Přejít na výpis diskuzí
Video z Dark Souls II předvádí spoustu nehezkých úmrtí
30.1.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Nevím, jestli se dá hrát celá hra vyloženě s lukem, ale kámoš teď hraje Dark Souls a bojuje opravdu hodně s lukem a dává to. Je, ale třeba občas bojovat i se zbraněmi jako meč, sekyra atd. Já osobně jsem měl v Demon's Souls i Dark Souls luk téměř stabilně jako druhotnou zbraň a i některé bossy jsem porazil jen s lukem (Penetrator - Demon's Souls).
-
Tyhle gameplaye nesnášim... Někdo to hraje jako ponocnej jen aby umíral a dostaval zásahy aby jsme všichni mohli dělat: Hmmm, to bude asi zase těžký... Ve skutečnosti z toho akorat boli oči
-
Dark soul šel dohrát stylem lučisníka/kušníka s tím, že to byl spíše masochismus/výzva pro hráče, jenž to měl projeté x-krát...
Jen počítej s tím, že uděláš z toho FPS+musíš přesně vědět, co příšera udělá...
Jinak ohledně Dark soul 2, někde jsem snad četl, že podpora luků/kuší bude lepší, i když tahat sebou luk do katakomb není ideální... -
Da se to, na youtube najdes i najeka walkthrough. Ale je to fakt oser a vetsinou to delaji lidi, kteri maji tu hru uz v maliku. A stejne se melee v nekterych pripadech proste nevyhnes.
-
No jednička byla celkem nuda, nevím jak jiní ale já tam žádnej úžasnej příběh nenašel a hra mě celkem rychle omrzela né kvůli umírání ale spíše kvůli tomu, že jsem netušil kam se mám vůbec vydat, možná to bylo i tou grafikou, že jsem tolik cest přehlédl což jsem zjistil díky youtube. Takže celkově bych tu hru hodnotil jako nic moc.
-
To víš, že to jde. Jen to chce správné vybavení. V Demon's Souls jsem "lukaře" hrál, ale nejdřív jsem si musel klasicky na blízko vymlátit potřebně věci. A občas jsem musel luk dát na záda a vytáhnout katanu se štítem, když se mi na tělo dostali nepříjemní enemáci.
-
Mam dotaz na hrace dark souls. Da se to hrat stylem lukare, nebo se ta zbran da vyuzit jen omezene? Mam slabost pro ranged chary ve vsech rpg i mmorpg. Asi tusim podle recenzi a videi, jaka bude odpoved, ale precejen se zeptam, kdyby to nahodou nekdo zkousel hrat timhle stylem. Dik
-
Tak to rozhodně. Jen mi přijde divné, že takto zmateně vypadaly všechny lets playe.
-
To zase hraje nějakej lempl *7* ---
-
smrt je jen jedna...to co jí předcházi to už je něco jiného. *1*