Poláček
256 příspěvků
-
Porad je to jenom clovek a clovek dela chyby.
A ja zadne osobni urazky nevidim, ty snad ano? To ty jsi tvrdil ze jsi niceho nedosahl. -
Jo jo, vyhodili. Stejne jako pulku lidi z tymu (z QA vyhazeli skoro vsechny) a de facto kazdej rika ze je za to vdecny. I ja mezi ne patrim.
A je pekne ze posuzujes lidi pouze podle toho ze jsi nekde neco slysel. Dost to o tobe vypovida. Mozna o tobe i dost vypovida to ze absolutne nevim kdo jsi a ani si te nedovedu nikam zaradit, kdezto ty mne presne. -
ucho: mas pravdu ... uvidime ... jak pise smejki a Aoyagi, urcite se da vzdy neco delat, takze pockam a uvidim
Ale porad jsem skepticky -
Xorxox: nesmíš to brát z vlastního pohledu, že je to PC a že nemáš důvod měnit... je celkem velká skupina lidí, co to ocení, co si nechce domácí PC propojovat s televizí (v obýváku na to ani není moc prostor a je to komplikovaný), navíc velké bedny jsou na ústupu, řada lidí si doma raději kutí něco na notebooku, šetří to místo. a někomu nevadí mít doma víc zařízení. ale i tak se obtížně spekuluje. tohle se holt ukáže až příští rok, jak se to bude prodávat...
-
Dal uz reagovat nebudu debata s tebou nema smysl presne jak jsem slysel ;) Koncim Zdar
-
:) ja myslel ze uz to lepsi nebude a ty me stejne zase rozesmejes ;) A to teda znamena ze vis to co koderi ze? :D A proto te vyhodili ze ;) To bude ono ;) Nebo to je tim ze jsi misto testovani poslouchal kodery aby jsi pak mohl blbe kecat. :)
-
Jo tak ted jsme se dostali k osobnim urazkam. Jde videt tva inteligence. ;) Samozrejme ze se mam dobre nejen profesne a vysokoskolsky titul take kazdej nema, avsak ja to myslel v porovnani s Lidma jako je Gabe. ;) se kteryma jsi se ty snazil srovnavat tvym tvrzenim nedej boze jim jeste radit. ;)
-
SteamOS není nový OS. Je to jen další z distribucí linuxu. To, co poběží na SteamOS, poběží třeba i na Ubuntu.
-
To je zase diskuze jak víno. KDYBY vyšel Half-Life 3 tak BUDE na 10 000% Steam exkluzivní. Jenže Steam je už taková nadplatforma (tj. zahrajete si ho jak na PC, MACu, Linuxu a nově i na SteamOS). Žádný hry nebudou exkluzivně jenom na SteamOS, tím by byli sami proti sobě. Jim se nelíbí to, že když si koupíte hru na PC a chce si ji pak třeba v klidu zahrát v obýváku tak si musíte koupit tu hru znova pro danou konzoli. Právě tohle se snaží odstranit oním Steam Hardwarem a SOS.
-
Xorxox: děláš, jako by OpenGL hry na Woknech neměly běhat. A proč do toho taháš Visual Studio?
-
Jo to jako argument taky chapu, ale muselo by si tu masinku koupit par stovek tisic lidi ... navic jelikoz to bude vlastne PC, tak nevim proc nezustat u PC
Ale jak tady rika spousta lidi, uvidime ...
Ja osobne jsem znacne skepticky -
No ja jsem co se tyce Valve velmi skepticky po te co jsem cetl ten clanek o tom jak to tam funguje a ze tam je vlastne anarchie kdy prava ruka nevi co dela leva
Coz je zajimavy paradox kdy maximalni zisky spolecnost jako takovou kompletne rozlozili :D -
valve dělá v podstatě novou konzoli, updatovatelnou konzoli a s otevřeným systémem... většinu hráčů nebude zajímat, jaký je tam OS... s politikou microsoftu ale valve po windows sáhnout nemohlo... tedy gabe nechce masově prosazovat OS, to je jen vedlejší produkt, který mohou lidé využívat. gabe chce rozjet ve velkým steambox... a k tomu potřebuje hry. těžko by se ale uchytil se stejnou politikou, jakou mají sony a microsoft. těžko se teď postaví vedle ps4 a xone. jestli má mít tedy sebemenší šanci na úspěch, musí vypadat v očích hráčů dobře a to se taky snaží hlásat... jakýmikoli restrikcemi a steamos only tituly by si pod sebou podřezal větev.
-
Rekl jsem to? Rekl. Tak jsem to asi vazne myslel. Kdyz s koderama sedis a oni primo pred tebou ten kod delaji a poslouchas, tak se toho dost dozvis ;)
Jinak jsem si te spletl s nekym jinym, takze narazka na scriptera je pase :) -
No tak to je smutne ze jsi nic nedokazal. Ja dokazal celkem dost, dostal jsem se karierne daleko, splnil si par snu, dost jsem se naucil a mam se velmi dobre.
Mel by jsi jit na vzduch, nadychat se, uklidnit se a zapremyslet nad svym zivotem pokud jsi nic nedokazal, treba te neco napadne :) -
XorxoxTalarius: pokud si tu jejich mašinku koupí x tisíc lidí, jsou to potenciální zákazníci, kteří si na to budou kupovat i hry. tedy vše bude záležet na tom, jaký o to bude zájem. pak to samozřejmě některá studia přesvědčí... a pokud bude o steambox velký zájem, je tam šance na prodej jakýchkoli nových her velká...
-
Z pohledu hracu jde o novy OS i když se starym zakladem, a to ze nepadla zminka o tom ze by hry nemeli bezet i na win je sice pravda, ale realna sance ze nepobezi je dost velka. Leda ze by gabe nemel v umyslu tenhle OS masove prosadit, coz pochybuju..kdyz bez problemu muze byt hra co funguje jen přes Origin proc by nemohla byt hra jen pro SOS, zejo..
Obecne jsou to všechno jen domenky, ale vzhledem k tomu co se na hernim trhu deje(každý se snazi ukrojit co nejvic pro sebe, a tak mame steam, uplay, origin, rockstar social a další) bych byl spis k tomohle kroku Valve skepticky. -
Nee to nemuzes myslet ani vazne ze? :D
-
Ale to je prece samozrejme. O tom ale muj prispevek nebyl. Ja se pouze snazil naznacit, ze kdyz se Valve do neceho tak velkeho a rizikoveho pousti, tak to maji nejspis hodne dobre spocitane.
Urcite do toho nesli po hlave stylem, predstavime nove konzolo-pc a snad se na to vyvojari rozhodnout delat porty svych her.
Takze tebou zminenou problematiku Dx apod. urcite vzali v uvahu a maji to nejak promyslene. *3* -
No urcite vic jak scripter ;)