Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší MP a to téměř vždy preferuji ve hrách všeho druhu single. Mapy, různorodé zbraně a povolání... Hráčí se mezi sebou moc neznali, přesto bylo v minimum nadávek a všichni v týmu museli spolupracovat. A oblíbenost nebyla jen u nás, velká komunita byla např. v Německu a Polsku.

Pokud se hra objeví časem na GOG, opět si ji pořídím. Mám ještě krabicovou verzi, ale ta má hodně technických chyb (i po řešení kompatibility). Spolu se sérií Hidden and Dangerous a Chameleonem jsou vedle první Mafie další českou třešničkou na herním dortu :) Vietmanská válka je navíc moje srdcovka mezi moderními konflikty.
    • Pár her se od 2K na GOGu letos/loni objevilo (https://www.gog.com/news/take_on_2k), musíme doufat *4*
    • KrPa
      Bohuzel, na gogu jsou ceske hry jen snad ty, ktere jejich studia zanikly a prava nikam nepresli, nedavno bohemka strahla z gogu vsechny sve hry, 2K tam nic neda, kdyz to nema drm ochranu, ted se tam objevuji jen hry od maliych studii a indie. AAA ceske vyroby se tam uz asi nedostanou *13* Uvidime, zda se zlomi Vavra s Kingdom.
      • Vzhledem k tomu že Vávra na FB nikdy neodpoví na jakejkoliv dotaz, týkající se GOGu, tak pochybuju že tam daj KC. *3* Ale určitě bych (stejně jako u Zaklínače) koupil verzi bez DRM.
        • KrPa
          Neodpovi, ale na KS psal, ze by mohlo byt (i kdyz je to hodne davno), ale jde spise o neustale reci, ze mu je zaklinac a cd projekt vzorem, to je pro me nadeje na zverejneni na gogu
  • Pete.palis
    Období, kdy u her převažovala kvalita nad kvantitou *14*
    • spíš si člověk pamatuje a nechává jen ty dobré. Laciné předělávky zavedených značek tu byly vždy. Např. Warcraft tak začal, dokonce to přiznali i sami tvůrci, ale povedlo se jim to nakonec solidně vylepšit v dalších dílech.
  • Jak psal flink, stáhněte si VCStarter 1.65.1 nebo 1.7 (např z vietcong.info nebo pcgamingwiki.com/wiki/Vietcong), nahraďte GameSpy za Qtracker (viz vietcong1.eu) a připojte se, stále se hraje (CTF si ale vetšinou zahrajete kolem večera - online bývá až 50 lidí). I na FB jsou nějaké skupiny ohledně VC *3*
    PS: VCStarter 1.7 funguje i ve Wine
  • Lukyz
    Dopr... jdu to nainstalovat *1* *14*
  • Tak tento článek mi mluví z duše. Hned jsem instaloval a hra časem vůbec nezestárla. Pořád pecka oproti přeplácaninám co dneska vychází. Bomba.
    • Mart9
      vůbec? :)
  • Pecka hra, teď ju mám rozehranou.
  • Ani byste nevěřili jakej teď ve mě vytryskl pocit blaženosti, při pomyšlení na vznik trojky, při prvním zaostření náhledovky :D po následovném přečtení nadpisu však rychlostí světla zanikl zpět do mezí utopie.
    • Stačilo pomyslet na 2 a trojku radši ne. Stačí jak vypadá mafie.
  • To boli najlepšie časy môjho života :D Multiplayer ClanWars a ESL to bolo naj. Potom sa celá ta hra rozpadla lebo to prestali udatovať a cheateri to celé zamnožili. Nakoniec GameSpy zrušil servre a už sme si nezahrali vôbec.
    Na túto hru či single player hlášky alebo Multiplayer zážitky nezabudnem. Úžas.
    Take 2 to len po*ral všetko
    • Chjo, další hráč, který si myslí, že po konci GameSpy je Vietcong mrtvý. Krátce - koukni na vietcong1.eu a nahraď GameSpy za QTracker - po večerech se tak 40 hráčů sejde.
  • https://youtu.be/_Nis-zvb03M

:3
  • kongy vopic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit