Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tafaraj
    na odlehčení https://www.youtube.com/watch?v=SXCI1havbNc
  • TheGGG
    PS: Kdo nenakoupil alespoň 6 her je nolifer a měl by se odstěhovat na mars. Gabe si tu odtrhne od pusy dva divočáky, abyste měli levnější hry a vy stejně remcáte. No a co, že máte v knihovničce hry co jste koupily před rokem a ještě nehráli, to snad není žádná výmluva. Při těch slevách jen lituji, že si nějakou hru nemůžu koupit dvakrát.
    • je cas aby sis zjistil vyznam slova nolifer...
    • species
      Dva divocaky??? Ty vole to neni ani snidane!

Jinak docela me udivuje ze jsi schopny v jednom slovesu napsat na konci "y" a hned v dalsim spravne "i", prestoze podmet je porad stejny. Mazec.

Sarkasmus taky tak 2-3/10, nic moc cece.
      • Hlavne je super, ze si dava tak dementni avatary, protoze hned vidim co mam ignorovat a kde to bude plny blitek.
  • Nechal jsem se nalákat na Thiefa a teda zlatej Dark Mod... a ještě je to blbě optimalizovaný. *9*
    • priste budes chytrejší
  • TheGGG
    Slevy byly luxus, už mám skoro 150 her. *14* *14*
    • SalemCZ
      Hele když si kupuješ Humble tak 150 her je celkem normální
    • To je docela slaby... Se nemas moc cim chlubit:))
      Jinak letos winter sale velka slabota...
  • Když nenábízí nic zajímavého a omílají jen dokola už zlevněné hry nebo hry které nejsou zas tak zajímavé, nezaslouží si peníze. Hry které by stejně nehrál, nebo už jsem hrál a sehnal za lepší cenu.

Je to ale velká firma a "hráči" jsou už hodně stádní tedy že slyší na veškeré slevy a co že už ty hry mají je to levné - defakto zadarmo proč nekoupit. Rozumný a normálně uvažujicí si řekne koupím jen to co opravdu budu hrát, co bych ml z her které mi nic nepřinesou. Má řeč.
    • Jak víš, co kdy budeš hrát, nebo jestli to vůbec budeš hrát? Jen víš, že některé hry by tě mohly zaujmout a některé ne. Některé lidi zaujme hodně her a když je najednou ta hra zlevněná třeba na 3 EURO, tak to prostě koupí a uvidí se. Příjde mi to v pořádku.
    • her je na trhu spousta, ale samozrejme kazdy ma rad jiny zanr apod. S tim jak se postupne naplnuje knihovna, tak uz se samozrejme zmensuje pocet her, ktere pro daneho hrace stoji jeste za koupeni. Nicmene pro me je kazda slevova akce zajimava, vzdycky tam najdu neco ze sveho wishlistu. Spis me ale v posledni dobe stvou indie hry. OK, je tady jista komunita, ktera se o tyto hry zajima. a kdyz jsou slevove akce, tak se nekdy stane, ze velky pocet indie her ve sleve odsouva AAA tituly. Spis by meli ty hry mixovat pul na pul a nebo rozdelit akce AAA her a indie.
      Letos na vanocnich slevach me take rozesmalo hlasovani hracu o tom, ktera hra pujde do slevy. Kdyz v hlasovani neni nic, co by me zajimalo, tak aspon hlasuji pro to, u ceho pak bude nejvetsi cenova sleva, treba to pak pomuze nekomu, kdo o tuto hru ma zajem. V jeden den to ale vyhrala indie hra, jejiz puvodni cena z 1 eura klesla diky vyhranemu hlasovani na nejakych 30 centu. Pritom 2 zbyvajici hry mely puvodni cenu na 20 a 30 ecek. Ale od toho je svobodna volba, nicmene i tak je to usmevne. Tomu pak rikam vyhodna koupe.
      • Stacilo by, kdyby mel steam kvalitni ui a umoznil ti vyfiltrovat to, co te zajima. Ale ne, za to, ze se prestavas v nabidce orientovat, nemuze neprehledny web, ale indie hry, fak k popukani.
        • precti si prosim jeste jednou co jsem psal, nikde tam neni zminovano to, ze se ve steamu neorientuji. Akorat mam Steam asi delsi dobu jak ty, protoze kdybys mel steam dele jak 4 roky, tak urcite budes souhlasit, ze pokud ses spise orientoval na AAA hry, tak pred temito 4mi roky byly napr vanocni slevy o uroven vyse. Mozna i proto, ze tehdy Steam neobsahoval indie hry a veskere slevy se tykaly AAA her.
        • Steam ma siroko daleko najkvalitnejsie UI, len s tym treba vediet pracovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit