Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No já neříkám, že to je pozitivní ... taky doufám, že to bude lepší. Gw2 prostě není něco, co bych nazval MMO. Spíš Hraj si sám a semtam potkej ostatní hřáče ve velké naskriptované bitce, kde všichni stojí/běhají kolem a neorganizovaně něco zabíjí.
  • walltar
    Imho největší nedostatek hry ... pokud se to ještě nezlepší, tak ty brnění vypadají prostě hrozně.
  • Pokud jsi v tsw dosel do mista se zombikama a skoncils,pag gratuluji. Podarilo se ti projit tutorial. Uznavam ze tutorial he nudny,ale hru samotnou jsi vubec nezacal hrat. Pak nesud.
  • Mám za to, že kdyby většina hráčů chtěla změnu tak se to projeví. Lidi by si nekupovali klasická MMORPG a vývojáři by byli nuceni experimentovat aby si vydělali na chleba.

Jinak řečeno, trh funguje i v oblasti počítačových her a vyrábí se prostě to, co se nejlépe prodá. Z toho by se dalo soudit, že většině hráčů zatím vyhovuje to co je.

A nekamenujte mě proto, že vy a všichni vaši známí k té většině nepatříte a rádi byste viděli nějaké neotřele originální MMORPG.
  • Variace na WoW? WoW neni prvni mmorpg hra a ani nejlepsi. Normalne kopiruje vsechny predesle mechaniky. Jeji devizou byl vynikajici marketing a znamy svet. To pritahlo i lidi,kteri o hrach cetli max v novibach
  • Na to je ale uplne jednoducha odpoved - Age of Conan
  • Nič, čo by sme ani v Sims 2 z roku 2004 už nevideli.
  • Viktor_H
    To já bych právě chtěl hrát s kamarádem. Něco, co by dovedlo simulovat klasické pen'n'paper hry na hrdiny (DrD, DnD...).
  • Viktor_H
    Na to je třeba přebudovat celý ten systém od základu.
  • kdo vi, treba Titan
  • secret world je fajn a co se tyka single player zazitku je jeste hodne pred swtorem - rekl bych ze je to jedno z nejzabavnejsich singleRPG co vzniklo vubec, ale MMO system je samozrejme variace na wow, ikdyz se to ta hra samozrejme snazi maskovat
  • MrSanta
    To nevypadá věru zle, vezmu-li v úvahu, že se jedná o betu.
    Ty pingpongáče na Jassi jsou luxusní *1*
  • MrSanta
    Hezky si shrnul mé pocity z MMO her, díky za ušetřený čas :D
    Já jsem na TESO mírně zvědav. Hlavně se mi líbí možnost hrát v FPP a pak samozřejmě možnost zkoumání velkého Tamrielu, navíc v době, kterou neznáme. Minimalistický HUD též potěší.
    Uvidím, jak hra bude přijata a možná za dva-tři měsíce po vydání koupím. Prubnu ten první měsíc a pak se uvidí. Nejsem cílová skupina a mnohem raději hraju single hry, takže se tam nejspíš budu potulovat sólo a kochat se *1*
  • Shaker
    Misto modelu sou tam jen textury, tak to myslel... Taky me to v tomhle videu prastilo pres oci.
  • Shaker
    Napodobne, dostal sem se mam pocit na 17lvl a uz sem proste nemohl dal... Coz je ale porad lepsi nez TSW, kde sem dosel jen do nejakyho mista se zombikama a vypl to nadobro (aspon me to stalo min nez GW2). Na MMORPG hrach se mi nelibi, ze se porad snazi drzet jednoho druhu ovladani, ktery sice jako prvni neprineslo wowko, ale vymasterovalo ho tak, ze to uz nikdo neprebije. TESO ma mit ovladani jiny, ale uz to rozdeleni na ruzny classy me vazne zarazi, vzdyt system Dungeon Siege a Skyrimu (jiny TES sem nehral, proto zminuju prave Skyrim), kde se clovek zlepsuje v tom, co cvici je podle me zdaleka nejlepsi, co muze byt.

Abych to shrnul, pravdepodobne to ze zacatku kupovat nebudu, betu si rad zkusim, ale platit mesicni poplatky od zacatku za hru, o ktery vlastne nic nevim vazne nebudu...
  • calwin
    statický svet MMORPG ťažko zmeniť... a neverím osobne tomu že sa to TESu podarí... všetky herné techniky ktoré MMORPG žáner využíva sú statické, obyčajne nudné a žerú čas... kde je teda v tom tá zábava? koncept multiplayeru v takejto forme TESku nesedí... som skeptický proste...
  • S online RPG nemám žádné zkušenosti, ale jako fanda TES série jsem na TES: Online docela zvědav. To nic nemění na tom, že bych možná raději také uvítal regulérní další díl zaměřený na singleplayer.
  • oprava DLC balicky nikoli DSL :-)
  • Zrovna pred 3 tydny jsem si koupil Skyrim se vsema 3 DSL balickama a mohu rict, ze je to opet paradni svet ve kterem mohu delat co me zamane, stejne tak se mi libil i Oblivion a Morrowind, vsechny hry jsem si paradne uzival, perfektni pribehy, ukoly dungeony atd. take diky moznosti hrat vsechny hry v cestine, jelikoz ma anglictina neni zrovna perfektni.

No a co nam vyvojari nachystali dnes - opet dalsi onlinovku, jakoby jich nebylo malo, kde z pribehu budu vedet velike kulove, protoze hra jiste nebude mit cz lokalizaci, do toho vseho budu muset podrizovat hrani, parte, klanu, guilde a v hernim chatu cist neustale vylevy pubescentu, kterym rozumi vsichni.

Ne dekuji, ale nechci dalsi online tuctovku, chci se opet svobodne a sam volne pohybovat po Tamrielu jen a jen tak jak se mi bude chtit a nemusim mit strach z toho, ze kdyz hru nebudu 2 mesice hrat, budu ve vsem pozadu za ostatnima a jine online nesmysly, ktere nuti hrace platit a byt porad online.
  • presne o cem tu viktor mluvi aktualne najdes jedine v EvE nebo DF neboli v sandbox hre todle proste uz z definice v themaparkove hre nikdy nenajdes
    problem je ze sandbox hry jsou pro uzsis skupinu lidi z duvodu co tu pises, 99% lidi vyzaduje jednoduchost a lilnearnost, sup k vykricniku, hned na nedaleka prasatka zpet k otazniku atd...lide se boji vlastnich rozhodnuti co kdyz budou spatna natom jim bohate staci RL oni hry pouzivaji jako relax odpocinek u ktereho se nemusi moct premyslet a ne jako v sandbox hre kde je ciste na hracovi jaky si zvoli cil a jak se knemu dostane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit