Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
to je špatný argument
-
"Tu krajinu maj asi nakopírovanou, podobnou vesnicí projíždím už po patý"
-
700 000 !!
-
Díky.
-
minusáci asi ten pocit maj. To by mě zajímalo, která to je...
-
Zkoušeli jsme to a blbě se to drží a dost se rozvibruje,
Prostě ostrou hranou se krýt musí i když to ostří trochu odnese (když to nebude 90°, tak ne zas tak moc). -
A takovej minecraft server kterej si založíš na stolním pc v obýváku a hraješ s kámošem co bydlí o 3 baráky dál, ten ti doma běžně udržuje kdo? Nějaká multimiliardová, intergalaktická megakorporace???
-
Dopad pri 90* na cepel ti spravi bud velku dieru alebo rovno zlomi mec, kdezto pri dopade na plochu sa sila rozlozi na omnoho vacsiu plochu a teda sa neposkodi. Navyse ked nedopadne kolmo na plochu tak sa krasne zosmykne. Pre toto bol aj medzi cepelami kanalik ktory sa tiahol celou dlzkou meca, jednak posilnoval strukturu tak aby vydrzala narazy na plochu a pomahal aj pri vytahovani meca z tela
-
No já bych ho tam raději měl. Pokud nebudeš mít mapu nebo ji třeba ztratíš *1*
-
Krása. :)
-
..se obávám že ano ale nezoufej. Armáda moderů se už třese! *3*
-
Taky bych to u něj vůbec nečekal, že bude zrovna fandit tomuhle super seriálu (a snad i původním filmům):)
Což o to, samotné kostky mi ani tak nevadí (i když s prvkem náhody simulovaným v počítači je ten problém, že standardní metody jeho počítání nejsou obvykle až tak dokonale náhodné, jak by měly), jde jen o to, že spousta tvůrců her se spokojí jen s tím a nechá tam ty postavičky jinak máchat jen tak prázdně před sebe, aniž by vůbec dali hráči možnost to ovlivnit. To jsem tím myslel. Že je fajn, když je ve hře obojí - skill i čísla:) -
Je před náma ještě dlouhá cesta. Víc se nedá říct. Každopádně doufám, že ve hře nebude ten kompas.
-
To by se ten meč podle logiky zlomil spíš kdyby vykrýval plochou ne?
-
Slovensko ve středověku neexistovalo.
-
Asi myslel plochu ostří.
-
??
-
slovenské meče nemají ostrou hrani ani jednu
-
Máš snad pocit, že je tu nějaké reálnější RPG?