Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aspoň někdo se špetkou porozumění. A právě to byl ten problém nevěděl jsem jak dál a bylo mi proti srsti hledat to na netu ale když tam několik hodin běhám jak blb a nic z toho tak to prostě člověk znechutí a to byl ten důvod, kvůli čemu mě ta hra přestala bavit ne kvůli obtížnosti.
    A díky moc za člověka co má ještě rozum a ne, že bude hned někoho odsuzovat za vlastní názory
  • Hnisavec
    O tejto veci vie strašne málo ľudí, čo hrali Dark Souls. Tiež sa Vám stalo, že ste niekde vo svete videli poskakovať malého black phantoma, čo vyzeral ako Critter a hneď zmizol? Mne sa to stalo hneď v deň vydania a myslel som, že sa mi to zdá :DDD.

Nedávno som našiel vysvetlenie, ak v nejakom momente vo vašej blízkosti umrie veľký počet hráčov naraz, tak je šanca že sa Vám takáto haluška spawne vo vašom svete ako reflektovanie veľkého utrpenia!! :D Ešte niekto pochybuje, že je Dark Souls geniálna hra???
  • zdržuje**
  • ja by som bol radsej keby je tam rychly loading bez animacie:D ono ked ideš na bossa 20krat tak ta animacka len zdrazuje..a to ma este viac nasere
  • kamera a ovladanie vypada rovnako strasne ako v jednotke, a te tiene no fuj
  • kennyB
    Jenže když se někomu něco nelíbí, tak by to neměl hned hanit *3*
  • hraj cez vikend..niekolko hodin..plz..skoro z kazdej lokacie mas skratku do firelink shrine..otazka 5minut
  • Ja Dava celkem chápu, i když to co pise zni priblble. Ona ta hra nemusi každému sednout a něco minout nebo nevedet jak dal tam není problém. Osobne jsme se musel taky na nejaky věci kouknout na netu jinak bych na to zrejme neprisel, aspoň ne při prvním hrani. DS je dobra hra, ale tomu ze se nekomu nelibi a vzasade ji není schopen solidne hrat se vůbec nedivim.
  • Nechápu, že když tahle hra je hlavně o umírání tak, že si vývojáři nedali záležet na animaci smrti. Vždyť to je hrozný, jak pokaždé ten panák padá stejně na zem. Připomíná mi to hry před 10 lety... Proč neudělají nějaký animačky při smrti třeba jako u Dead Space, hned by to bylo o něčem jiném... *7* *7* *7*
  • Blbost. Kdyby si neuměl anglicky, tak jak zjistíš, že na boj s hlavním bossem New Londo ruins potřebuješ prsten, který dostaš zabitím Sifa? Nebo prsten, kterým dokážeš vkročit do lávy a tak pokračovat do Lost Izalithu? Nebo že na skeletony v Katakombách platí divine zbraně? Gameplay mechaniky jsou vysvětleny v popiscích nebo přes dialogy. Nez nich budeš hrou bloudit a možná ji nikdy nedohraješ (bez vnější pomoci)...
  • Jéé další chytrolín, hledal jsem kdyby jsi uměl číst ale to už je na tebe asi moc běž radši hrát to svoje Dark Souls pitomče, člověk co maká fakt nemá náladu několik hodin pobíhat a hledat nějakou cestu a nebo hledat na internetu což jako celek mi kazil požitek ze hry. Takže vy všichni chytráci se jděte vycpat adié
  • Malleth
    Nemaj stejně jako Naughty Dog nějakýho psa jako maskota? Tipoval bych to na něj.
  • hej, ked to kazi takto okato tak to vypada fakt trapne:D mal si dat radsi slaby set a zakladny mec..nech je to trochu vyzva:D
  • Miserius
    Naschval umira... Si vem ze doted lidi neveri ze to bude zase tak tezky a kdyby to prosel (pricemz verim ze tne clovek co to hral je schopny si to dat levou zadní) jak nuz maslem tak se budou lidi divit...akorat takle okatě to kazit je hnus
  • da sa to v pohode:) na YT je aj priechod celou hrou.
  • tak si mal hladat! omg on nevie najst cestu. = nic moc..super hodnotenie. ..alebo je tazke pouzit google ako poslednu moznost? bez hrat radsi koridorovky:D
  • Hnisavec
    je to len predvádzačka
  • bez sa ucit anglictinu radsi
  • zda sa mi to alebo to hra zas nejaka lama? alebo schvalne umiera? ..sak sa nekryje stitom vobec, pouziva tam 2metrovy mec na ktory isto ani nema strange, z toho zrkadla boss vypusti rytiera(boss tam stoji nehybne 20sek) a nie zeby na neho utocil..pocka si..asi aby to mal tazsie..
  • vyzerá to lepšie už...ale ten bossák docela slabý, asi to bude tým, že má chlapík nacheatovanú postavu a vysoký level a i tak to hrá ako lamka....ale len kvôli tomuto si nechávam ešte PS3.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit