Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no jo, ve hře se vlastně bude jíst. to by mě taky zajímalo, jak se vyřeší, ale asi to ještě nemají finálně rozhodnutý. ale zajímalo by mě, zda by se člověk mohl stát kanibalem a porcovat a rožnit lidi. :)
  • Příběh
    (text je použit z příspěvku na wikipedii, heslo: Moravské makraběcí války)

Koncem roku 1403 se podařilo králi Václavovi IV. uprchnout z vězení z Vídně a sesadit Zikmundem dosazenou vládu. K rozhodujícímu střetnutí došlo v létě roku 1404 uZnojma. Město, které drželi Prokopovi hejtmani Jan Sokol z Lamberka a Hynek Suchý Čert z Kunštátu na Jevišovicích, bylo obleženo Zikmundovými a Albrechtovými vojsky. Po dvou měsících bylo obležení rozpuštěno, protože Zikmund i Albrecht byli otráveni. Zatímco Zikmund Lucemburský se uzdravil, Albrecht IV. Rakouský zemřel. Markrabě Prokop byl propuštěn ze svého vězení v kartuziánském klášteře v Brně, ale zanedlouho, 4. září 1405 na následky vězeňských útrap zemřel.
  • *1* *1* Člověk už je z těch her někdy tak zblblej, že si tohle neuvědomí - jistě potrava "zadarmo" - a nebudu ho muset kupovat třeba na tržišti.
  • Určitě to bude lepší. Tohle jsou videa primárně pro kickstarter a nalákání lidí. Ukazují to aby si lidé udělali jakousi základní představu co mají čekat. V alpha přístupu si vyslechnout co kdo na to říká a na nějaké závěry bych počkal minimálně do bety....
  • Lawliet
    Jestli někdo něco takového použije proti mě ve hře, tak stím je*nu a při odinstalovávání vezmu sebou ještě microsoft office a VLC player.
  • Co tak treba neco mene prozaickeho - napr. hlad
  • fallanga
    Já jim to nevyčítám. Přijde mi to uměl, ale vím, že to udělají lepší.
  • a proto je hra ještě v prealpha verzi a má dva roky vývoje před sebou *3* A taky to v tom videu říkali *4*
  • fallanga
    Ty pohyby nepřítele při zasažení mi připadají hodně umělé. Ale jinak to vypadá dost epicky.
  • Bobři, vydry, lišky, vlci, medvědi - asi tak všechno co má být ve standardním lesu mírného pásma....ale zajímalo by mě jakou motivaci dají k lovu, jestli jenom zábava a peníze z kůží anebo na vylepšování věcí, nebo tvoření těch kožichů na okrasu....
  • ucho
    a teda ještě by mě zajímalo, co všechno tam bude za zvířata, když tam bude lov. bude tam třeba u řeky bobr? budeme moct lovit bobry na kožich? tehdy tady bobři byli ne? :)
  • omg tak k čemu všechny ty slova? Prostě ta technika, kterou jsi ukázal, by se ve zbroji nedala použít. Jedině, že by se ji snažili použít oba protivníci, ale to by museli mít oba tvou školu :)
  • Naprostý nesmysly a nálepky. Měl bys bejt trochu víc otevřenej. Nikde není řečeno, že se komunistického režimu dá dosáhnout/udržet jen pomocí násilí. Kde? Ukaž mi to, prosím tě. O tom to právě je, je to utopie.
  • Jack1947
    Nevim, ja jsem to nestihl cele precist, ale verim ze to byl narez! *3*
  • Lawliet
    Hele v to jsem taky doufal. AC3 mě v tomhle otevřela oči.
  • ucho
    já doufám, že kromě změn počasí a denního cyklu uvidíme i zimní verzi krajiny... to by byl teprve nářez :)
  • To co se tady dneska odehravalo si proste rika o diskuzi pro "Registered only"
  • Jack1947
    I kdyz nevim no, kolik anonymu vcetne tebe ( ty treba jo) by se automaticky regnulo kdyz to neprinasi zadne ty "materialni vyhody" *15*
  • Jack1947
    Pekne se to tady promazalo. ( jo a stihl jsem to precist... clovek by nerekl ze anonym staci mensi zaminka k debate, no nic).
  • Tim, ze jste promazali diskuzi nic nevyresite :D Zavedte diskuzi pouze pro prihlasene a bude to mit vetsi smysl......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit