Přejít na výpis diskuzí
Vánoční výprodeje na Steamu zařídily nové maximum počtu současně připojených uživatelů
3.1.2015 | Petr Poláček
193 příspěvků
-
Hosi radujte se a kaslite na ubreceny konzolisty. PC scena je na tom skvele, a to uz se pred nekolika roky rikalo ze umre.
A PC je tadu furt a ve skvele forme! -
-
Nejsem si jistej, zda přetrvávající nefunkčnost, neschopnost rozjet pořádně a bezproblémů kde co, nepochopitelný technologický nic, gumáctví, stále převažující okecávaný bukanýrství, ekonomická nespolehlivost a neperspektiva, evidentní uživatelská archaičnost a další lichotivý žumpy, by mělo být považováno za skvělou formu, ale kaď na to vlčák...
-
-
Zapomněls na viry. Třeba když googlíš "free games". Najdeš stránky, co vypadají nadějně, klikneš na blikající barevný banner "DOWNLOAD NOW" a už se ti stahuje freegames.exe. Firefox tě varuje před exe soubory z neznámých stránek, je to třeba odkliknout. Po stažení ti to antivirus smázne, musíš ho tedy vypnout a stáhnout znova. Rozklikneš, ale Windows defender ti to přeruší a znova vymaže. Vypneš tedy Windows defender, stáhneš potřetí, otevřeš a UAC (User Account Control) tě otravuje s otázkou, jestli hodláš "freegames. exe" věřit, když exe soubory můžou obsahovat viry. Tohle odklikneš a zjistíš, že ti najednou začnou přes plochu naskakovat blikající reklamní okna a počítač se ti sám od sebe náhodně restartuje a připojuje k síti.
Prostě PC platforma je složitost sama, a navíc neuvěřitelně náchylná k nepředvídatelné virové infekci. Zlatý konzole! -
-
Stačí nemít antivir, nebo jít na pochzbnou stránku a o spyware máš postaráno... osobní zkušenost. *3*
-
Tohle se me v zivote nestalo :-) Vono jenom mozna staci nebyt magor a premyslet.
-
-
coz vetsina konzolistu nesplnuje,to je ten hlavni problem... *6*
-
-
-
Nechapu proc mluvis o konzolich v diskuzi o Steamu. Trochu offtopic, ne?
-
-
On ale nemluví o konzolích, mluví o PC. Akorát je to očividně casual, který umí akorát tak spustit prohlížeč a ještě k tomu právě vylezl z jeskyně od té své zastaralé krabičky a nestihl si všimnout, že na PC jsou vyšší obraty, než na konzolích. Teď určitě napíše, že se baví o AAA segmentu, který je plný kvalitních her (=30fps qte tunelů) a tím mě pobaví. *15*
-
-
Nie nie, na konzoly to sedi ako vysite ;-)
-
-
Tak ty nechapes vubec nic, takze to je jedno.
-
-
-
-
to Games.cz: Chtělo by to vymáčknout ten hnis ze zdejších diskuzí. Bolest už je nesnesitelná.
-
-
vyzerá to že to je fifty fifty....máš smúlu *14*
-
-
to je jasny ze se to kazdymu trolicimu neregistrovanci nelibi :)
-
-
To už snad půjde vyřešit jen tím, že se každý přijde osobně zaregistrovat. V případě pochybností že strany redakce o duševním zdraví i vyšetřit.
Kverulování je tak nějak přirozené, ale nesmí to ničit web. A to jsem myslel, že nová generace bude lepší :-) U nás se zase náctiletí hádali kvůli DOSu a Win95. Jen nebyly internety a z očí do očí fungovala přirozená cenzura :-)
-
-
Jo naprostý souhlas Dogkiller. Pokaždé když jsou na steamu takové velké slevy nakoupím spoustu her ale dohraných jich mám jen pár. Toho času není tolik, abych všechny poctivě dohrál. Za chvíli tady budou zase velikonoční slevy. Teď jsem si nadělil nový počítač tak se snažím hrát:) No hraju teď far cry 3 a s novými grafikami jsem dostal i kupóny na hry tak se už těším až si po dohrání trojky zahraju far cry 4.
-
Ačkoli Bohemku moc nemusím a všeobecně mě to nějak nezajímá co dělají, tak ale v tom to případě musím Bohemce pogratulovat, protože aby jedna firma měla v top hraní na Steamu 3 hry(Valve nepočítám) tak to je opravdu pěkný...
-
spis by konecne mohli vydat nejakou hru s cislem 3 v nazvu
-
Asasin Black Flag za 7 euro a Men of War za 1 euro...parada.
-
-
Na Black Flag jsem taky číhal a povedlo se, koupil jsem ještě FC 3 za tuším 5€, po těchto dvou hrách jsem šel. Ale čekal jsem, že se objeví nějaký hit za super cenu, který bych jinak ani nekoupil, ale celé Vánoce prostě nic.
-
-
Nekoupila jsem nic a ušetřila jsem.
-
-
Já o vánočních slevách "koupil" na Steamu baj oko deset her. Vše šlo z peněz Steamu, takže byly vlastně zadarmo a ze svého jsem neutratil nic. Takže jsem taky dá se říct ušetřil :D
-
vskutku prinosny komentar
-
-
Mozna neni pro tebe, ale za nektere klobouk dolu. Neni nutne v techto tzv. slevach neco kupovat. Kolikrat to ani i tak nejsou slevy...
-
-
-
Taky je hezky ze vetsinu udajne slevnenych her sem nakoupil jinde jeste levneji...Jedina hra ze steamu byla Far Cry Franchise.
-
Za posledni mesic 70 euro na slevach v prd...
-
Hehe, tzv. "slevy" na Steamu :). Klíč na Steamu jsem nekoupil ani nepamatuju. Proč bych to taky dělal, když můžu mít klíč za zlomek ceny a zcela legálně koupený v legálním eshopu. Že je to šedý trh, protože v Asii jsou - oproti zbytku světa - hry za zlomek ceny a tak většina klíčů na šedym trhu pochází odtmatud? To neni můj problém, to je problém Steamu jako takovýho. Na Steamu snad nakupuje už jen totální zoufalec nebo člověk, kterýmu zakázali vlastní uvažování spolu s používáním Google.
-
-
hm, si frajer, usetril si kilo. ted si muzes koupit tu 50ti metrovou jachtu s ostruvkem v karibiku a smat se tem totalnim zoufalcum...dik, pobavil si
-
Je dobře, že na světě existují takoví dokonalí, samostatně uvažující a sebevědomí jedinci jako jsi ty. Jen je škoda, že musí obracet každou korunu a žít ve strachu, že jim jejich knihovnu Steam zařízne nějakým regionálním zámkem.
-
Uz z tveho prispevku je videt ze jsi "velky kluk". Preji ti to.
-
-
nojo nekdo holt ma vsech pet po hromade a jinej zas plati a plati to je zivot
-
-
Utratil jsem na steamu hrozivých 500 za nějakých 8 kvalitních her. To asi nerozdýchám. Pouč mě prosím, jak nemám všech 5 pohromadě. A přidej pádný argument, proč by jsi měl být lepší, než ostatní. Zatím jen vaříš z vody a mastíš si pinďourka nad svým egem.
-
-
-