Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    To je pravda, ovsem to byl nejvetsi zadrhel soucasne generace, jelikoz pokud clovek delal na X360 jako primarni masine, tak pak mel velke problemy na PS3 (sam si pamatuji jaky to byl uspech vytahnout 15 FPS z PS3 kdyz se delala Mafie 2 :D )
  • Samostatný HW je prvek na kterém vydělává minimum i jeho samotný výrobce, díky tomu, jak se ceny tlačí dolů. Důkazem je dotování konzolí po dobu několika let, než se jim to začne vyplácet.... SteamOS je zdarma, Steam je zdarma, tak mi pověz chytráku, na čem by teda začli tak šíleně vydělávat jak ty tvrdíš? Valve si pouze staví zadní vrátka do budoucna. Kdyby udělali HL3 jen na Linux, které má momentálně 1% a WIndows nechají stranou, tak si asi moc nevydělají že?

Myslím, že to nejsem já, kdo by potřeboval zapojit mozek...
  • ucho
    ani ten není špatný na to, jak je starý. dostačuje. Portal 2 vypadá v pohodě. L4D2 taky. bohatě by mi takhle stačila i nějaká adventura z vlastních očí.
  • XorxoxTalarius
    Ja vim :) Bavim se o stavajicim :)
  • Vzdyt co jsem asi psal. Jeste, ze tady mame takove odborniky, kteri se v IT pohybuji a rozumi tomu vic, nez Gabe a cele Valve.
    Kdyby se byval gaben radsi poradil s mistnima odbornikama, tak by neutracel finance na predem marny projekt. *3*
  • ucho
    Source2 engine ještě představen nebyl...
  • No vidis to a me naopak je source i pres svoje stari mnohem prijemnejsi, nez preplacany a umele pusobici UE3, ktery jse skoro vsude.
    Jedna z mala her, kde UE3 bylo pouzito dobre, byl Mirror's Edge.
  • smejki
    přes LibGCM a PSGL (které vychází z OpenGL ES 1.0 ale i z Cg). Takže je to dost blízko, aby se "but what about DirectX" člobrdíčkové dali utřít, ale taky dost daleko na to, aby se o tom jako OpenGL nemluvilo. Minimálně PS ekluzivní hry jdou až na železo a tam už o OpenGL nemůže být řeč vůbec.
  • XorxoxTalarius
    No staci se pohybovat v IT (pripadne se vice zajimat o technickou stranku her) a tahle myslenka te musela hnedka napadnout
  • XorxoxTalarius
    No nevim, mne osobne se treba Source engine vubec nelibi (stejne jako Cryengine), takze predstava ze vsichni prejdou delat pod Source se mi zda prilis utopicka
  • No hlavne, ze tu mame odbornika, ktery odhalil zasadni chybu v Gabeove planu. Chudak Gaben, takova naivka to je, kdyz si myslel, ze to pujde.
  • XorxoxTalarius
    Tak schvalne se vytas s nejakym paradnim titulem pro Linux :)
  • No to bylo první, co mě napadlo ve spojitosti s DOS. Byla to asi první hra, kterou jsem na svou 486DX2 nahazoval ještě bez souborového manažera M602.
  • Ta marna snaha byt vtipny je v tvem pripade cim dal vice usmevna. Takze vlastne jo, jde ti to, ale asi trochu jinak, nez bys chtel. *1*
  • Mohu se zeptat proč vytváříš složku XCOM?
  • ucho
    tak ono stačí, když to nějak nakopnou a lidé na tom začnou hrát. jak pak bude růst herní základna, bude růst i počet uživatelů a tak dál. místo na trhu pro modifikovatelnou konzoli s jiným přístupem tady teoreticky je...
  • XorxoxTalarius
    Ano ze tam tech AAA her je, sam Steam nabizi jenom stovku her celkem a jedine ktere by se dali povazovat za AAA jsou tyto Wargame: European Escalation, Crusader Kings II a Europe Universalise IV :)
    Takze? Kde je mas?
  • No spis nez diky slevam je to diky tomu, ze ho vsem nacpali at ho chteli nebo ne. Ches hrat nasi hru? Musis mit Steam. A nazdar.
    Slevy jsou sice fajn, ale nejsou celorocni. A kdyz akce skonci, bum, hra opet na Steamu stoji mnohem vic nez jinde.
  • C:\HRY> md XCOM...jo to byly časy.
  • Na Linuxu je AAA titul i hledání min, nebo se pletu? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit