Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No já mám hru předobjednanou u nás za 899 Kč:)Což jsem nenašel podobnou cenu. Navíc mám zaručené, že to můžu reklamovat, mám to v češtině a mám v ceně i fyzické médium (po první instalaci je to dostupné i v knihovně Steamu:))
  • Zahraniční internetový obchody jsou často mnohem levnější.
  • Na Greenmangaming jsem to koupil se slevou 25%, ale nevim jestli se to tam porad da sehnat.
  • Snad bude k mání nastavení jako v prvním Rome (boj střihem arkády nebo reality). Teď hraju znovu Medieval 2 i Rome a bitvy se mi zdají stejně rychlé. Fyzikální model RTW 2 se určitě ještě vylepší. Mají na to přes dva měsíce času. Dopadne to dobře, jen nesmí mít komunita přehnané požadavky. Navíc se časem objeví zase nějaký Realism. Až bude Aleš zase v FC, zkusím se ho na to zeptat. Jelikož pořád leží v historických knížkách, bude na to mít relevantní názor :)
  • Ty střely vypadají jako rakety, všechno je zrychlené, více arkádové, toho jsem se obával
  • Veskoslav
    No římsko-egyptský voják by měl být člen Římské legie, co se postavil na stranu Egypta a bojoval proti Římu, ne?:) Aspoň já jsem to tak pochopil:)
  • MickeyMutant
    "římsko-egyptský voják" - to bude asi nějakej bastard.

"Cézar" - je to ten slavný cézar, takže Caesar.
  • Veskoslav
    Proč zahraniční, smím-li se zeptat?:)
  • Nezná někdo nejaký dobrý zahraniční obchod, kde by se to dalo koupit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit