Přejít na výpis diskuzí
Video z Rome II ukazuje patnáctiminutovou bitvu o Nil
11.7.2013 | Ladislav Loukota
109 příspěvků
-
Double post
-
Ale sranda byla pořád *3*
-
K laser-strileni - hatuje to snad kazdy, takze se da ocekavat ze s tim neco udelaji (doufejme ;-) ). A rychlost je vyssi, jak shogun
-
PS: 973 hodin played v shogunu, velka cast multak, takze tak...
-
gG sice jsem to na videu nevidel, ale nejakym zpusobem "prevaha" bude zakomponovana rychlejsi smrti jednotky (nevim jestli spesl animace... uvidime). Toto je ofiko informace od developeru/CA. V pozadi se bude konecne brat v potaz prevaha (prislo mi vtipne, jak se jeden ashigaru 20 sec mlati s mnichem, kdy kolem nej stoji par stovek dalsich kamaradu mnichu ;-) ).
K te A.I. - predpoklada se, ze je to na easy, ale cert vi... Jeste to ani nemaji v bete. U blbeho shoguna by A.I. uz reagovala... Ale nechme se prekvapit. Jinak jestli bude alespon na urovni shoguna, budu nadsen.. uz mesic preordered, a cekam ;-)
Pro urypane - to nej na TTW hrach zacina v multaku. Muzete ho milovat, muzete nenavidet, ale nejvetsim souperem (krome vas samotnych) je jen human protivnik. Neverim moc CA, ze singl bude "vyrazne tezsi" jak byl u predchozich her. Aktualne veryhard/legendary resily cheaty A.I. (zatroleny takeda, s fullstackem po 10ti tazich max.) ;-) -
ext je blabol. Je to hypotetická bitva, čistě pro prezentaci. Bez jakéhokoli historického podtextu. Zádny Caesar ani jeho bratranec. To celé si autor vycucal z prstu.
-
Šetříš myš. To je určitě +.
-
Text je blabol. Je to hypotetická bitva, čistě pro prezentaci. Bez jakéhokoli historického podtextu. Zádny Caesar ani jeho bratranec. To celé si autor vycucal z prstu.
-
APM je urco nizsi nez u Starcraftu. Minimálně proto že u TW se musí i přemýšlet. Každopádně se podívej na Multiplayerové zápasy na tvojitrubce (tm) za 15 minut se na 1k kliku dostanes, neboj.
-
Opet Joe? :-)
Sam mohu porovnavat vic jak dost, a dosel jsem k zaveru, ze u her zavislych na APM nemas zas tak moc casu na taktizovani. Kdyz vezmes prumerneho korejce u SC2, tak 2/3 hry je build-order, a taktizovani asi na urovni "hele, za chvili potrebuji expanzi, jinak budu malo produkovat". Neber to jako hate, ale proste pri trochu slusnejsi urovni hrani uz nevidam taktizovani, jen celkem primocare chovani (drop do base vazne neni neco, co se neda v jisty okamzik ocekavat, a zpravidla zapada do kontextu rozehrate hry [prave dle build orderu]).
TTW hry jsou oproti tomu straaaaaaasne pomale (samotnemu mi trvalo, nez jsem si na to zvykl), a diky tomu prave musis premyslet mrte vic. Je snadne udelat chybu, a je tezke ji napravit. Musis si stanovit cil, a stanovit zpusob jak se k nemu dostat. Prubezne upravovat dle soupere, a hlavne nutit soupere delat to, co chces aby delal... -
Jo, její britština je skvělá. Stačí ji poslouchat a už se člověk usmívá.
-
Jmenuje se Al. Pokud sledujes South park, vís ze bys mohl mít sanci. :-)
-
TheJoeyberry's channel
http://www.youtube.com/user/TheJoeyberry?feature=watch -
Nemohli, to by bylo historicky špatně. Grotesku vynalezli až ve 20. století.
-
Boj dva a vice na jednoho v Rome 2 ani neuvidis. Vsechny souboje jsou jeden na jednoho. Tento system je prevzaty s Shogun2. U samuraju to davalo smysl. U masovych bitev to proste nechali s tím, že pokud jsou kolem volní kamarádi spoluvojáci, kteří by mohli zasahnout, dostane bojující bonus a tak protivnika rychleji vyrídí.
-
No ty střely ze začátku jsem si říkal jo je to alfa ... ale koukám že tam stále jsou wtf ... starší video ? doufejme ... a jinak co ti přijde zrychlené ? v reálu se jednotky moc dlouho neřezaly jako ve filmech nebo arkádové ?
-
Posli link na kanal :)
Ten jeji na YT, ne zadnej jinej :D -
Btw mohli by udělat, že když se běží z kopce tak je šance, že někdo zakopne bude hromadný pád.
-
Joe, joe, joe ... o tom vsechny total war je a byl ... udas jednotce rozkaz a ted cekas jestli tve rozhodnuti bylo nebo nebylo spravne :)
Neni tam treba klikat jako magor, a ver mi ze pokud stavis nejakou armadu nekolik kol a mas v ni same veterany, tak budes mit setsakra nervy, pokud jsi udelal blbej rozkaz. -
me se vic libi ten kluk