Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Obecne, pri normalni...", to je porovnani aktualne posledni ttw hry shoguna2, jak to maji posefovane ;-)
  • K tem radam, pri stejnych jednotkach ma mit vliv i hloubka formace (tusim ze to zminovali ve spojeni hlubsi skupina=vetsi sila.. a push ridsi jednotky dozadu [zatlaci je]), a pak jeste zde ma byt to stejne u light/heavy unit (armor/nonarmor etc.). Proste film 300, jak tam tlaci jednotky ze skaly ;-)
    Obecne, pri normalni unit size si nevybavuji (vyjma hero) ze by bylo mozne mit jednotku o jedne rade (mozna ninja ;-), ale to je o necem jinem), takze pri mec vs mec, ci kopi vs kopi, by stejny bonus meli mit obe strany. Z praxe - hloubka pouze prodluzovala napr. u shoguna delku boje unit vs unit. Na druhou stranu, kdyz jsi mel vic rozstahlou jednotku jak byla souperova, tak tva obklopila souperovu, a panacci na kraji utocili prvni, a relativne z boku formace (dost to jde videt na spearwallu pri stejne sirce katan, a pri vyrazne vetsi sirce katan... v prvnim pripade dlouhy boj, v druhem kratky).
  • Navíc předváděčky jedou většinou na easy/normal obtížnost právě z tohohle důvodu....ne na klasickou very hard :)
  • Vedená prefektem a ne prokonzulem a byla považována za osobní majetek císařů.
  • Taká škoda že vydanie nevyšlo na leto,teraz by bol na to ideálny čas,aspoň pre mňa,v septembri už zasa škola.
  • Magister_Peditum
    Podle mého šlo jen o nějakou speciální preview verzi, aby to mohl maník v pohodě okecat a náhodou přitom neprohrál. Jinak by to byl celkem průser, protože takhle dementní AI nebyla snad v žádném dosavadním díle. *1*
  • Magister_Peditum
    V tom případě nevím, proč sérii TW vůbec hraješ, když politika a diplomacie je daleko lepší ve hrách od Paradoxu. Naproti tomu jedné, v čem je zase daleko lepší TW, jsou bitvy. *15*
  • Hrát Total War bez bitev je jako hrát Crusader Kings jen pro bitvy.Total war politika žádná, diplomacie žádná, ekonomika mizivá.Jedíné co je na serii Total war výjimečné je zpracování bitev.Tahání po mapě má vyřešeno mnohem lépe více jiných her.
  • Ta AI musela být skutečně neskutečně blbá. Ve 12 minutě je záběr na Egyptské lodě, které mají nemalou posádku. Zaprvé: Náhodné ostřelování svahu z lodí by i přes minimální účinek přineslo snížení morálky římských vojáků. Zadruhé: Kdyby se část posádek vylodila, mohli napadat římské vojáky zezadu a tím opět demoralizovat vojsko. Zcela pomíjím fakt, že AI vlastně vůbec netaktizovalo :) Pokud měl ovideo ukázat vzhled a průběh boje, tak fajn. Ale otaktice nemůže být řeč :) (ač tam slečna často opakuje, jaký on je dobrý stratég :D )
  • Tak ty bitvy mě nikdy nebavili,pro mě je důležitější politika,diplomacie atd. co v tom bude. Snad ty bitvy zase půjdou přeskakovat s náhodným výsledkem.
  • MickeyMutant
    Věř mi to nebo ne, ale tak nějak jsem to tušil.
  • Ked chces mikro tak si chod zahrat warcraft to bolo naozaj o micre, starcraft ma oproti nemu hodne daleko od "micro"' hry hlavne u nas :)
  • Kamarat ja nemusim pozerat ani bronzovu ligu par turnajikov som na svk-cz povyhraval este ked som aktivne hraval takze viem ako to chodi :)
  • Magister_Peditum
    Samozřejmě, že Římanům. *1* *3*
  • Ty jsi hrál leda tak singleplayer, že ano? Protože MP rozhodně není o massování jednotek. S tím bys byl pro smích i v bronzový lize. Mrkni na nějaké replaye.
  • Starcraft sice naky zakladni micro ma ale zrovna dvakrat bych se tim nechlubil. Bez hrat treba Company of Heroes tam je poradnej micromanagement...
    Starcraft je hodne mechanickej.
  • pre alfa jsou jen ukazky, aktualni build bude nekde jinde :) Kdo vi proc nam jej neukazou.
  • dufam ze odstrania jednu blbost ktoru som napriek tomu vyuzival v shogunovi: ak je nejaka velka armada blizko mesta...zautocite na mesto, v meste je len posadka o 2jednotkach , rychlo vyleziete na hradby a zaberiete mesto, z kraja mapy prichadzaju nepriatelske posily ale po zabrani mesta sa cela armada otaca na utek staci za nou poslat jazdu a pri minimalnych nakladoch clovek zlikvidoval niekolko nasobnu presilu *7*
  • MickeyMutant
    Magister Peditum, komu ty vlastně fandíš, Římanům, nebo Egyptu?
  • Doufám, že tam půjde nastavit abych viděl, kolik má jednotka ještě vojáků v číslech. Hody oštěpů jsou dost hrozné, taky mě zarazilo, že tam není jako v jedničce ukazatel oštěpů. Doufám, že to bude dobroš, ale abych pravdu řekl, stopro mě to ještě nepřesvědčilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit