Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
Líbí se mi jak je to rychlé, ale mám trochu strach aby to nepřekombinovali s těmi pěti směry a potom ještě tolika dalšími zbraněmi. Dále mi přijde trochu divné to automatické zamykání kamery na nepřítele, což by mohlo být pro boj s více nepřáteli větší problém, než samotná obtížnost. Myslím, že ten jejich systém dost připomíná Chilvary až na to, že vás to zamkne na nepřítele a pak do sebe rubete místo poskakování a výpadů/obran. To nemusí být vyloženě špatně ale myslím, že to chce ještě hodně práce.
-
Jestli jsem předtím nebyl novým Vávrovým dítkem úplně uchvácen, teď smekám - soubojový systém obsahuje obrovské množství úplně nových prvků (které z hloupého švihání mečem vzduchem dělají skutečný souboj), prvků, které jinde nejsou.
Já jen doufám, že se to vyplatí, ale hlavně doufám (a zároveň mám strach), aby to dotáhli do konce. Proč to píšu: pokud se to neudělá pořádně, bude to příliš vidět a působit hloupě. Ale držím palce! -
Ľudia, táto hra je hotová asi tak, ako sú hotové diaľnice na Slovensku, tak sa trochu uvedomte *7*
-
No, protože někde za další stránkou se řešil komunismus a když tam někdo řekl, že tu nikdy nebyl, tak dostal hodně mínusek. Jen jsem chtěl uvést něco do diskuze na to téma. A rozhodně to není mimo téma, julikož husitství a komunismus toho mají hodně společného - menší sociální rozdíly. Já letim. Čus.
-
Já tím vlastně nikoho nepoučuju, ale pokdu si to jen jedne člověk přečte a zamyslí se, tak si myslím, že má ještě lidstvo šanci :D No, nic. Jdu na pivo.
-
Vysvětluj to milovníkům piva. Vážně, tohle je už trochu víc mimo téma. Kdyby to bylo Husité v kontextu totalitní propagandy, ale čistě komunismus?
-
..včera v noci někdo zrušil ILLUMINATUS tak polovině lidí málem trefil šlak. Říkaly mu "Pledge Troll" ale teď tam opět je, tak nevím..
-
Jestli si tím myslel, že tím tady někoho něčemu přiučíš - tak bych tomu moc nevěřil. Většina z nich - tím myslím ultimátní drtivá většina si stejně zůstane u svého. A to jsem sakra kdysi chtěl bejt učitel - asi dobře, že jsem se na to tehdá vykašlal *1* Ale tak hodně štěstí!! (bez ironie)
-
To já právě bych raději jen tu mapu. V Gothicu jsem se taky podle ní orientoval bez kompasu.
-
"Vzdělání má hořké kořínky, ale sladké plody."
-
Přijde mi, že se to nějak stupňuje *1* Ptej se - jak říkává můj strýc - nejhorší smrt je z posrá*í *1*
-
Hele já se nechcu moc vměšovat do vaší jistě excelentní politické debaty (politická debata na internetovém diskuzním fóru u serveru o hrách - jak moc mám být rád, že se toho neúčastním??) - ale fakt je tu tak moc potřeba tohle probírat, stejně Vám to pravděpodobně redakce smaže, stejně nikoho z nich nepřesvědčíš (a pokud ano - jeho "hrdost" mu to nedovolí přiznat) a .... vlastně ani nevím proč to píšu *1* *1*
-
Ovšem plně adekvátní tomu, na co reaguje (první odstavec).
-
Bojim se zeptat ...... a bojim se i odpovedi *4*
-
Teda .. základem filozofie je pochybovat .. ale chápete, co jsem tím chtěl naznačit;)
-
http://kingdomcome.cz/wp-content/uploads/2014/01/opraski.png :)
-
KOMUNISMUS VS. ČSSR
Po pravdě řečeno opravdu tu komunismus nikdy nebyl. On totiž nebyl nikde. Komunismus jako politické zřízení pracuje s principem rovnoprávnosti a kolektivního vlastnictví. Jde o takový etický systém mimo jiné. Každopádně to, co znáte, je stalinismus, leninismus, maoismus atp. Všechna tato a ijiná politická zřízení vychází sice z komunismu a snaží se vypadat jako komunistická zřízení, ale ve skutečnosti jimi nejsou a nikdy nebyla. Pokud chcete mluvit o předrevolučním období, tak to s komunismem nemá co dělat. Marx s Engelsem tohle opradu nehlásali. A to je ten problém. Proto komunismus je jen utopie, on totiž pracuje s charakterem člověka, s jeho morálkou. A jak každý z nás ví, morálka je relativní a "dobro" nemůže být bez "zla". Je to hezká filozofie, ale bohužel neuskutečnitelná. Jinak pro zajímavost. Každý, kdo je soucitný, dobrosrdečný, nesobecký, vykazuje známky kumunisty:) Feministky jsou také komunistky - bojují za rovnoprávnost žen. Platón také inklinoval ke komunismu, jelikož navrhoval ústavní výchovu dětí. A těch lidí je v historii hodně, kdo takto přemýšleli. Komunismus tady každopádně nebyl. V dnešní době je hodně démonizovanej .. ačkoliv je to jen filozofická disciplína, stejně o ní nikdo vlastně nepřemýšlí, i když je základem filozofie přemýšlení. -
Soboje vypadají vcelku dost unikátně, v některých aspetech to možná trochu připomíná souboje z gothicu 2 či risenu kdyby byly z první osoby. Snad to bude fungovat.
-
Snad borci co koupili drahé hodnosti to ke konci nezruší.