Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Co si nerozuměl na tom, že "Heavily work in progress" ???
    Mimochodem ten meč má ostrou hranu z obou stran, tak nechápu kam tím směřuješ?
  • Nikdo ti nebrání udělat lepší hru, kde to bude vše správně. Šupky dupky do toho
  • Dalsia hra ktora sa tvari realisticky a s realitou nema nic spolocne.

Blokovanie meca ostrou hranou svojho meca? Ak mi vydrzi zopar ran a nezlomi sa tak by som s nim mohol chodit na drevo do lesa. Vo videu majzne s mecom panacika v cez platove brnenie, mec sa neodrazi a vyleti oblacik krvy... o m G. To mi pripomina scenu z Witchera 2 (inak solidna hra), kde Geralt prepichne mecom rytiera v plnej zbroji priamo cez hrud (najhrubsia cast zbroje).
    Crosshair na luk, kus. Parada.
  • Tim hlasem mi Viktor Bocan pripomel Liskovu postavu v Mazanem Filipovi:)
  • VaZqeZ_EU
    Opět jen pro zajímavost- Někde na fórech (už nevím kde to bylo) jsem četl příspěvek od profesionálního šermíře něco v tomto smyslu: Měl jsem tu čest pracovat s (jmenoval jeho jméno) tímto mužem.. Jako jeden z mála z celé EU studoval celí život staré šermířské techniky z dobových rukopisů které dovedl k dokonalosti.. Nemohli jste si vybrat lepšího Warhorse! atd, atd..
    Něco pro potěšení oka: http://www.youtube.com/watch?v=-0e_nXm2TZg#t=63
  • Chim
    off topic: multYplayer... prosím... fakt se to takhle nepíše. Normálně bych to překousl ale u tebe už to vidím asi na třech místech.
  • Úroveň ignorantů na games tiscali je vážně ohromná. Tohle jsem nikde jinde ještě nezažil.
  • wenceslaus
    Jenže ME3 nemá takovej propracovanej soubojovej systém. Spoustu hráčů Chivalry, nebo WotR by to přilákalo.
    Red Orchestru si taky lidi kupujou pro realismus a multyplayer - to by tady mohlo fungovat taky i když je to jinej žánr.
    Každopádně mě hlavně udivuje histerie hráčů, ne tak hodnocení jak by to bylo/nebylo výhodný.
  • Chim
    oukej, nechce se mi to hledat tak vám budu věřit *3*
  • Veskoslav
    No ano. Ale stále se musíš spoléhat na to, že to někdo udělá a že to někdo bude udržovat. A ani velká studia nejsou zárukou, že ti hra pojede později viz EA a vypínání servrů. Komunita není vždy zárukou toho, že ti hra pojede tak, jak má. Spoléhat proto na komunitu mi přijde nešťastné a nepraktické.
  • Veskoslav
    Ale stále to někdo musí udržovat. A když to neudělá komunita, tak asi kdo? Duch svatý? *7*
  • "2. Spoléhat se na komunitu je asi stejné jako se spoléhat, že zítra půjdu na koupaliště. To si nikdo nemůže dovolit. "

podívej se na CoD4 a starší hry, doteď tam beží tisíce komunitních serverů a activision to nestojí ani koronu..
  • Keyz
    To je pravda. Říkal to Vávra v jednom rozhovoru.

Navíc si to myslel i M. Bach ve FC *3*

Tady je jeden zdroj: http://forum.kingdomcomerpg.com/t/story-split-into-three-acts/173/8
  • Ofic. fórum, projděte si příspěvky Warhorse.
  • MidnighT91
    Veskoslav si zase jede svoje. Nikdo tu nemluví o multiplayer bitvách na cizím serveru, jde o lan soubeje na dedikovaných serverech v rytířských turnajích 1x1
  • Veskoslav
    A to jsi vzal kde to info?
  • Chim
    zdroj?
  • Možná vás překvapí, že se nechystá pouze Act I-III, to jsou pouze tři části prvního dílu, při úspěchu se počítá s celou trilogií. Tozn. po vydání Act III (zakončení Deliverance) ještě další dva díly, možná také rozdělené.
  • nicotná je taková že si vezmeš 10 let starý HW, dáš tam linux a necháš to bežet doma/v studiu na nějakým lehce kvalitnějším netu (kabel/vdsl) 24h/denně
    ten server nebude dělat nic jinýho než sprostředkovávat spojení ostatním hráčům (p2p)
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer
  • Veskoslav
    V tomto případě to bude mizerné množství. To je stejné jako u ME 3. Podle průzkumu EA si ME3 kvůli MP koupilo méně než 2% kupujících.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit