Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste bych Joeovi doporucil videa zaripta, a par komentovanych Shogun2 turnaju ;-) Tam se uz nekteri silenci naklikaji dost, ale to uz neni pro casual hrace ;-) A stale musi lidi premyslet ;-)
  • Jj na e3 slibovali ze ten efekt "vsichni leti" upravi.. uvidime, zatim s tim nic moc ocividne neudelali... Je to jen prepalene. Nevzpominam si na komentar z E3, ale defacto je to totozny fight, jen za druhou stranu. Je dost mozne, ze i stejny release? (proto ty stejne "spatne vlastnosti") cert vi...
  • Zlá analógia. Fifa a FM majú úplne inú hráčskú základňu. Hráčov, čo chcú hrať priamo futbal, by zrovna asi nebavilo piplať sa s manažmentom, zatiaľ, čo hráči manažéru nemajú záujem o ovládanie panáčikov.
    Narozdiel od toho TW a Paradox majú podobné hráčske základne, ktoré sa čiastočne prelínajú. Stačí, keď pôjdeš na TWC, atď. a tam uvidíš veľa fanúšikov Paradoxu a vice versa. Okrem toho, aj TW a aj EU (prípadne V2, HoI, CK2) sú hry rovnakého žánru - grand strategy game.
  • Já vím, že je zelený bar náhražka, ale i tak mi víc vyhovujou čísla. Ten červený mi potom taky došel, no :)
  • TumaPetr
    Zlaté RTR...
  • To je jako kdyby si chtel, aby FIFA mela manazerskej mod stejne komplexni jako Football Manager. Nikdo nebude vytvaret dve hry a pak je prodavat za cenu jedny.
  • A těch taktit je víc.Někdy stačí rozmlátit bránu a obsadit náměstí.Posily tam někdy nemají šanci doběhnout.Prostě nemusíš stavět obléhací věže, žebříky apod.Já si ani nevzpomínám, že bych je použival jindy než když jsem se se hrou MTW2 seznamoval.Zbytečně ztracený tah.Reagoval jsem na to, že jsi psal v ostatních total warech musíš čekat 1 tah, aby jsi dobyl město/hrad. A to pravda není. *13*
  • Keyz
    Normal by měl být Normal. Tedy tak jak to tvůrci chtěli. Většinou Hard opravdu přidá nelogické bonusy AI.

Tohle bych viděl na Normal tak, že AI bude využívat poctivě co půjde. Klidně mohou přidat 3 lehčí obtížnosti a ne dát Normal který je easy a Hard kde lítají cheaty sem tam.

Btw to je pak vidět jak kecají. Chtějí nějak udělat hru a vykašlou se na to. Dám si Normal a je to lehčí než tvrdili a pak si dám Hard a je to zase komedie. HP +X% k protivníkům atd.. To je tedy věc, to bych nikdo nevymyslel. I blbé Diablo to má lepší. Kde potvory mají lepší dovedností atd.
  • A pokud je nepřátelská armáda u města, když už posily jsou v realtime reřimu, tak stačí poslat jízdu.Posily běží i na nejtěžší obtížnost rovnou do města/hradu, takže je jízda rozpráší za běhu a potom rozstřelit bránu a hotovo.
  • Co prosím? Katapult v armádě znamenal přesun do realtime režimu.Brána se rozbila za pár sekund, jelikož rychlost boje se dá nastavit.Pokud už člověk byl v realtime režimu neboli již na mapě s městem či hradem, tak už žádná posila nepřišla.Jedná se tady o situaci, kdy je nepřátelská armáda dále od města a moje armáda je u něj nebo o jeden tah blíže.Pak nemusím obléhat město a prostě zaútočím a posily se nemají odkud rekrutovat.
  • Kdysy byl "Normal" to, co je dneska hard a za hard se snad nětkerý hry dřív ani pořádně nedaly dohrát. Ještě doteď mám vzpomínky jak mi v half-life na difficult chcípli vojáci až při druhý patroně z brokovnice do kebule.
  • XorxoxTalarius
    Ano a jak dlouho trvalo nez se takova brana rozbila? Pokud ma armadu v zadech tak ji nerozstrili driv nez se k nemu dostanou nepratele ...
    Vyjimkou jsou ovsem dela, s tema by se to dalo pouzit, to je fakt :)
  • hlubsi skupina = vetší masa, slibovali. Rikale take ze kazdy objekt na bojisti ma mit svoji hybnost. Nicmene podle poslednich videi, jsou vojaci z papiru, pripadne slamy. Hori jak kvalitni rezivo, a jeden chariot dovede odhodit 3m vzhuru cca 25 tezkoodencu. Jak rikam, rozpacity. Mozna tam fyzika je, jen tam jsou tahla, na gravitaci. Nebo nemaji prirazeny spravne hmotnosti k objektum. SharpShooters urcite sli do jednostupu, dost mozna i jini strelci. Ono, pokud bys mel v novem systemu sirsi radu idealne tak o tri panaky na kazde strane. Tihle navic pak daji bonus tomu poslednimu v rade, co jeste bojuje, a voila. Mas dva vojaky ve sve jednotce co bojuji s bonusem +3. :-)
  • Zeleny bar na kartice je nahrazka cisla poctu vojaku. Cerveny bar zustal stejny, je to strelivo.
  • ok dik nejak som pozabudol na expresne dobijanie miest v shogunovi, ale podla ukazky z bitky o kartago uz budu mat dufam obliehania stavu *1*
  • Není pravda.V MTW2 stačilo mít katapult nebo balistu v armádě a okamžitě útočit.Balistou střílet do brány a ne do zdi.Posloužilo místo beranidla.
  • A prečo by nemohol mať TW dobré bitky aj kampaň? To najlepšie z oboch svetov?
  • XorxoxTalarius
    Tak jsem si precetl tvuj prispevek a pak mi doslo co se mi zda divne :) Tohle totiz plati jen pro Shogun, mesto v ostatnich TW takhle nedobyjes, potrebujes minimalne jedno kolo na to aby jsi postavil oblehaci stroje a mohl znicit branu, pripadne vylezt po zebriku na hradby.
    Takze jsem rad ze jsem usetril rozcarovani nad timhle pokusem v TW:R2 :) Jelikoz tvoje jednotky by pak zmatene pobihali pred hradbami (po kterych se lozit neda, prekvapive) a AI by te zmasakrovala :)
    Nemusis mi dekovat ;)
  • XorxoxTalarius
    Zajimalo by mne co vsichni maji proti obtiznosti normal :)
    Plus obtiznost nevylepsuje AI (ve vetsine her) ale pouze pridava bonusy ke vsemu ...
  • Mas pravdu, blbe jsem rozumel:
    8:40 http://www.ign.com/videos/2013/07/10/rome-2-total-war-battle-of-the-nile
    Video battle of nill je rychlejsi, nez bude hra.
    Jinak 10:40 si povidaji o rychlejsich jednotkach, s tema footunitama - o tech jsem jeste nic neslysel, jen o celkove gameplay speed

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit