Přejít na výpis diskuzí
Vietcong je i dnes unikátní hra - ohlédnutí za dosud nepřekonaným českým projektem
30.10.2016 | Ladislav Loukota
187 příspěvků
-
"komouši jsou prasata" - proč to má být vyjádřením černobílé morálky? a co ty kecy o morálním relativismu a nepřipomenutí amerických kobercových náletů? měl by autor stejný poznámky u hry o 2. svět. válce? nebo civilisti umírali jen ve válce vietnamské?
vidím, že autor byl odkojen komunistickou propagandou, kterou dodnes šíří americká levice. jak chceš v moderní době vyhrát válku a vyhnout se civilním obětem? -
-
Ahoj,
právě začali registrace na již 11. LAN turnaj ve Vietcongu.
Více naleznete zde:
https://www.facebook.com/mcrvietcong/posts/1432439126823029 -
nikdy jsem nepochopil co na tom bylo tak super.. kdyby to nebylo z CR tak po tom nestekne ani pes..
-
-
Kdo nehraje Vietcong není Čech *paf*paf*
-
Tak určitě. To je první co mě u hry zajímá, kdo jí vyrobil. Podle toho nastavuju zábavnost hry.
-
-
NOVÝ DATADISK VE VÝVOJI! zdarma ke stažení www.vietcongaddon.7x.cz
-
Jízda serpentýnami !
Legendární hra na které se tady furt čeká na ten slíbený retáč *10* *12* -
Je pravda, že ta hra byla velice autentická. Přesně takhle si to pamatuju, když sem vě Vietnamu bojoval.
-
K tématu Vietnamské války si myslím máme blízko dost - kolik zbraní a munice jsme tam severním Vietnamcům dovezli, to by stačilo panečku na nejednu válku. *1* Od vz 58, přes protiletadlové zbraně až po letadla Aero. A na oplátku jsme pak přijímali vietnamské soudruhy. Proto bacha, až půjdete do večerky nakoupit pašovaná cigára, chovejte se slušně, protože nelze vyloučit, že pan prodavač před lety nutil pistolí u hlavy hrát amíky ruskou ruletu (Lovec jelenů). *1*
-
Dá se ta hra někde koupit? Krabicově či digitálně?
Nikdy jsem se k ní nedostal a celkem rád bych si doplnil vzdělání. -
-
V obchodech už těžko. Kolekce klasiky vyprodané všude. Dá se koupit bazarově od někoho použitou leda a to se dá, to je ještě stará škola bez jakékoliv ochrany díky nějakému přihlášení někam, takže se použije při instalaci jen seriové číslo a už to frčí :)
-
-
rejžožrouti!!!!ratatatata
-
docela to ušlo... tak z tehdejšího pohledu 7/10 a dneska tak 4/10...
-
-
No jasně šmudlo.
-
-
best argument evr *14* *14*
-
-
Drž hubu
-
-
edgy AF m8, edgy AF.... street level shizzle ma nizzle...
-
-
-
-
Říkejte si co chcete, ale v podstatě má pravdu. Ta hra už tenkrát byla přeceňovaná a rozhodně to nebyla taková pecka, jak tady všichni tvrdí.
-
-
Ta hra byla naopak výborná a furt je. V žádný jiný hře nebyly tak perfektně a realisticky zpracovaný zbraně, střelba a celkově ty vojenský mechaniky a grafika byla na tu dobu taky dost dobrá. To celý za skvělýho soundtracku a v CZ dabingu skvělý hlášky. Ta hra byla fakt dobrá, měla mouchy (jako každá hra) ale je to fakt dobrá hra.
-
-
Já netvrdím, že byla špatná, ale v té době jsem se z ní rozhodně neposadil na zadek.
-
-
A proto ve zpracování Vietnamského konfliktu dnes tolik vývojářů zaběhlých sérií cítí další příležitost ?
-
-
a že těch titulů je...
-
-
-