Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
Tak - svý kouzlo by to mělo ne?? - "Ty - ty máš být mrtvý!!!!" *1* *1*
-
TY jsi mě nepochopil - já ti nenutil tenhle styl hry a ani jsem neřekl, že ho preferuji. Ale zase - ty říkáš, že ty s tím problém nemáš - no možná jsou tací, kteří ano.... *4*
-
Mam pro tebe špatnou zprávu.. Jestli v tomhle hledáš rasismus tak si rasista a k tomu ještě blbej =D
-
Tak dnes se obcas stane, ze na pohotovost dosmatla po svych typek s nozem v hlave, cili nerealne to neni:-) Ale takovou miru reality snadvDaniel-san neplanuje. Nechci aby se mi prisel po par savech pomstit typek, kteremu jsem blbou nahodou minul zivotne dulezite organy.
-
Možná měl kroužkovku??? jen pod oblečením?? a taky je možná pravda, že to bylo jen nedodělaností....
-
..to taky nebylo přímo z konečné podoby hry ale jen test.
-
Gratuluju k 700k, je to parádní úspěch. Jinak soubojový systém vypadá velice dobře, ale jak tady někdo psal, ušili si na sebe velký bič. Chyby se v tomto budou hledat lehce (doufám že žádné zásadní nebudou). Ostatní hry mají jednoduchou mechaniku soubojů a i tady někdy je dost chyb. Opakuji, na to že je čeká ještě skoro dva roky vývoje, tak to vypadá fantasticky!
-
No chápu když budu z dálky střílet na nějakého plecháče. Ale tady mi přišlo že trefil ze 3 metrů týpka, který ani snad neměl žádné brnění a ten šíp se do něj dost solidně zapíchnul a on se zvedl jako že nic. Možná je to kuli tomu že na tom ještě pracují nebo kuli demu.. jen doufam že pak ve hře se to nebude tak stávat moc..
-
Jedi deflection perk. *1*
-
Jsem zvědav, jak vyřeší souboj meč vs lučištník, pokud nebude mít pěšák v ruce štít.
-
Já sem nikdy neměl problém s hrama, který měly zámek na nepřítele.. To má třeba i The Witcher, nebo Assassins creed. Za to sem často měl problémy s hrama bez zámku, protože tam všichni lítaj jak pominutý a snažej se něco trefit... A směšně je nejlepší ten kdo nejvíc běhá do kolečka. Tady spíš půjde o to jak hráč šermuje ne o obíhačku. Jestli to bude mít zámek tak se to dost lehce naučíš. Se zámkem je to lehčí. Nejde tam o pohyb nebo snažit se trefit nepřítele ale jde o to zaútočit ve správnou chvilku, je to méně chaotické. Myslím že ti to nebude dělat problémy.
-
Bude záležet na luku, šípu, vzdálenosti, "oplechovanosti" nepřítele - a že je to RPG tak i na tvých a jeho schopnostech. Špatně trefenej šíp do zad oplátovaného rytíře a můžeš začít zdrhat. Pokud nejsi anglický lučištník stojící 3m od cíle - pak už bys jsi musel být opravdu lempl ho nezabít *1* *1*
-
Dekuji. To zni moc dobre:-)
-
..mají to na kickstarteru.
-
Jen 1st person.
-
Co vím tak má hra být pouze z prvni osoby, ac take osobne preferuji 3.os.
-
to je nějaký quote od Warhorse?
-
No řekl bych, že hlavní by bylo aby to bylo volitelné - někomu se to prostě ovládá lépe bet toho. Ale dokud to nebudu mít v ruce - tak nevím co bude pro hru lepší. Ono totiž záleží jak se to bude dobře ovládat....
-
Takové mam nejradši. Trošku mě zarazilo jak ten týpek vstal po tom co to do zad dostal šípem. Snad to bylo jen v rámci toho děma. Chci být schopný úkladně někoho zabít jedním šípem do zad nebo podříznout krk. To by bylo fajn... :)
-
Vypadá to skvěle. Tahle hra je teda jen First Person? Sice ve videích vidim i third person ale to může být jen ukázka. Jak to tedy je? Já mam rád third person, rád koukam na svou postavu jak se pohybuje okolo ve svém krásném oblečku :)