Přejít na výpis diskuzí
Video z Dark Souls II předvádí spoustu nehezkých úmrtí
30.1.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Nesmíš číst jen tu otázku, ale i ty věci před tim.
-
Luk/crossbow je dobrý v DS jen na aggrování některých bežných mobu, drtivě většina bossu s lukem si neškrtneš.
-
Abych taky řekl svůj názor, hra teda pěkně na dvě věci a to jsem se těšil jak malej na ten port na pc pak jsem byl hodně zklamanej ne takovou pí.ovinu už nikdy
-
Já zase ne pro mě to byl brak, litoval jsem peněz. 100 lidí 100 chutí každýmu sedne něco jinýho
-
Realističnost od her nijak zvlášť neočekávám, ale ten meč co má někdy od druhé minuty, mi už přijde trochu moc. :)
-
Já jsem tam úžasnej příběh našel a bavilo mě to až do konce. Pro mě hra roku 2012.
-
Je pravda, že je tam text je, ale na druhou stranu, že by člověk věděl, co co udělá a co bude mít jaký následek, to se moc říct nedá (Are you a cleric? - a máš to).
-
mam uplne stejny preference, pokud to hra nabizi, tak vzdycky hraju za lucistnika, takze i dark souls jsem si uplne prvne rozehral za huntera...a musim vicemene potvrdit, co pisou kolegove; osobnimu stretu se proste nevyhnes, ale kuprikladu vetsinu bossu jsem dal prave na dalku. at uz sam, nebo s pomoci docasnych pomocniku.
je pravda, ze zacatky byly krusny, vypilovat si skill a taktiku te bude stat hodne vytrhanejch vlasu a odrikani, ale o to vic te to v dalsi fazi bude bavit *3* -
Ono se neví kdy přesně. Možná koncem března, ale to je krajně neověřené.
-
Proč je tam na 14 března vydání jen na xbox a ps? Nemělo to zároveň vycházet i na pc???
-
Dela se plno challenge runů bow only etc., ale je to pro zkusene hrace, kteri uz vedi co a jak. Nevadno jsem sledoval jak typek celou hru a vsechny bosse vcetne DLC dal pomoci Greatbow. Kalameeta dokonce ustrilel bez toho aniz by ho Gough sejmul a tak ziskal raritni dialog Goughem ohledne toho, ze draka sejmul sam bez jeho intervence :).
-
První projetí s Biorrem (takže nuda) a měl jsem meč. NG+ s lukem záměrně bez Biorra. Zdál se mi těžký bez Biorra při boji s mečem či kopím a protože jsem věděl, že ho kámoš dal s lukem, tak jsem to zkusil taky a šlo to. V průběhu boje mě občas trefoval, takže jsem musel doléčovat.
-
údajně je to někdo přímo z From Softu :-D
-
Tohle bys mohl hrát i kdyby to bylo svahilsky, vubec nemusis nic cist, statistiky u zbrani jsou ciselny a zadny jiny počteníčko tam neni (kromě zpráv od hráčů a tak 10 vět od NPCček :D )
-
Kdyz nebude cestina tak to hrat jako nebudu , proste meto nezajima. Samozrejme bych si to i koupil, ako spravny vychodni evropan.
-
Penetratora jsi dal lukem bez Biorra nebo s jeho pomocí?
-
Neumím si např. Představit sejmnout lukem Manuse nebo Kalameeta.
-
Death/Rage is coming *14* .
-
Přehlídnul jsi cesty, bylo to na tebe těžký, nenašel jsi příběh = hodnoceni "nic moc" *1* Call of Duty generace
-
Welcome to hardcore world baby.