Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Treba Amazon, 49,99E. Nicméne AMD bude Rome 2 přidávat ke svým grafikám zdarma.
  • Keyz
    Mně by zajímala mechanika boje. To vypadá, že to je snad na na tahy jakmile se bojuje. Prostě tam stoji pak se nějak sekne a zase. Neutočí samy do zad a do boku NPC ale stojí za sebou jak blbci. Tam je záběr na chumel a tam to je vidět. Jedno NPC se tam otáčí sem tam a vedle stojí jízda a on asi neví jak se má postavit.

Vůbec to postavení jednotek se zdá, že počítač řeší nejvíce a neumí to vyřešit. Pokaždé do sebe naběhnou a začnou se nějak stavět a divně posouvat a pak se bojuje. Neviděl jsem nikdy, že by to byl boj dva a více na jednoho.
  • Ta Mařka je člen zaměstnanec Creative Assembly, PR oddělění. Má na YouTubu svuj kanal o Warhammeru. Proto ji také najali. Dobře se na ni kouká a příští TotalWar bude Warhamer.
  • tak koukám že ta hra nevyžaduje takměr žádne apm, jak jednou zvolíte taktiku, co zas není tak težke, tak už jen right klik a koukáte co se na obrazovce deje. Me to prijde víc jak nudny film než hra. za 15 minut udelal tak 20 užitečných kliku, zbytek jen obracel kameru aby ukazal efektni pohledy. Pro porovnani ve starcraftu udelate za 15 minut 1500 kliknuti.
    tohle mne opravdu nelaka
  • Malokdy kritizuji styl psani, ale pan Loukota je neco extra. v každé větě má minimálně jeden věcný blábol. Slohová stránka a pořadí slov by se dalo tolerovat u Vietnamce z první generace. Prosím Vas pane, o Total Waru už nepište. Nechte to někomu jinému.
    Děkuji.
  • Klidně i na cara
  • Co mě nejvíc dostalo bylo to, jak 3 oddíly legionářů hodili oštěpy na útočící Slony. Přímo z běhu, hned po stisknutí tlačítka... a sloni se v mžiku dali na útěk *9* Tak mi nikdo netvrďte, že ta hra není víc arkádová.
  • Veskoslav
    Nn. Na přelomu 31/30 se stal součástí Římské říše jako provincii Aegyptus se zvláštním statutem. Ale jinak máš pravdu:)
  • MickeyMutant
    30 př. K. l.*4*
  • Bohužel AI zase na dost bídné úrovni. Všechny ty jejich lodě, hořící balvany a kde si co si ať si strčej do zádě, když počítač jen tupě stojí a posílá jednotky jednu po druhé na smrt.
  • Hej takovou mám přítelkyni, není nic horšího, než když ti na celý den ukradne noťas a hraje na něm Skyrim *4*
  • No jako člověk historií políbený a studovaný na to relevantní názor mám *3* samozřejmě hra se realitě nikdy podobat nebude, ale spousta věcí na tom videu mě štve... co už, uvidíme jaké to bude, až to vyjde
  • Egypt se stal součástí řimské říše až v roce 27 př. n. l a tohle je rok 47 př. n. l. Egypt byl samostatnej. *8*
  • MickeyMutant
    Neříkám, že z textu není jasné, kdo proti komu stál. Říkám, že "římsko-egyptský voják" je nesmysl.
  • ? Bože, vždyť z textu to je naprosto jasné. Jde o armádu složenou z egyptských a římských oddílů pod vedení Caesara a Kleopatry, která bojuje proti čistě egyptské armádě jejího bratra...
  • Dovětek: pokud se najde někdo šikovný (a půjde to), může zkusit zalovit v souborech po vzoru "descr strat" jako je přepsaní tahů, otevření frakcí, hodnoty diplomacie atd.
  • Veskoslav
    No Egypt byl součástí Římské říše, tudíž byl Říman, ale mohl se citít jako Egypťan a pak byl Římko-egyptský voják:-D
  • Ta mařka co tam mluví by se klidně mohla stavit na kafe a na zákusek *5*
  • MickeyMutant
    Řekni si třeba "řecko-turecký nacionalista" nebo "slávisticko-sparťanský fanda" a bude ti to jasnější. Je to buďto Egypťan, nebo Říman. Leda, že by měl dvojí občanství, ale to EU tehdy ještě nepovolovala.

(římsko-egyptské vojsko, oddíl, síly je samozřejmě ok)
  • Taky bych chtěl mít takovou pěknou kamarádku, která by se mnou takhle prožívala hry *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit