Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sa da hrat aj pod linuxom. aj ked pustis hru pod WINE tak ti pojde lan
  • Jack1947
    Az se osvedci tak s tim pocitej ze "uvolni" zatim ledva tohle no.
  • Jack1947
    Prave, Sluzby budou stejne a tak postrada smysl si to porizovat , jestli by to melo exkluzivni tak by si hodne spatne slapaly do vlastniho rajonu, rozrivaly pisecek . *3*
  • Když to nebudou dotovat, tak to vyjde tak na 30 000 Kč. A když jo, tak by to stálo za vykuchání :D. Ale asi to budou nějaké speciální edice komponentů s jinou paticí a podtaktované... jinak by se to v tak malé pixle vařilo.
  • napriklad apple, zrovna vcera jsem kouk na ten film o vrchnim fruktarianovi *5*
  • Těším se na to :)
  • Nějak nechápu k čemu to je... Jedině snad na to dát windows a používat to jako přenosné PC na lanky.
  • Keyz
    Btw s cenou mají pouze omezené možnosti. Mohou tomu dát cenu kdy to nebudou dotovat a pak to nebude o tolik levnější jako když si to sestavím sám.

Anebo to budou dotovat a pak asi na to budou drahé programy navíc apod jako na konzolích. Uvidíme. Jak to prospěje PC netuším, když tam bude naprosto jiný OS.
  • jo? ja teda vyrozumel, ze chtej mit streambox za kilo, a steambox za tri... (a aby to melo nakej smysl, tak to musi bejt co nejspecifictejsi, takze pokrejt intel/amd/nvidii by mohli dvouma modelama = amd vs (intel+nvidia) v kazdy kategorii)
  • To by ty konzole neutáhly.
  • vzhľadom na jeho rozmery, obmedzenia nebudú zďaleka len softwarové a som zvedavý napríklad na výmenu dosky. Ale máš pravdu, že to treba skúšať a určite im prajem úspech.
  • tohle uz bylo u ps3 (a puvodne dokonce s ozehnanim sony), ale pak se jim to v loupezivych mozcich rozlezelo a zatrhli to (dokonce mam pocit, ze kde potom byl dual boot = ban na online sluzby)

zapomnte na to, ze by vas ti molosi nechali dejchat vic, nez je nezbytne nutny, tzn. tak akorat na otevreni penezenky
  • Keyz
    Na tom by mohli věci na na TV fungovat i v 60 FPS a pěknou grafikou. Super věc.
    Jen pro lidi co si umí postavit PC anebo si koupí sestavu nic extra. Služby co tam budou by měli jít nahrát i na Windows.
    - Ale to není novinka. Hodně firem sebere co co již je zabalí to pěkného obalu zjednoduší ovládání apod lidi to kupují.
  • Keyz
    Hruza si to představit. *11*
  • Osobne by som videl ako najschodnejsiu cestu, ak by sa rozbehol nejaky hack projekt ktory upravi PS4/XboxOne aby mohol spustit/nabootovat v duale aj SteamOS. To by bolo super
  • jindra.veliky
    to urcite + jinej OS kterej si mozna taky neukosne tolik vykonu

jenze uz ted v zakladu se rozesilaji tri druhy - a to jenom s nVidii - s ATi to budou dalsi 3 druhy

jeste k tomu, kdyz Valve reklo, ze chce mit hodne druhu SteamBoxu v ruznych cenovych hladinach... *11*
  • Parametre su velmi slusne, jedine co bude rozhodovat je cena, ostatne ako vzdy. Vzhladom ale na vyber komponentov tak si myslim ze su len dve cesty. Bud to bude drahe a dufaju ze ludia si priplatia za znacku alebo, a to vzhladom na predpokladane rozmery samotneho Steam Machine, budu vsetky komponenty custom spravene prave pre tento PC a tym padom bude mozno vyrobca trochu dotovat samotny box s tym ze ked bude chciet si uzivatel upgradovat/vymenit nejaku komponentu, tak si pekne priplati lebo bude musiet kupit kus specialne prave pre Steam Machine. Do hentakych rozmerov bezny mainboard alebo graficku kartu nenarvu.
  • Tak to je sila trieskat taketo predpovede. Je vrchol ignorantstva si mysliet ze MS to je len DirectX,Xbox a hry. To iste Sony ze ma len PS3/4 diviziu, ako keby neexistovalo Sony Pictures, Sony audio technika, mobilna divizia a aj notebooky. Staci sa mimochodom len pozriet na firmu ktora s PC zacala, IBM ake mala portfolio vtedy a ake ma teraz. Uz iny borci davali MS 10 rokov zivota a nic. To iste s DirectX. Bolo by dobre si uvedomit ze DirectX neni API len na 3d grafiku ale obsahuje toho podstatne viac ako cisto 3d OpenGL/ES.
  • proč ty mínuska vzdyt ma pravdu.
    na druhou stranu když se nejakej software bude optimalizovat pro jeden konkretni druh hw, podobne jako na konzolich, tak by vysledkem mohl byt dost brutalni vykon.
  • Tak to je řádná ko-kotina a jestli tomu někdo věří tak potěš koště... Tohle bude epic fail a Windows zůstane bohužel dále králem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit