Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já nevím. Rozhodující bude cena. Pakliže mi vyjde levněji než si to sám postavit, tak jsem pro. Pakliže to bude naopak, tak nechápu, k čemu to bude. Navíc jsem si tak trochu myslel, že nás Valve překvapí něčím, co není dostupné pc trhu. A ony jsou to obyčejné konfigurace pc s výkonnými grafickými kartami, které se nazývají SteamMachine. Docela zklamání.
  • Tak to mě teda Valve zklamala. Steam OS je modifikovanej Linux s jejich big picture v hlavní roli, čili nic moc novýho pod Sluncem. Steam na Linuxu. Steam box je zas kus HW, kterej lze libovolně obměňovat, tzn. Valve si přivydělá na přeprodeji a montáži PC součástek. Žádnej unifikovanej HW, čili žádná extra optimalizace, nic, prostě jen klasický PC. Jedinou jejich invencí tak zůstává spešl Valve gamepad. To je teda docela zklamání. Tak nějak jsem doufal, že pomocí PC hardwaru Valve "infikuje" konzolovej trh a já jako PC hráč z toho budu těžit. Místo toho Valve uďelala Linuxovej Steam a hodlá nám prodávat počítače. Hm... Moc je nechápu. Buď zatím nezveřejnili vše, nebo Gabe věří, že PC hráč touží po obývákovým hraní s možností lehce upgradovat HW. To celý podmíněný tím, že vývojáři přesednou na Linux (Steam OS). Emulace Windows je blbost. Ne nemožná, ale je to blbost. Pořád tomu moc nerozumím a svýho PC se nehodlám zbavit...
  • nojooo - a já zase nemám rád AMD + ATI procesory a grafiky protože to jsou sr*čky...
  • treba ze valve zraci cenu mnohem niz nez ty se dostanes samotnou koupi mozna ?
  • vsechno je pc, konzole konci spolu s next-degen (nebo budeme odted rikat desktopum konzole a towereum pc?) *5*
  • podpora w7 ma skoncit uz 2015, tak si tam steluj w8 a netrep *5*
  • treba hrat v klimatizovany mistnosti
  • Jedna z mala pc devitkovych her jsou treba spelunky :-). Krasny priklad, kolik je potreba vykonu na vytvoreni kvalitni hry.
  • Tak tepelny vykon 250-300W v tehle prtave krabici a v lete chci videt :-).
  • ted jete aby na to začali vycházet steam pc exkluzivni hry. dal bych si takovou exkluzivitu specialne delanou pro titan, treba nejake izometricke rpg
  • prosim ta netrep! aky mas problem s win7? ani neviem,ze ho v PC mam, proste robi to, co ma, bodka!
  • viaze sa k tvojmu retardovanemu rozhodnutiu aj nejaky hlbsi vyznam, ci si len proste jeden z tych tlkov, ktori ked niecomu fandia, tak automaticky nemaju radi ich konkurenciu?
  • smejki
    však pro tyhle lidi to taky není určený, pro ně určený akorát SteamOS. A na ten lidi přejdou, až na něj budou veškerý potřebný programy (za všechny Photoshop) a až přestanou snášet, jak si s nima Microsoft vytírá žlábek.
  • smejki
    Tak už víme, kam se nám nvidia schovala, když AMD ovládlo konzolový trh.
  • Nějak nechápu smysl toho to zařízení oproti hernímu pc
  • WINDOWS to je prave ten problem :D
  • v tom pripade si porid konzoli..
  • Keyz
    určitě když to prodávají jako krabici.

I když jak by potom fungoval ten upgrade? Bylo potřeba vyrábět další krámy navíc který by šli dát pouze to toho steam boxu.
  • Jack1947
    Pochybuji, a ani v tom moc nevidim velky smysl. Steambox je vice pc nez konzole prece jenom i kdyz se tak netvari a tohleto by asi neslo. *7*
  • nepaci sa mi to chyba mi AMD varianta. Nemam rad intelacke procaky ani Nvidia karty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit