Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    V té době měla pomalu i Olomouc větší význam než Vídeň. Navíc nevidím nějak důvod, proč dávat zrovna Vídeň. v té době nebylo ani sídelním městem císařů:)
  • Co by dělali ve Vídni?
  • Veskoslav
    To by jsme teoreticky mohli vidět i původní návrhy stavby chrámu sv. Barbory a jeho stavbu. Přeci jenom jestli je II. akt o několik let později než I. a stavba začala v roce 1388, bylo by to zajímavé.
  • walltar
    To by bylo super, kdyby tam bylo fakt nějaké větší město.
  • Chim
    Četl jsem někde (bohužel už nevím kde) něco o nějakém větším městě. Takže možná Kutná Hora?

EDIT: myslím že to psali na diskuzi na Kickstartu a psal to někdo z WH, ale nechci kecat, nejsem si tím na 100% jistý.
  • Ne, zaklínači umí odrážet šípy
  • Veskoslav
    Mají rozšířit původní mapu+nespecifické oblasti zájmu. A měl by ses vracet i na místa I. aktu s určitým časovým odstupem.
  • Paul_cz
    Tipnul bych třeba Vídeň.
  • Vykašlete se na diskusi s multinickovým trollem a pojďme zkusit nějakou normální debatu... kde myslíte, že by se mohly odehrávat další části hry? Někde jsem četl, že by se snad měly objevit i jiné země.
  • Keyz
    Když budeš drže blok taky nemáš šanci. Nic nikomu neubereš a sežere ti to výdrž. Jestliže to načasuješ pak protivníka rozhodíš a je to klasika.
  • ahoj, navíc pokud se budeš krýt příliš dlouho, dojde ti stamina a nakonec podlehneš.
  • Aard??
  • XorxoxTalarius
    No jenom kvalitni krouzkovka ti na celym tele zabere i 20 kilo :D Pak si vem ze pod tim mas kuzi a na tom mas ocel (zadny plechy) ... to jsi na peknych 50 Kilo, ale to se bavime o zborji na chlapa co ma skoro dva metry
  • Veskoslav
    Tady to ale bude taky. Sice budeš automaticky blokovat, ale pokud nebudeš umět využívat kryt/útok a správně to načasovat, tak stejně umřeš. Automatický blok tady nic neřeší a neusnadňuje.
  • Pche, mapy, kompasy, to je pro amatéry. Profíci se řídí podle Slunce, hvězd a lišejníků.
  • Foxtrot_cz
    Až na to automatické blokování se mi to líbí. Jsem prostě zvyklý z Chivalry, kde člověk musí opravdu dobře časovat, jinak nemá šanci...
  • Proč by se měl meč hned zlomit? Měl jsi ho někdy v ruce? To je 14. století.
    Scéna se zbrojí - je to počítačové ztvárnění reality a navíc nehotové, není to naprostá simulace. Tu nemá žádná hra.
  • Možná tam bude third person jen na prohlížení postavy ale bojovat v něm nepůjde .. tohle by snad uspokojilo ty co si chtějí postavu prohlížet.
  • A nebo by se ti jen po odpocinku v cimre misto savu zobrazilo "u have been murdered, try to finish ur job next time":-)
  • Zaklínač perk *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší