Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    max: a kolik hodin si Diablo 3 hrál?
  • Asharak
    Tak mě třeba vyhovují stránky na fb. Ale jen jako pod-skupina pro web/blog. Takhle je to všechno na jednom místě a z FB se stává něco užitečnějšího než chat.
  • Jisteze, existuje jen jeden build s malymi rozdily který je ten nej. nevim k cemu mi bude menit build na jiny, který v konecnem dusledku zpusobi to same co mam ted. Samo ze je desitky buildu, ale všechny konci nekde na pul cesty a nakonec stejne zjistis ze by bylo lepsi mit ten co pouziva stado..ne..neni to v poradku:)
  • "neco jineho" - presne jak piše jejda, tohle neco jineho neni diablo ale s tim bych problem nemel. jde o to že tohle neco jineho je naprosta nuda pro retardy
  • Asharak
    Já nejdu s davem, hra mě baví, ale že bych měl už 900hodin to ne no, pak tě asi nemám čšanci v tomhle pochopit :)
  • myslis tim hru o zabijeni monster v izo pohledu zavisle zejména na vybaveni, a to ze ti z krysy vypadne dvoumetrovej mec?..jo to jsou presne tyhle hry...vse podle diabla..a bohužel pro tve teorie..i D3 je takove:) Samozrejme prefernece lidi se lisi, takze je muze vic bavit torchligr nebo PoE nebo kdovíco, ale všechno je to v zakladu o tom samem.
  • vtipne protože tyhle privlastky presne sedí na diablo 3
  • Jaký přizpůsobení davu? Copak máš v D3 jenom 2 buildy? Ten tvůj a ten zkopírovanej z progressu? Chlape fakt se zamysli..
  • Historie se nepise stale ze stejnych veci, ktere se stanou stereotypem, ale ze zmen a D3 se snazi o zmeny. Osobne jsou obe hry dobre a kazda prinesla a nebo si prevzala z minulosti neco.
  • Prestavaji se delat blogy a normalni webove stranky, prestaneme pouzivat vsechny moznosti jako doposud (fora, videa, tvorba, recenze, blogy atd.) a budeme vsecho delat pouze pres facebook.

Z nejakeho duvodu je me vzdy pri zmince facebook a zrizeni takovehoto typu uctu na bliti nevim proc.
  • když uz, tak tvrdohlavosti :)
    a je to presne tak jak rikas, bud se clovek prizpusobi davu, nebo je v haji..nevim..me to v poradku neprijde.
  • Ano, a "neco jineho" neni Diablo, konecne uz chapes? *3*
  • Asharak
    No právě, problém nastane jak lidi uvidí svojí postavu v menu a pak začnou brblat. Když to tam chtěli dát mohli tam dát lepší minimálně lepší textury. Pak další nepřesnosti, jakože mám 1H meč a vypadá rozmazaně jako by ta textura byla 3x zvětšená, a pak plášť který vypadá uplně úžasně.
    Jasně že je to se shora, já si na problémy nestěžuji, jen říkám že je určitě mohli udělat lepší. K vůli ostatním, a taky mojí super cool postavě která nevypadá zas tak dobře *1*
  • Asharak
    O bože oni neokopirovali dvojku a udělali něco jiného... *10*
  • Ty si prostě jedeš to svoje.. Když si myslíš, že tvůj build už se nedá vylepšit, tak co ho třeba změnit? Možná by ses nemusel 900 hodin plácat jak blázen s 1% šancí na vylepšení gemu. Tohle neni problém vyvážení hry, tohle je problém tvojí blbosti..
  • ale houby..ja nic grindovat nepotrebuju, 99% veci co mi ted vypadne je k nicemu. vybaveni na to abych ten build zmenil mam uz davno, jenze proste nechci, nechci se zaradit do toho stadecka klonu kteří kopiruji jeden druhého. proste to doapdne tak jako vždycky, pockam at zase posunou hranice a do te doby na to kaslu:)
  • To že se ti nelíbí efekty, není problém hry. Na tohle se dá pouze říct, běž si zahrát něco jinýho. D3 prostě takovou stylizaci má. Spousta her má taky podobný efekty a nikdo neřekne ani pi*u. Podívej se třeba na POE https://www.youtube.com/watch?v=lRwlPNvudNs (2:10) , taky tu ho*no vidim.. Ale POE je přece temný a dobrý, tak nikdo nic říkat nebude. Přitom právě ty efekty jsou jednou z předností týhle hry..
  • ved presne to napisal, zvolis si daky underdog build, tak sa priprav na to, ze budes grindovat trikrat dlhsie ako s fotm buildom

*2*
  • Muj build nemá uz moc prostor kam jit dal, samozrejme nejaka minoritni vylepseni tam ještě byt muzou, ale nic co ho vyrazne posunulo vpred. Po nejakejch 900 hodinách co hraju preci jen ta trpelivost dochazi:) jsem holt moc tvrdohlavej na to abych ten build menil, protože ho vlastne pouzivam od zacatku co diablo vyslo. ta hra v tomhle vyvazena není, kdyby byla, občas by se v prednich radach objevil někdo kdo ma uplne odlisnej build, a to se nestava.
  • Jde o to, že na to stejně koukáš ze zhora, tzn. stejně to nepoznáš. Takže jestli si chceš honit nad svojí postavou v menu, běž hrát Sacred 2, kde maj textury x giga.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit