Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybi? A co jsou tedy konzole, kdyz ne zarizeni, kde si sednes pred TV a hrajes? Navic v dnesni dobe, kdyz je vetsina her multiplatformovych. Uz se vidim, jak na televizi z gauce hraju EU4 nebo jinou strategii...
    A ano, HL3 to opravdu vytrhne. Nejak nechapu co na tom lidi porad vidi. Hra jsem HL1 i 2, ale ze bych z toho delal modlu a denne usinal s myslenkou, ze zitra uz snad konecne ohlasi trojku, tak to opravdu ne.
  • XorxoxTalarius
    Jenze zapominas ze vetsina firem ma vlastni engine a nebude se jim chtit prekopavat cely jadro aby to fungovalo i na Linuxu
    Takze ikdyz jim nabidnou Source2, tak treba EA se Frostbite nevzda a tak se da pokracovat
  • Neni nad to si cist jak se robopako a usoplesk hadaji mezi sebou *1* Prosim pokracujte jdu si pro popkorn *15*
  • PC si poskládáš doma sám, zatímco tohle ti složí přímo Gabe Newell a zašle pak Českou poštou. *3*
  • A ktery presne AAA titul myslis?
  • aaa tituly, ktere jiz na linuxu jedou jsou jasnym dukazem, ze zadny directx na linuxu neni potreba ...
  • OpenGL? Jak si myslíš, že to dělá Sony na Playstationu? ^^
  • 300 prototypů? a jak se to teda liší od poskládaného PC?
  • ucho
    toho se taky trochu bojím. pokud se ale brzy vytasí se Source2 enginem, který pojede i na linuxu a poskytne ho vývojářům za přívětivých podmínek, rozhodně by tím herní základnu mohl slušně rozšířit...
  • XorxoxTalarius
    Jsem zvedavej jak Valve donuti Microsoft aby uvolnil DirectX pripadne .NET pro Linux :)
    Jelikoz bez techto dvou programu si muze Gabe snit svuj vlhky sen dal :)
  • to bude konzolak, ten ani nevi co DOS je :D
  • me spis napadla jina vychytavka, valve prida do steamu achievment "sos guru master", se kterym hraci na steamu dostanou nejakou vyhodu oproti hracum bez sos (pozitivni motivace, to by asi proslo podstatne lip, nez exkluzivity)
  • Robotron3
    Exkluzivita je vždycky časová. Nic takového jako exkluzivní hra na jednu platformu na věčné časy neexistuje. Proč se pak neobjeví na ostatních platformách je jednoduchý fakt, že už se to nikomu nechce na to převádět. Proto píšu o časové exkluzivitě jako o možnosti upřednostnit Steam OS a ne na vymyšlený Steam OS only exkluzivní titul až na věky.
  • tohle mi robotron vnucoval uz u clanku o steamos, tak jenom zopakuju, valve bud kratkozrace udela exkluzivni hru/y na sos, a popre svoje slova o "great fusion" nebo ukaze, ze to mysli vazne a vyda to na nekolik platforem (treba udela casove omezenou exkluzivitu, ale pokud bude moc dlouha, tak to bude stejny, jako by to byla plna exkluzivita, tim padem v dlouhodobym horizontu chyba - no dobra, lidi si kvuli tomu nainstalujou sos, dohrajou hl3 a co potom? valve se ukaze jako novej loupeznik a lidi se radsi vrati tam, kde je tech her vic a jsou na to zvykly, singl player neudrzi ty hrace dyl jak prvnich 14 dni, a cs 1.6 v dobe, kdy ho hraly miliony lidi denne uz na svy strane tentokrat nemaj)
  • ucho
    hezkej pokus, ale ty zjevně nevíš, na co reaguješ... vlákno řešilo SteamOs only, já reagoval na SteamOs only, tys začal řešit nějakou časovou exkluzivitu... jestli tedy věříš, že valve bude chtít vydávat hry SteamOs only, fajn, ale netahej do toho prosím časovou exkluzivitu...
  • Robotron3
    Pokud nechápeš na co reaguji a nevidíš v tom slouvislost, vůbec se nemáme o čem bavit.
  • ucho
    pokud někdo založí vlákno na téma SteamOS only, co do toho taháš časovou exkluzivitu? pokud ignoruješ text, na který reaguješ, veškerá diskuze postrádá smysl. stejně jako tvoje první reakce na mě. prostě si vybereš z celého textu jednu větu, ignoruješ zbytek a té jedné větě musíš odporovat. jenže pak jsi fakt za toho blbce a diskuze postrádá jakýkoli smysl, protože nelze udržet její směr... to počítám ale stejně nepochopíš a budeš se to snažit vyvrátit...
  • Robotron3
    Časová exkluzivita ti asi nic neříká. Nějakým způsobem Valve hry upřednostní na Steam OS. Kdyby ne, byli by to blázni, stejně jako lidi, kteří si myslí, že je to nějaká sluníčková společnost, která se bojí, co si o ní někdo pomyslí, když dají své hry v nějaké formě exkluzivity na systém, který chtějí prosadit.
  • mozno tak linux only, a najlepsie by to bezalo na SteamOS. Neprislo by mi to ako hajzlovstvo od nich. SteamOS je predsa zadara.
  • ucho
    no překvapivě tomu rozumím lépe než ty, ano... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší