Přejít na výpis diskuzí
Vlna plánovaných updatů pro Diablo III by měla přinést větší variabilitu
9.11.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
Věř tomu, nebo ne... jsou.
A Diablo III byl také poslední hřebíček do rakve mého nakupování v předobjednávkách, nebo těsně po vydání. Od té doby už vždy čekám na opatchovanou hru v "complete" edici a ve slevě... -
Pravý HC gamer
-
Ac je to nepochopitelne, tak takovi lide jsou *1* Znal jsem jednoho, co nahral 900hod, aby diablu "dal sanci"...
-
Asi zřejmě nechápeš, že když má být hra, kde se rubou stovky jednotek najednou hratelná i na kompetetivní úrovni plynule, bez záseků atd. i na horších strojích, musí se zkrátka někde udělat ústupky. A myslím si, že grafika je na Blizz hrách to nejmíň podstatné.
-
Co píšeš nedává absolutně žádný smysl.
-
Jak tady čtu názory na diablo, tak někdo ho miluje a někdo ne, ale jedna věc mi nejde do hlavy, já sem teda ve skupině co diablo miluje, ale když někdo nadává na diablo to mi chcete říct že tady na games a celkově v čr sou lidi co jen tak dají za hru 2k a jenom to skusí a řeknou že je o ničem ? A nebo ste si stáhli testovací verzi, udělali pár questu co tam sou, a ted máte moudré řeči jo ? chytráci ...
-
Asi to nebude tak zly, kdyz to hrajes " od prveho dna kedy vysla", coz je vic nez dva roky...
-
Blizzard prostě umí.
Diablo HC forever! *16* -
Ukončíme to, už mě nebaví se stále opakovat..
-
Jejdásku tyvole, že už ti neni blbý řadit se mezi trolly jako je max..
-
max: k tomu mam s 0 liků fakt daleko kamaráde *4*
-
ale penizky za reklamu ti budou dobry že
-
No ten prepis z Blizzconu vyzera dobre pre ludi co tu hru nehraju. Problem je to, ze tam su ine haluze ktore sa ukazu ked to hrate denne a dlho.
Napr. tie ancient legendarky, tu na tiscali.games to je jasna sprava - budu uzasne "nove" legendarky. Lenze chodte na chvilu na battle.net forum a zistite, take jednoduche to nie je.
D3 povazujem za velmi podivnu a kontroverznu hru a to ju hram od prveho dna kedy vysla. -
Chápu a respektuju, že se ti facebook nelíbí. Snahu mam takovou, že prostě chci udělat "zábavnou" stránku kam budu házet věci tykající se her (videa, trailery, obrázky, články, novinky apod.) hlavně formou sdílení (což je princip skoro všech stránek na fb), takže takovej mix různejch věcí co mají něco společnýho s hrama ne jenom články z webů jako rozcestník. Tvořit svuj obsah pro facebook prakticky nemá moc cenu.. Bohužel nejsem vývojář ani programátor abych si udělal svuj web a ještě si tam psal svoje recenze (na to fakt nemam čas) ale facebook je jednuduchej způsob jak něčeho takovýho docílit.. Fungujou tak stovky stránek, často uplně debilních, tak proč by to nešlo s hrama *3*
Ale komu se to nelíbí, tomu se to nelíbí a nemá cenu se dohadovat.. (a stejně z toho asi nic nebude.) -
HMm pravda, taky jsem to nepochoipil, sorry v tom máš pravdu no *4*
-
Jsi me spatne pochopil, ja chapu princip a snahu sdilet informace. Ale nemam rad facebook a jeho pseudosystem (jsem jeho odpurce). Chapu, ze pro nekoho je tezke vytvorit si webove stranky a ty se snazit spravovat, ale zaroven nechapu pointu tve facebookove stranky, pokud nezacnes psat nejake recenze a nebo jestli se snazis vytvorit nejaky rozcestnik. (Edit: recenze se daji psat i sem, nebo na jine stranky).
Pokud chci informace, ktere jsou zde na games.cz a vyslovene je chci sdilet pres facebook, tak si prece pridam games.cz na facebooku.
Pokud chces rozcestnik, tak staci vytvorit obdobne stranky jako jsou napriklad pravednes.cz, coz je vlastne takova RSS ctecka. -
Vůbec tady nemluvím o stylizaci, jak si myslí ty čtyři příspěvky, mluvím o tom, že ve čtyřech lidech je těch efektů skillů tolik, že není na obrazovce vůbec vidět co se děje. Stylizace hry mi vůbec nevadí.
-
Ne nepřestaneš dělat nic z toho a já taky ne. Je to jenom komunitní stránka pro lidi co mají rádi hry a jsou na zrovna na FB. Házel bych tam různej obsah týkající se her, třeba i odkazy na články z games.cz a jinejch herních stránek (takže bych jim vlastně spíš pomáhal a zvyšoval jim návštěvnost, než jak tady rozkřikuješ). Funguje to jenom v rámci facebooku a je to jen tak pro zabavení lidí co tam tráví čas víc než na nějakejch speciálních webech..
Na blití ti může bejt tak z toho tvýho nechápání, tohle neni nic negativního..chápu že tu lidi takový příspěvky serou ale musim na to zkusit nějak upozornit, protože pro sebe to dělat nebudu *3* -
Jo, kamoš taky nadaval že je to nuda. Pak jsem mu řekl ať to nehraje na nejlehčí a hned řekl že je to i lepší než dvojka ^^ Ale každý má jiný vkus nemá cenu řešit pravda.
Naštěstí jsem to koupil až později jak tam nebyla buzeraci nutností jít jen na nejlehčí a pak přidat ale rovnou s tím že jsem mohl měnit na větší. -
nevím, ale dohrál jsem to na první obtížnost a tuším i porazil diabla. to taky jen kvuli tomu že jsem za to vysolil ťežky penize. jako nerikam že je D3 uplne špatne ale je tam tolik veci ktere to tahnou ke dnu (ale o tom se uz popsalo hodne takže se nebudu rozepisovat)